Φαίη Σκορδά: Με μπικίνι που "ξυπνάει" άγρια ένστικτα! Κοστίζει 148 ευρώ και ξέρουμε που θα το βρεις!

Έχει προκαλέσει σάλο!

Φαίη Σκορδά: Με μπικίνι που

Με μπικίνι που "ξυπνάει" άγρια ένστικτα φωτογραφήθηκε η Φαίη Σκορδά κι έχει προκαλέσει σάλο! Κοστίζει 148 ευρώ και ξέρουμε που θα το βρεις!

Είναι μια εκρηκτική παρουσία και ότι φοράει γίνεται αυτομάτως τάση και ξεπουλάει στην αγορά! Αυτή τη φορά λόγω εποχής φόρεσε ένα άνιμαλ πριντ μικροσκοπικό μπικίνι και κατάφερε να το κάνει ανάρπαστο!

Εννοείται πως η ομάδα του Youweekly.gr βρήκε όλες τις λεπτομέρειες για το look της και σου προτείνει αναμφισβήτητα να το αντιγράψεις!

Φαίη Σκορδά: Με μπικίνι που 'ξυπνάει' άγρια ένστικτα! Κοστίζει 148 ευρώ και ξέρουμε που θα το βρεις!

Banana Moon (81 ευρώ το τοπ και 67 ευρώ το σλιπ).

Βέβαια, πριν λίγες ημέρες είχε κλέψει τις εντυπώσεις με ένα χρυσό μαγιό που πρέπει οπωσδήποτε να το βρεις κι εσύ!

Φαίη Σκορδά: Φόρεσε αυτά τα αθλητικά και "τσακίστηκαν" τα ταμεία γιατί τα αγόρασαν όλες!

Αυτά είναι τα αθλητικά που φόρεσε η παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά και "τσακίστηκαν" κυριολεκτικά τα ταμεία γιατί έτρεξαν όλες να τα αγοράσουν!

Είναι μια από τις πιο λαμπερές παρουσίες της ελληνικής showbiz και κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση! Πολλές είναι οι γυναίκες που προσπαθούν με κάθε τρόπο να της μοιάσουν έστω και λίγο και αγοράζουν κάθε item που φοράει!

Ένα από αυτά τα κομμάτια που έγινε ανάρπαστο όταν το φόρεσε πριν λίγο καιρό είναι αυτά τα sneakers:

Φαίη Σκορδά: Αυτά είναι τα αθλητικά που δεν βγάζει από πάνω τώρα το καλοκαίρι! Που θα τα βρεις...

Είναι all day κομμάτι καθώς μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως και αργά το απόγευμα και να είσαι άνετη! Επίσης, συνδυάζεται υπέροχα και με παντελόνι, σορτς αλλά και με φόρεμα!

Ανήκει στην εταιρεία Haralas και μάλιστα τώρα βρίσκεται σε προσφορά! Από 69,00 ευρω θα το βρείτε μόνο 55,20!

Πρόσφατα, μάλιστα, το Youweekly.gr κατάφερε και τρύπωσε στην ντουλάπα της παρουσιάστριας και βρήκε τις εταιρείες που προτιμά αλλά και τις τιμές που έχουν τα κομμάτια αυτά!

Φαίη Σκορδά: Αυτοί είναι οι 5 απαράβατοι κανόνες της για τέλειο κορμί! Αποκάλυψη!

Αποκάλυψη τώρα μόνο στο Youweekly.gr! Αυτοί είναι οι 5 απαράβατοι κανόνες της Φαίης Σκορδά για τέλειο κορμί!

Έχει σπουδάσει στην Ιταλία και το ότι έμαθε να λατρεύει τα ζυμαρικά είναι η μόνη παρασπονδία που μπορεί να συναντήσουμε στη διατροφή της. Η παρουσιάστρια, που διαθέτει το πιο σέξι και αψεγάδιαστο σώμα Ελληνίδας παρουσιάστριας, έχει καταφέρει ως καλή και εφευρετική μαγείρισσα να μειώνει τις θερμίδες, επιλέγοντας συνταγές ζυμαρικών σε συνδυασμό με light υλικά χωρίς ωστόσο να στερηθεί τη γεύση.

Φαίη Σκορδά: Αυτοί είναι οι 5 απαράβατοι κανόνες της για τέλειο κορμί! Αποκάλυψη!

Ο πρώτος, λοιπόν, κανόνας της πειθαρχημένης διατροφής την οποία τηρεί κατά γράμμα το καλοκαίρι, περιλαμβάνει τη δραστική μείωση υδατανθράκων. Έχει, κατά δεύτερο λόγο, διαγράψει οριστικά τη ζάχαρη και προτιμά τη στέβια όταν φτιάχνει τα περίφημα κέικ της με γεύση πορτοκάλι. Η τρίτη συμβουλή, που συνήθως δίνει στις φίλες της, είναι να προτιμούν δύο μερίδες με φρούτα και λαχανικά την ημέρα.

Στη δεύτερη κατηγορία δεν λείπει το αγαπημένο της μπρόκολο και το μαρούλι, τα οποία συνδυάζει πολύ συχνά είτε με τόνο είτε με τυρί cottage και τα αγαπημένα της cherry ντοματίνια. Ένα ακόμη βασικό στοιχείο της υγιεινής διατροφής της, είτε για να σταθεροποιήσει τα κιλά της είτε για να χάσει επιπλέον, είναι το νερό σε μια ποσότητα όχι λιγότερη από τα δύο λίτρα την ημέρα.

Οι συνεργάτες της φέτος στα διαλείμματα της εκπομπής την έβλεπαν μόνιμα με ένα μεγάλο μπουκάλι νερό.

Τέλος, μπορεί ο χρόνος της να είναι ελάχιστος λόγω και των υποχρεώσεων που έχει με τα δύο αγόρια της, αλλά η Φαίη ήθελε να βρει τον ιδανικό τρόπο για να προλαβαίνει να γυμναστεί χωρίς να αναγκαστεί να πηγαίνει στο γυμναστήριο. Έβαλε το περπάτημα στη ζωή της και πολλά βράδια, ακόμη και όταν κοιμούνται οι γιοι της εκείνη βγαίνει για να περπατήσει στη Βουλιαγμένη. Το ότι είναι και δεινή κολυμβήτρια είναι ένα έξτρα πλεονέκτημα για το καλοκαίρι!

Η γυμναστική τής άλλαξε τη ζωή!


Έφτιαξε πρόγραμμα διατροφής και για τα παιδιά της!

Το πιο δύσκολο για μια μητέρα όπως εκείνη είναι να μάθει στους δύο γιους της τι σημαίνει υγιεινή διατροφή και να προσπαθήσει να κάνουν συνήθειά τους την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών. Η Φαίη τον τελευταίο χρόνο, ειδικά στον μεγαλύτερο γιο της Γιάννη που αθλείται, έχει κάνει ειδικό πρόγραμμα διατροφής για να έχει ενέργεια και να μην στρέφεται όταν πεινά, μετά την προπόνηση στο κολύμπι, τις εύκολες λιχουδιές που κάθε παιδί όπως είναι φυσικό έχει στο μυαλό του! Όμως δεν θα στερήσει ούτε από εκείνον ούτε και από τον μικρότερο Γιάννη ένα χάμπουργκερ ή ένα παγωτό, αλλά αυτό γίνεται αυστηρά μία φορά την εβδομάδα.

Η δίαιτα των 7 ημερών που κρατά τη Φαίη Σκορδά πάντα σε φόρμα!

Η Φαίη Σκορδά αν και μητέρα δύο αγοριών έχει καταφέρει να επαναφέρει την άψογη σιλουέτα της και μάλιστα, με ένα πιο εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής κατάφερε να γίνει ακόμη πιο fit.

Το youweeklu.gr αποκαλύπτει αναλυτικά τη διατροφή της παρουσιάστριας, που καταφέρνει να μη χάνει ούτε μέρα τη γραμμή της.

1η μέρα

Πρωινό: καφές ή τσάι, μισό γκρέιπφρουτ, 1 φέτα ψωμί του τοστ με βούτυρο και μέλι Μεσημεριανό: μισή κούπα τόνο και σαλάτα μαρούλι, 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης Απογευματινό: μισό μήλο και μισό γιαούρτι
Βραδινό: 90 γρ, κοτόπουλο στον ατμό και μισό φλιτζάνι φασολάκια

2η μέρα

Πρωινό: 1 αβγό βραστό, 1 μπολ πράσινη σαλάτα και 1 φέτα ψωμί του τοστ
Μεσημεριανό: 1 κούπα κότατζ, 3 κράκερ ολικής
Απογευματινό: 2 μανταρίνια κι ένα κράκερ
Βραδινό: 2 μπιφτέκια γαλοπούλας, 3 καρότα βραστά και 1 κούπα μπρόκολο

3η μέρα

Πρωινό: καφές ή τσάι
Μεσημεριανό: 1 αβγό βραστό, 1 φέτα ψωμί ολικής κι ένα μπολ σαλάτα
Απογευματινό: 2 μανταρίνια και 1 γιαούρτι
Βραδινό: 1 κούπα τόνο, ανάμεικτη σαλάτα κι 1 φέτα τυρί τοστ

4η μέρα

Πρωινό: καφές ή τσάι κι ένα τοστ με μια φέτα ψωμί
Μεσημεριανό: ανάμεικτη σαλάτα και 1 κούπα κοτόπουλο
Απογευματινό: 1 ποτήρι χυμός
Βραδινό: 2 μπιφτέκια γαλοπούλας, 3 καρότα βραστά και 1 κούπα μπρόκολο

5η μέρα

Πρωινό: καφές ή τσάι, 2 κράκερ και 30 γρ. τυρί
Μεσημεριανό: 1 αβγό βραστό, 1 φέτα ψωμί ολικής κι ένα μπολ σαλάτα
Απογευματινό: 2 μανταρίνια και 1 γιαούρτι
Βραδινό: 90 γρ. σολομό, 1 κούπα μπρόκολο και 1 φέτα ψωμί ολικής

6η μέρα

Πρωινό: καφές ή τσάι, 1 αβγό και 1 φρυγανιά
Μεσημεριανό: 90 γρ. φιλέτο μοσχάρι και ανάμεικτη σαλάτα
Απογευματινό: μισή μπανάνα
Βραδινό: 1 κούπα τόνο, ανάμεικτη σαλάτα και 1 φέτα ψωμί ολικής

7η μέρα

Πρωινό: καφές ή τσάι, 1 κούπα δημητριακά με γάλα
Μεσημεριανό: 90 γρ. κοτόπουλο, 1 κούπα μαρούλι και ενα κομμάτι τυρί χαμηλών λιπαρών Απογευματινό: 1 μπανάνα και 1 φρυγανιά ολικής
Βραδινό: φρουτοσαλάτα κι 1 γιαούρτι