Κατερίνα Καινούργιου: Ποζάρει και αναδεικνύει την πιο stylish εκδοχή του μαγιό!

Τόσο απλό και τόσο υπέροχο beachwear look

Κατερίνα Καινούργιου: Ποζάρει και αναδεικνύει την πιο stylish εκδοχή του μαγιό!

Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει στον φακό με ένα μαύρο μαγιό - που είναι τάση της φετινής σεζόν - και ένα μαύρο maxi καφτάνι.

Η παρουσιάστρια του Open Tv εντυπωσίασε τους πάντες...

Οι περισσότερες από εμάς αυτή την εποχή κάνουμε έρευνες αγοράς και αναρωτιόμαστε ποιο μαγιό θα πρωταγωνιστήσει στις εμφανίσεις μας στην παραλία αυτήν την χρονιά.

Μπορεί στην παραλία να είμαστε ανέμελες και να μην μας ενδιαφέρει τόσο το πώς είμαστε, όπως σε άλλες περιστάσεις της καθημερινότητας μας, το beachwear μας όμως είναι προσεγμένο καθώς το μαγιό μας αλλά και το item με το οποίο θα το συνδυάσουμε είναι αυτά τα οποία ολοκληρώνουν το summer look μας.

Η Κατερίνα Καινούργιου μας χάρισε έμπνευση για το πώς μπορούμε να είμαστε stylish στην παραλία. Η όμορφη παρουσιάστρια φόρεσε το bikini – τάση της σεζόν το οποίο είναι το ψηλόμεσο bikini bottom, και το συνδύασε με top τριγωνάκι και ένα υπέροχο μαύρο maxi καφτάνι.


Δείτε την εμφάνιση της παρακάτω:

Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτός είναι ο απίστευτος λόγος που διέγραψε το κανάλι της στο Youtube! (Βίντεο)

Για έναν απίστευτο λόγο διέγραψε η Κατερίνα Καινούργιου το κανάλι που είχε δημιουργήσει στο Youtube.

Την αποκάλυψη έκανε στον αέρα της εκπομπής της στο Open tv.

Η αποκάλυψη έγινε με αφορμή τις δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου η οποία διατηρεί το δικό της κανάλι στο YouTube.

«Το σωστό YouTube, είναι αυτό να είσαι χύμα… άβαφος όπως είσαι σπίτι σου, φυσικός! Εγώ όταν έκανα απόπειρα να κάνω YouTube channel, τα χειρότερα σχόλια που έπαιρνα ήταν ότι τους φαινόταν πολύ στημένο, για αυτό και το σταμάτησα γιατί δεν ήταν σωστό», είπε.

Κατερίνα Καινούργιου: Άφησε τα υπονοούμενα της! Το μήνυμα όλο νόημα στο Instagram!

Άφησε τα υπονοούμενα της η Κατερίνα Καινούργιου με ένα μήνυμα όλο νόημα στο Instagram.

Τι έγραψε η παρουσιάστρια του Open;

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι καθημερινή χρήστης των social media και ενεργή στο Instagram. Πριν λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα μήνυμα όλο νόημα.

Ο ταλαντούχος άνθρωπος ότι και αν κάνει, το κάνει εμπνευσμένα. Και η κόλαση να σε περιμένει μαζί του, θα είναι μία παραδεισένια κόλαση. Ενώ από τον ατάλαντο άνθρωπο να μην περιμένεις τίποτα καλό. Και ο παράδεισος του ανούσιος. Αγαπημένη Μαλβίνα.», έγραφε χαρακτηριστικά η φωτογραφία που δημοσίευσε.

κεν