Δούκισσα Νομικού: Έκοβε βόλτες σε κανάλι με παπούτσια που κοστίζουν 350 ευρώ!

Εσείς θα δίνατε τόσα για να πάρετε τέτοιο ζευγάρι;

Δούκισσα Νομικού: Έκοβε βόλτες σε κανάλι με παπούτσια που κοστίζουν 350 ευρώ!

Η καλλονή και εγκυμονούσα Δούκισσα Νομικού έκοβε βόλτες σε κανάλι με παπούτσια που κοστίζουν...350 ευρώ!

Η πανέμορφη παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στην χθεσινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα», στον AlphaTv.

Η εμφάνιση της ήταν, όπως πάντα πολύ προσεγμένη, καθώς φόρεσε ένα στενό φόρεμα σε χρώμα, άκρως καλοκαιρινό, κίτρινο! Το στυλ του φορέματος έμοιαζε με αυτά του γνωστού οίκου Hevre Legere.

Το look της απογειώθηκε με strappy sandals ή σε απλά ελληνικά παπούτσια, από τη σχεδιάστρια Sophia Webster.

Δείτε την εμφάνιση της στην εκπομπή:

Νομικού

Νομικού

Τα εντυπωσιακά παπούτσια:

παππούτσια

Στην Ελλάδα μπορείς να βρεις τις δημιουργίες της στα καταστήματα Καλογήρου και τα συγκεκριμένα κοστίζουν 350 ευρώ. Όπως βλέπεις και εσύ έχουν υψηλότατο τακούνι κάτι που δεν ενόχλησε την έγκυο Δούκισσα Νομικού.

Δούκισσα Νομικού: Τα ποδαράκια «ξυλάκια» και το καυτό μαύρισμα στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης!

Η Δούκισσα Νομικού μας άφησε άφωνους! Τα ποδαράκια «ξυλάκια» και το καυτό μαύρισμα στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης που προκάλεσε χαμό στην Ελεονώρα Μελέτη!

«Είμαι τρελαμένη με την οικογένεια μου, με τον γιο μου. Είναι ένα πολύ γλυκό παιδάκι, είναι σε ωραία φάση. Επικοινωνούμε πια, με καταλαβαίνει, τον καταλαβαίνω, μου δίνει φιλάκια και λιώνω… είμαι ερωτευμένη με τον γιο μου», είπε και μίλησε για την απόφασή της να κάνει σχετικά νωρίς και το δεύτερο παιδάκι της.

«To θέλαμε πολύ, συνειδητά το επιλέξαμε για να είναι κοντά σε ηλικία και να κάνουν παρέα. Ο θεός μας επέτρεψε να έρθει κοντά σύντομα».

Όσο για την απόφαση της να μείνει εκτός τηλεόρασης είπε: «Ήταν συνειδητή η απόφαση γιατί ήθελα να αφοσιωθώ στον Σάββα, να χορτάσω το παιδί μου. Ήθελα να το ευχαριστηθώ και να το ζήσω και είμαι χορτασμένη πια. Σε πρακτικό επίπεδο έχει αλλάξει πολύ η ζωή μου γιατί πριν ήμουν στα όρια της εργασιομανίας. Είμαι σε μια φάση που ετοιμάζω κάτι πολύ δυνατό. Είναι ένα δικό μου project για μένα και όλες μου τις φίλες», είπε η ίδια!

«Δεν υπάρχει κάτι ακόμη. Τώρα αρχίζει και μου λείπει, τον πρώτο χρόνο δεν το σκεφτόμουν καν. Ήταν το τελευταίο που με ένοιαζε», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δούκισσα Νομικού: Δεν μπορεί να βγει από το μυαλό της! Η ζωή της άλλαξε ολοκληρωτικά!

Η Δούκισσα Νομικού δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της όλο αυτό που της άλλαξε τη ζωή ολοκληρωτικά!

Η παρουσιάστρια αυτή τη στιγμή, θυμίζουμε, πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της!

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής της θυμήθηκε η Δούκισσα Νομικού, η οποία της άλλαξε όλη της τη ζωή.

Αυτή δεν είναι άλλη από τον γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, καθώς μαζί του έχει αποκτήσει έναν γιο και τώρα περιμένει την κορούλα!

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Δούκισσα μέσω του instagram θυμήθηκε τη στιγμή του γάμου της,ο οποίος έγινε στις 10 Ιουνίου του 2017, ανεβάζοντας τη σχετική φωτογραφία με το νυφικά στα stories!

Σε εκείνη την ανάρτηση είχε γράψει: Πόσες ευχές! Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ! Μας έχετε συγκινήσει! Σήλια, σε ευχαριστώ κι εσένα μέσα από την καρδιά μου που έκανες την ομορφότερη στιγμή της ζωής μας ακόμη πιο ξεχωριστή και υπέροχη. Το παραμυθένιο νυφικό που δημιούργησες για εμένα ήταν όπως ακριβώς το είχα ονειρευτεί! Σε αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα!

Δούκισσα

Δούκισσα Νομικού: Επέτειος γάμου με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη! Το δημόσιο μήνυμα αγάπης!

Η Δούκισσα Νομικού σήμερα γιορτάζει δύο χρόνια γάμου με τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη και έδειξε ένα δείγμα του έρωτά τους με το δημόσιο μήνυμα αγάπης προς τον άντρα της.

Σαν σήμερα πριν δυο χρόνια ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Μύκονο.

Η καλλονή Δούκισσα εδώ και δυο χρόνια πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς είναι ερωτευμένη όσο ποτέ με τον σύζυγό της, έχουν αποκτήσει ένα υπέροχο γιο, τον Σάββα, ενώ σε λίγους μήνες θα υποδεχτούν στην αγκαλιά τους το νέο μέλος της οικογένειας, την κόρη του!

Η κούκλα παρουσιάστρια σήμερα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα σκίτσο που είχαν φτιάξει για την ημέρα του γάμου τους.

Δείτε την φωτογραφία:

Νομικού

Δούκισσα Νομικού: Τρομερές λιγούρες από την εγκυμοσύνη! Έπεσε με τα μούτρα στο...

Η Δούκισσα Νομικού έχει τρομερές λιγούρες λόγω της εγκυμοσύνης και έπεσε με τα μούτρα!

Δεν μπορεί να φάει μόνο ένα!

Ο λόγος για το ποπ κορν, καθώς η Δούκισσα ανέβασε και τη σχετική φωτογραφία στο instagram με ένα σακουλάκι από το αγαπημένο της σνακ!

Φυσικά όπως έγραψε και η ίδια: «κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα».

Πάντως, πάρα το γεγονός πως βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της έχει τρομερό σώμα!

λιγούρα νομικού