Σάσα Σταμάτη: Το φούξια λεοπάρ μαγιό που λατρέψαμε! Κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ!

Βρήκαμε τι φοράει και είναι ότι πιο stylish!

Σάσα Σταμάτη: Το φούξια λεοπάρ μαγιό που λατρέψαμε! Κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ!

Βρήκαμε τι φόρεσε η Σάσα Σταμάτη! Το φούξια λεοπάρ μαγιό που επέλεξε κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ. Η παρουσιάστρια για ακόμη μια φορά τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η γνωστή δημοσιογράφος, όπως κάθε καλοκαίρι, βρέθηκε στο Καλό Λιβάδι, αλλά φαίνεται πως αυτή τη φορά η διάθεσή της δεν ήταν για πολλές... κοσμικότητες και προτίμησε να μείνει για αρκετή ώρα μόνη της στην παραλία.

Σάσα Σταμάτη: Το άραγμα στην ξαπλώστρα με τον Παύλο Βαρδινογιάννη! (Βίντεο)

Η Σάσα Σταμάτη έκανε τη βουτιά της στη θάλασσα χωρίς να αποχωριστεί στιγμή τα γυαλιά ηλίου και έμεινε στην ξαπλώστρα μιλώντας διαρκώς στο κινητό της. Άλλωστε οι επαγγελματικές εξελίξεις τρέχουν και το μυαλό της είναι επικεντρωμένο στο αν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ, στο δυναμικό του οποίου εξακολουθεί να ανήκει, ή θα ανοίξει πανιά για άλλα τηλεοπτικά λιμάνια.

Βρήκαμε τι φόρεσε!

Η Σάσα Σταμάτη επέλεγε μαγιό Calzedonia (27,30 ευρώ με την έκπτωση) και γυαλιά ηλίου Ray - ban (175 ευρώ)

Σάσα Σταμάτη μαγιό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ! SUPER ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΜΟΝΟ 1 ΕΥΡΩ!

Σάσα Σταμάτη: Στα σοκάκια της Μυκόνου με μούτρα μέχρι το πάτωμα! Φωτογραφίες χωρίς ρετούς!

Στα σοκάκια της Μυκόνου με μούτρα μέχρι το πάτωμα κυκλοφορούσε η Σάσα Σταμάτη και οι φωτογραφίες της παρουσιάστριας είναι χωρίς ίχνος ρετούς.

Τις τελευταίες ημέρες περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί των ανέμων, όπου και απολαμβάνει τις βουτιές στη θάλασσα, αλλά και τις βόλτες στα Ματογιάννια, κοιτώντας τις βιτρίνες των τουριστικών καταστημάτων, κάτι που τις αρέσει να κάνει όποτε βρίσκεται στο νησί.

Φορώντας ένα κοντό ασπρόμαυρο καφτάνι με φραμπαλάδες στα μανίκια, αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της, ενώ το ολόσωμο μαύρο μαγιό που επέλεξε να φορέσει από μέσα, τόνιζε τις αναλογίες της, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα!

Βέβαια, η Σάσα Σταμάτη δεν ήταν και στα καλύτερα της, αφού τα μούτρα της ήταν μέχρι το πάτωμα, ενώ καθ' όλη την διάρκεια της βόλτας της, φαίνεται πως δεν "έσκασε' ούτε ένα χαμόγελο. Μα γιατί βρε Σάσα μου; Ποιος σε πείραξε;

undefined

undefined

undefined

Σάσα Σταμάτη: Μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την σχέση της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη!

Ανοιχτά για τη σχέση της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη μίλησε η Σάσα Σταμάτη καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε τι συμβαίνει μεταξύ τους.

Ο Νίκος Μουτσινάς, δεν δίστασε να την ρωτήσει και για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα για την σχέση της με τον... Παύλο.

«Οι συγγενείς μου είναι στην Αμερική και μου είπαν ότι σε είδαν.Εσύ δεν ήσουν μόνη σου. Ποιος είναι ο φίλος σου ο Πάυλος;», είπε ο Νίκος Μουτσινάς, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να απαντά « Δηλαδή αν πας στην Αμερική έχεις γκόμενο. Πήγα στον φίλο μου τον Παύλο, να κάνουμε διακοπές πασχαλινές. Ξέρεις ποιος είναι ο φίλος μου ο Παύλος.
Εγώ να ξέρεις πιστεύω πάρα πολύ στη φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών. Όπως πιστεύω ότι μία πολύ δυνατή φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα. Αλλά να ξέρεις, επειδή εγώ είμαι παραδοσιακή γυναίκα, αν είχα κάτι με κάποιον θα ήμουν εκεί, δεν θα ήμουν εδώ. Γιατί εγώ ακολουθώ τον άντρα».

Σάσα Σταμάτη: Αποκάλυψη - βόμβα! Το κανάλι και η νέα εκπομπή του αναλαμβάνει!

Μια αποκάλυψη - βόμβα έγινε στην εκπομπή «Φωλιά των κούκου» σήμερα το πρωί για την Σάσα Σταμάτη και την νέα εκπομπή που πρόκειται να παρουσιάσει.

Συγκεκριμένα, την επόμενη σεζόν θα παρουσιάσει ένα νέο κόνσεπτ στον ΣΚΑΪ.

Η Σάσα το μαθαίνει από εμάς, κυριολεκτώ. Με τα όχι χτίζονται καριέρες και με το μεγάλο όχι που είπε πριν από ενάμιση μήνα στο Open για τη συνεργασία με τον Πέτρο Κωστόπουλο, συν το ωραίο στυλάκι που έχει, αρέσουν και τα δύο πάρα πολύ στον ΣΚΑΪ. Ο ΣΚΑΪ ταξίδεψε εκτός Ελλάδος, βρήκε project και το φέρνει στην Ελλάδα και από το φθινόπωρο η Σάσα Σταμάτη θα είναι αυτή που θα το παρουσιάσει. Από το κανάλι μου είπαν ότι αυτό θα είναι ό,τι πρέπει για μια διαφορετική Σάσα που θέλουν. Όχι συνεντεύξεις, όχι σχόλιο γκόσιπ, είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Είναι μια εβδομαδιαία εκπομπή που θα έχει lifestyle, παιχνίδια αλλά όχι ελληνικό γκόσιπ. Κρατούν από τη Σάσα το μπρίο και τον αυθορμητισμό και θα το στηρίξουν πάνω της», είπαν στην εκπομπή.

undefined

Μάλιστα, στην εκπομπή αποκάλυψαν πως της είχε γίνει πρόταση από τον Πέτρο Κωστόπουλο, την οποία και αρνήθηκε.