Μπέτυ Μπαζιάνα: Το αρχαιοελληνικό look στο Ηρώδειο!

Μας ταξίδεψε σε μία άλλη εποχή!

Μπέτυ Μπαζιάνα: Το αρχαιοελληνικό look στο Ηρώδειο!

Μας ταξίδεψε σε μία άλλη εποχή! Το άκρως αρχαιοελληνικό look που επέλεξε τη Μπέτυ Μπαζιάνα για να πάει στο Ηρώδειο! Η ίδια εντυπωσίασε!

Η κα Μπαζιάνα φόρεσε ένα φόρεμα, που ταίριαζε απίστευτα με τον χώρο, στον οποίο βρισκόταν. Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε ένα κομψό μπλε φόρεμα με έναν ώμο, ένα στυλ που όπως έχουμε δει στο παρελθόν φαίνεται να αγαπά ιδιαίτερα (Ένα παρόμοιο φόρεμα είχε φορέσει και στο δείπνο προς τιμήν του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν). Είχε τονίσει τη μέση της με μια ταμπά ζώνη και είχε ολοκληρώσει το σύνολό της με αρχαιοελληνικού τύπου φλατ σανδάλια στο ίδιο χρώμα με τη ζώνη. Σε αντίστοιχο ύφος ήταν και το χτένισμά της. Πιο συγκεκριμένα, είχε πιάσει τα μαλλιά της σε ένα ατημέλητο χαμηλό κότσο. Το μακιγιάζ των ματιών της ήταν απλό, ενώ είχε τονίσει τα χείλη της με ένα κόκκινο κραγιόν.

Μετά τη συναυλία η κα Μπαζιάνα πήγε στα καμαρίνια για να συγχαρεί την παγκοσμίου φήμης Καναδή ερμηνεύτρια για την συναυλία.

Μπέτυ Μπαζιάνα: Το αρχαιοελληνικό look στο Ηρώδειο!


Μπέτυ Μπαζιάνα: Το αρχαιοελληνικό look στο Ηρώδειο!

Μπέτυ Μπαζιάνα : Το σούπερ νεγκλιζέ, τα ερωτικά βλέματα στον πρωθυπουργό και τα σύνολα που άφησαν με ανοιχτό το στόμα τους Ελληνoαμερικάνους....

Η Mπέτυ Μπαζιάνα δεν είναι αυτή που ξέραμε και ξέρατε ,έχει ανεβεί τουλάχιστον 10 σκάλες στις ενδυματολογικές της επιλογές...

Στην Αμερική στο πλευρό του συζύγου της και πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εντυπωσιάζει και όλοι έχουν να πουν έναν κάλο λόγο για τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις ...Δείτε το βίντεο στο Youweekly.gr:

Μπέτυ Μπαζιάνα: Το κομμάτι που φόρεσε σε εδήλωση με τον Τσίπρα είναι το νέο little black dress!

Η Μπέτυ Μπαζιάνα, συνόδευσε τον Αλέξη Τσίπρα σε προεκλογική εκδήλωση και φόρεσε το απόλυτο κομμάτι! Οι ειδικοί μάλιστα, λένε ότι είναι το νέο «little black dress»!

Η ίδια, βρέθηκε σε εκδήλωση του τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ και κατάφερε για ακόμα μια φορά να κλέψει την παράσταση και να μαγνητίσει τα βλέμματα στο πλευρό του πρωθυπουργού!

Η Μπέτυ, έχει κάνει αλλαγή 360 μοιρών στο στιλ της και έλαμψε φορώντας ένα σατέν λευκό πουκάμισο με μαύρη παντελόνα! Στα χείλη της, έδωσε την κατάλληλη ένταση με ένα κόκκινο κραγιόν, ενώ το look της ολοκλήρωσε ένα «ήσυχο» χτένισμα, αφού η ομορφιά της είναι αδιαμφισβήτητη! Η Μπέτυ Μπαζιάνα, έλαμπε στο πλευρό του Αλέξη και μαγνήτισε για μια ακόμα φορά τα φλας των φωτογράφων!

Το λευκό, σατέν της πουκάμισο, είναι για το τμήμα fashion του Youweekly.gr το little black dress του καλοκαιριού και σίγουρα ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα! Δείτε σχετικές φωτογραφίες: