Κατερίνα Καινούργιου: Έδωσε 1.350 ευρώ για αυτή την τσάντα! Εσείς θα την κρατάγατε;

Πόσο κοστίζει; αδιανόητο!

Κατερίνα Καινούργιου: Έδωσε 1.350 ευρώ για αυτή την τσάντα! Εσείς θα την κρατάγατε;

Η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε 1.350 ευρώ για αυτή την τσάντα! Η παρουσιάστρια λατρεύει την μόδα και αυτό φαίνεται από τις στιλιστικές της επιλογές. Εσείς την συγκεκριμένη θα την κρατούσατε;

Η ίδια επιλέγει ρούχα που κολακεύουν την σιλουέτα της, ενώ τα αξεσουάρ δεν λείπουν από το σύνολο της. Λαμπερά κοσμήματα, αλλά και τσάντες κλέβουν την παράσταση.

Πως να φορέσεις το λευκό φόρεμα το καλοκαίρι, σαν την Κατερίνα Καινούργιου!

Πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου ταξίδεψε στην Βαρκελώνη και μια από τις φωτογραφίες της μας τράβηξε το ενδιαφέρον. Η παρουσιάστρια του Open που πριν λίγες ημέρες αποχαιρέτησε το κοινό της για τις καλοκαιρινές της διακοπές, επέλεξε την πιο fashionable τσάντα.

Είναι του οίκου YSL και θα το βρεις σε τρία χρώματα! Όσο αφορά την τιμή της... είναι στα 1.350, κάτι που δεν πτόησε την παρουσιάστρια.

Κατερίνα Καινούργιου τσάντα

Κατερίνα Καινούργιου: Μας δίνει την καλύτερη εναλλακτική λύση αν δεν θες να βάλεις φόρεμα σε γάμο!

Η Κατερίνα Καινούργιου μας δίνει την καλύτερη εναλλακτική λύση για το τι να φορέσεις σε γάμο, εάν δε θέλεις να βάλεις -πάλι- φόρεμα!

Ακολούθησε πιστά το σύνολό της και θα είσαι η πιο καλοντυμένη!

Βρισκόμαστε στην λεγόμενη «wedding season» και οι περισσότερες από εμάς είμαστε καλεσμένες σε αρκετούς γάμους μέχρι τον Σεπτέμβριο. Έχεις βρει το φόρεμα που θα φορέσεις στον πρώτο που θα πας ως καλεσμένη, την φούστα και το top που θα βάλεις στον δεύτερο και ήρθε η ώρα για το τρίτο wedding outfit το οποίο δεν θες να είναι σαν τα προηγούμενα. Και το να διαφοροποιηθείς σε πηγαίνοντας σε μία γαμήλια τελετή δεν είναι τόσο εύκολο.

Γι’ αυτό όποτε βλέπουμε κάποιο ενναλακτικό look που θα μπορούσαμε να φορέσουμε, όπως αυτό της Κατερίνας Καινούργιου που θα το δεις στην gallery, το σημειώνουμε και το αναλύουμε προσεχτικά. Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής «Ευτυχείτε» στο OPEN TV, εμφανίστηκε με ένα μπλε printed σετ το οποίο αποτελούταν από ένα μακρύ κιμονό και ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή. Aν, λοιπόν, δεν σου αρέσουν οι συμβατικές εμφανίσεις και θες να κάνεις τη διαφορά, κάν'το όπως η Κατερίνα στον επόμενο γάμο που θα πας.

Καινούργιου

Καινούργιου

Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου: Ποζάρει και αναδεικνύει την πιο stylish εκδοχή του μαγιό!

Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει στον φακό με ένα μαύρο μαγιό - που είναι τάση της φετινής σεζόν - και ένα μαύρο maxi καφτάνι.

Η παρουσιάστρια του Open Tv εντυπωσίασε τους πάντες...

Οι περισσότερες από εμάς αυτή την εποχή κάνουμε έρευνες αγοράς και αναρωτιόμαστε ποιο μαγιό θα πρωταγωνιστήσει στις εμφανίσεις μας στην παραλία αυτήν την χρονιά.

Μπορεί στην παραλία να είμαστε ανέμελες και να μην μας ενδιαφέρει τόσο το πώς είμαστε, όπως σε άλλες περιστάσεις της καθημερινότητας μας, το beachwear μας όμως είναι προσεγμένο καθώς το μαγιό μας αλλά και το item με το οποίο θα το συνδυάσουμε είναι αυτά τα οποία ολοκληρώνουν το summer look μας.

Η Κατερίνα Καινούργιου μας χάρισε έμπνευση για το πώς μπορούμε να είμαστε stylish στην παραλία. Η όμορφη παρουσιάστρια φόρεσε το bikini – τάση της σεζόν το οποίο είναι το ψηλόμεσο bikini bottom, και το συνδύασε με top τριγωνάκι και ένα υπέροχο μαύρο maxi καφτάνι.

Δείτε την εμφάνιση της παρακάτω:

μαγιό Καινούργιου