Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα σανδάλια που φόρεσε και "μάγεψαν" την Μύκονο!

Μας προτείνει τον καλύτερο τρόπο να τα φορέσουμε στην παραλία!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα σανδάλια που φόρεσε και

Η Κωνσταντίνα Σπύροπούλου μας προτείνει τον καλύτερο τρόπο να φορέσουμε τα σανδάλια στην παραλία! "Μάγεψαν" την Μύκονο στις διακοπές της.

Εκτός από την επιλογή μαγιό, ψάθινης τσάντας και καφτανιών, σημαντικό ρόλο σε ένα look παραλίας έχουν και τα σανδάλια που θα επιλέξετε. Θα πρέπει να είναι άνετα και πολύ κομψά. Ποια είναι η καλύτερη επιλογή;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημιούργησε το απόλυτο beach look, φορώντας τα σανδάλια που δεν μπορούμε να αποχωριστούμε οι περισσότερες. Η παρουσιάστρια συνδύασε το ολόσωμο one shoulder μαγιό της με ένα μαύρο παρεό και ολοκλήρωσε το look της με μία ψάθινη τσάντα και ένα ζευγάρι flat δερμάτινα σανδάλια με minimal σχεδιασμό.

Αυτά τα σανδάλια ήδη από πέρσι το καλοκαίρι έχουν ενθουσιάσει τις fashionistas, οι οποίες τα φορούν τόσο στην πόλη όσο και στην παραλία καθώς είναι πολύ chic αλλά και άνετα.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα σανδάλια που φόρεσε και 'μάγεψαν' τη Μύκονο!
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα σανδάλια που φόρεσε και 'μάγεψαν' τη Μύκονο!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Κόβει ανάσες το ασημένιο κολλητό ολόσωμο της!


Κόβει τις ανάσες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με το κολλητό ολόσωμο μαγιό της σε παραλία της Μυκόνου.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά, αφού το ολόσωμο με το αβυσσαλέο ντεκολτέ προκάλεσε πανικό.

Η παρουσιάστρια τις τελευταίες ημέρες απολαμβάνει τις διακοπές της στο νησί των ανέμων μαζί με καλές της φίλες, κάνοντας βουτιές στη θάλασσα και τις βόλτες της στο κέντρο.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να πηγαίνει σε γνωστή παραλία της Μυκόνου μαζί με φίλη της.

Αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις και μαγνήτισε τα βλέμματα ήταν το ολόσωμο ασημένιο κολλητό της μαγιό, το οποίο αναδείκνυε τις καμπύλες της και το μπούστο της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα σανδάλια που φόρεσε και 'μάγεψαν' τη Μύκονο!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ήξερε πως υπάρχει κάμερα και έκανε το απίστευτο! Αποκαλυπτικό βίντεο!

Αποκαλυπτικό βίντεο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Ήξερε πως υπάρχει κάμερα και έκανε το απίστευτο και μάλιστα είχε καρφωμένο το βλέμμα της εκεί, επιδεικτικά!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή γιατί... μας ξάφνιασε η αλήθεια είναι όλη αυτή η συμπεριφορά!

Ο φακός του Mykonos Live πέτυχε στα σοκάκια της Μυκόνου την παρουσιάστρια με φίλες της! Όμως, όπως φαίνεται η Κωνσταντίνα δυσαρεστήθηκε αρκετά που την τραβούσε η κάμερα και αφού αρχικά αγνόησε τους δημοσιογράφους μετά από λίγα δευτερόλεπτα συνάντησε έναν άντρα, τον οποίο και έσπευσε να φιλήσει σταυρωτά και... τον έπιασε από τον λαιμό και του είπε ένα μυστικό στο αυτί!

Την ώρα, όμως, που του έλεγε αυτό το μυστικό είχε το βλέμμα της καρφωμένο στις κάμερες που τους τραβούσαν!

Έριξε ένα πονηρό γέλιο και αποχώρησε με τις φίλες της!

Αλλά... μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις! Δείτε το παρακάτω βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα...