Summer 2019: Αυτή είναι η φετινή τάση στα μαγιό και την φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου!

Ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους!

Summer 2019: Αυτή είναι η φετινή τάση στα μαγιό και την φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου!

Αυτή είναι η φετινή κορυφαία τάση στα μαγιό για το summer 2019 και το φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου!

Μπορεί να παρακολουθούμε όλες τις τάσεις της μόδας για το καλοκαίρι. Μπορεί να έχουμε ενθουσιαστεί με τα μπικίνι και τα ολόσωμα μαγιό που βλέπουμε στα καταστήματα και τα e-shops, τα οποία είναι στις πιο έντονες αποχρώσεις και τα πιο εντυπωσιακά μοτίβα. Ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το διαχρονικά αγαπημένο και κλασικό μαύρο μπικίνι.

Το λατρεύουν οι γυναίκες εδώ και δεκαετίες, καθώς κολακεύει με τον πιο θηλυκό τρόπο κάθε γυναικείο σωματότυπο. Και η φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου μας πείθει για αυτό. Η ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία φορά ένα μαύρο ψηλόμεσο μπικίνι.

Skinny, plus size ή athletic. Σε όποια κατηγορία σωματότυπου και αν ανήκετε αυτό το μπικίνι είναι ιδανικό για εσάς καθώς αναδεικνύει τις καμπύλες μας. Έτσι, εάν φέτος σκέφτεστε να επενδύσετε σε ένα μπικίνι, ένα κλασικό μαύρο μπικίνι είναι αυτό που χρειάζεστε.

Summer 2019: Αυτή είναι η φετινή τάση στα μαγιό και την φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου!

Αθηνά Οικονομάκου: Κυκλοφορεί με μπλούζα 395 ευρώ! Ξεπούλησε στα καταστήματα!

Η Αθηνά Οικονομάκου κυκλοφορεί με μπλούζα 395 ευρώ και όχι μόνο αυτό! Το συγκεκριμένο t-shirt ξεπούλησε στα καταστήματα!

Εσείς, θα δίνατε τόσα λεφτά για να φορέσετε το συγκεκριμένο μπλουζάκι;

Η αλήθεια είναι πως η ηθοποιός φημίζεται για το γούστο της και κάθε εμφάνισή της εντυπωσιάζει!

Είτε υιοθετεί casual στυλ είτε ντύνεται για πιο επίσημες καταστάσεις, μαγνητίζει πάντα τα βλέμματα και παίρνει πολύ θετικά σχόλια!

Αυτή τη φορά έκλεψε τα βλέμματα σε μια πρωινή της εμφάνιση, φορώντας μια παντελόνα, sneakers και ένα απλό t-shirt!

Κι εμείς εδώ στο Youweekly.gr ως γνωστά λαγωνικά ψάξαμε να βρούμε πληροφορίες και ανακαλύψαμε πως μόνο το μπλουζάκι της κοστίζει 395 και είναι το πιο cool fashion item που κυκλοφορεί αυτή την περίοδο στην αγορά!

Η συγκεκριμένη εταιρεία το λανσάρει σχεδόν κάθε χρόνο και οι αποθήκες αδειάζουν σε λίγες μόνο ημέρες!

Πώς σας φαίνεται;

Αθηνά Οικονομάκου: Η παντελόνα στο κόκκινο της φωτιάς είναι το must have κομμάτι για την Καλοκαίρι 2019!

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε μια παντελόνα στο κόκκινο της φωτιάς κι έχει γίνει το must have κομμάτι για την Άνοιξη 2019!

Κάποιες φορές μπορεί να μας δυσκολεύει το να δημιουργήσουμε ένα ανοιξιάτικο look ειδικά όταν είχαμε συνηθίσει για τόσους μήνες τα σκουρόχρωμα και βαριά υφάσματα του χειμώνα. Ο καλύτερος τρόπος να «βάλουμε μπρος» το spring mood μας είναι σίγουρα το να εμπνευστούμε από γυναίκες των οποίων το στιλ θαυμάζουμε έτσι ώστε να πάρουμε ιδέες.

Η ηθοποιός μας έδωσε μία τέλεια ιδέα για το πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ανοιξιάτικο look εύκολα και με μεγάλη επιτυχία. Η όμορφη ηθοποιός επέλεξε να φορέσει μία παντελόνα σε έντονη κόκκινη απόχρωση την οποία συνδύασε με ένα λευκό t-shirt, μπεζ jacket, λευκό τσαντάκι τύπου banana και sneakers.

Δείτε το look της:

Summer 2019: Αυτή είναι η φετινή τάση στα μαγιό και την φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου!