Αλέξης Τσίπρας VS Κυριάκος Μητσοτάκης: Ποιος έκλεψε την παράσταση στο Προεδρικό Μέγαρο;

Ποιος ήταν ο πιο στιλάτος και μαγνήτισε τα βλέμματα;

Αρθρογράφος: Λίλη Αγγελοπούλου
Λίλη Αγγελοπούλου
Youweekly Editor
Αλέξης Τσίπρας VS Κυριάκος Μητσοτάκης: Ποιος έκλεψε την παράσταση στο Προεδρικό Μέγαρο;

Αλέξης Τσίπρας VS Κυριάκος Μητσοτάκης σε μάχη γιγάντων για το στιλ τους! Ποιος άραγε έκλεψε την παράσταση στο Προεδρικό Μέγαρο;

Οι δύο ισχυροί άντρες, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την Γιορτή της Δημοκρατίας η οποία έγινε χτες το βράδυ. Κυριάκος και Αλέξης δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα, αλλά τα βλέμματα όλων όσων ήταν στον ίδιο χώρο καρφώθηκαν πάνω τους!

Το look του Κυριάκου

Αλέξης Τσίπρας VS Κυριάκος Μητσοτάκης: Ποιος έκλεψε την παράσταση στο Προεδρικό Μέγαρο;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με slim κοστούμι σε απόχρωση του μπλε, λευκό πουκάμισο και γαλάζια γραβάτα πραγματοποίησε μια σούπερ στιλάτη εμφάνιση! Ξεχωριστή αναφορά αξίζει να γίνει στο ρολόι του - λιτό αλλά κομψό ταυτόχρονα- αλλά και στα άψογα παπούτσια που ολοκλήρωσαν το look του.

Bonus: Η τέλεια τσάκιση στο παντελόνι του, που θα ενέκρινε κάθε Ελληνίδα νοικοκυρά!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα πάθετε πλάκα με το φουσκωτό του Πρωθυπουργού!

Το look του Αλέξη Τσίπρα

Αλέξης Τσίπρας VS Κυριάκος Μητσοτάκης: Ποιος έκλεψε την παράσταση στο Προεδρικό Μέγαρο;

Ο Αλέξης Τσίπρας, δεν συνοδευόταν από την Μπέτυ Μπαζιάνα αλλά από την Όλγα Γεροβασίλη! Ο ίδιος, έμεινε πιστός στο στιλ του και δεν φόρεσε γραβάτα, αλλά παρόλα αυτά έκανε μια πολύ κομψή επιλογή.... Προτίμησε για την επίσημη εμφάνιση του κοστούμι σε απόχρωση του μπλε - καλοκαιρινό χρώμα γαρ- και αέρινο λευκό πουκάμισο. Το όλο look συνδύασε με παπούτσια σε σκούρο καφέ. Εσάς ποιος σας άρεσε καλύτερα;

Μπέτυ Μπαζιάνα: Το κομμάτι που φόρεσε σε εδήλωση με τον Τσίπρα είναι το νέο little black dress!

Η Μπέτυ Μπαζιάνα, συνόδευσε τον Αλέξη Τσίπρα σε προεκλογική εκδήλωση και φόρεσε το απόλυτο κομμάτι! Οι ειδικοί μάλιστα, λένε ότι είναι το νέο «little black dress»!

Η ίδια, βρέθηκε σε εκδήλωση του τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ και κατάφερε για ακόμα μια φορά να κλέψει την παράσταση και να μαγνητίσει τα βλέμματα στο πλευρό του πρωθυπουργού!

Η Μπέτυ, έχει κάνει αλλαγή 360 μοιρών στο στιλ της και έλαμψε φορώντας ένα σατέν λευκό πουκάμισο με μαύρη παντελόνα! Στα χείλη της, έδωσε την κατάλληλη ένταση με ένα κόκκινο κραγιόν, ενώ το look της ολοκλήρωσε ένα «ήσυχο» χτένισμα, αφού η ομορφιά της είναι αδιαμφισβήτητη! Η Μπέτυ Μπαζιάνα, έλαμπε στο πλευρό του Αλέξη και μαγνήτισε για μια ακόμα φορά τα φλας των φωτογράφων!

Το λευκό, σατέν της πουκάμισο, είναι για το τμήμα fashion του Youweekly.gr το little black dress του καλοκαιριού και σίγουρα ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα! Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Η Μπέτυ ΜπαζιάναΗ Μπέτυ Μπαζιάνα