Ελένη Μενεγάκη: Μόνο τα τρία αυτά κομμάτια στη ντουλάπα της κοστίζουν 16.710 ευρώ! Δείτε τα!

Πόσο κάνει το καθένα ξεχωριστά; Θα σας πέσουν τα μαλλιά!

Ελένη Μενεγάκη: Μόνο τα τρία αυτά κομμάτια στη ντουλάπα της κοστίζουν 16.710 ευρώ! Δείτε τα!

Θα σας πέσουν τα μαλλιά αλλά... κι όμως! Μόνο τα τρία αυτά κομμάτια στη ντουλάπα της Ελένης Μενεγάκη κοστίζουν 16.710 ευρώ! Δείτε τα!

Είναι η "βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης" και προφανώς εκτός από το σκέρτσο και το νάζι της σε κάθε εμφάνισή της κλέβουν την παράσταση και τα ρούχα της! Τα κομμάτια που επιλέγει είναι ένα κι ένα!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr έχει "πέσει" πάνω της άπειρες φορές και σε κάποιες από αυτές τα σύνολά της ήταν τόσο εντυπωσιακά που δεν μπορούσαμε να μην ψάξουμε για πληροφορίες και τα περισσότερα αποδείχθηκαν... πανάκριβα!

Θα σας ξεκινήσουμε από το πιο.... ταπεινό! Ένα απλό τζιν παντελόνι που κοστίζει 410 ευρώ!

Μπορεί στην εκπομπή της στον ALPHA η παρουσιάστρια να αφήνετε στα χέρια της στυλίστριας της αλλά στην καθημερινότητά της επιλέγει μόνη της τα κομμάτια που φορά!

Σε πρόσφατη απόδρασή της ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε με ένα υπέροχο απλό τζιν παντελόνι κι ένα γκρι t-shirt και εννοείται πως ψάξαμε και μάθαμε όλες τις πληροφορίες για τα κομμάτια αυτά!

Ελένη Μενεγάκη: Μόνο αυτά τα τρία κομμάτια στη ντουλάπα της κοστίζουν 16.710 ευρώ! Δείτε τα!

Η Ελένη, λοιπόν, επέλεξε τοπ, American Vintage 50 ευρώ, τζιν παντελόνι Dsqaured2 410 ευρώ, sneakers crocs 59,99 και τσάντα Dune London 99 ευρώ, Nak shoes.

Ελένη Μενεγάκη: Με τσάντα 10.700 ευρώ βόλτα στην Κηφισιά!

Βόλτα στην Κηφισιά έκανε η Ελένη Μενεγάκη ντυμένη στην τρίχα όπως πάντα και με τσάντα στα χέρια της που κοστίζει 10.700 ευρώ!

Ναι, ναι καλά ακούσατε η παρουσιάστρια κρατούσε μια τσάντα που κοστίζει 8 μηνιάτικα στην καλύτερη...

Ελένη Μενεγάκη: 7 + 1 εμφανίσεις με το ίδιο jacket!

Συγκεκριμένα, σε περίοδο κρίσης η Ελένη φοράει όχι μόνο τσάντα που κοστίζει πανάκριβα αλλά και τα υπόλοιπο outfit είναι... τσουχτερό!

Η Ελένη για την συγκεκριμένη εμφάνισή της επέλεξε μπουφάν Moncler, 570 ευρώ, ζιβάγκο, Twenty 29, παντελόνι από το Detroit στην Κηφισιά, ζώνη Gucci, 350 ευρώ, και τσάντα Hermes Birkin, 10.700 ευρώ!

Να σημειωθεί πως όταν η παρουσιάστρια είδε τον φωτογράφο, ήταν αρκετά νευρική, όπως δηλώνουν οι παρακάτω φωτογραφίες:

Ελένη Μενεγάκη: Μόνο αυτά τα τρία κομμάτια στη ντουλάπα της κοστίζουν 16.710 ευρώ! Δείτε τα!

Ελένη Μενεγάκη: Μόνο αυτά τα τρία κομμάτια στη ντουλάπα της κοστίζουν 16.710 ευρώ! Δείτε τα!

Ελένη Μενεγάκη: Με τσάντα 5.600 ευρώ σε επαγγελματικό ραντεβού στην Αθήνα! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Η παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, εμφανίστηκε με τσάντα 5.600 ευρώ σε επαγγελματικό ραντεβού στην Αθήνα και το Youweekly.gr έχει φωτογραφίες!

Ο φωτογράφος βρέθηκε εκεί και την αποθανάτισε κι εμείς ψάξαμε και βρήκαμε φυσικά όλες τις λεπτομέρειες για το σύνολό της!

Χωρίς το χαρακτηριστικό μαύρο μπουφάν της, αλλά με ένα εντυπωσιακό σκούρο μπλε σύνολο που τράβηξε τα βλέμματα, πάρκαρε κοντά στην Αμερικάνικη πρεσβεία, βγήκε απ' το αυτοκίνητό της και κατευθύνθηκε στα γραφεία γνωστής εταιρείας κοσμημάτων, όπου την περίμεναν υψηλόβαθμα στελέχη.

"Ήταν τυπική στο ραντεβού της και καθαρά επαγγελματίας."

Ελένη Μενεγάκη: Μόνο αυτά τα τρία κομμάτια στη ντουλάπα της κοστίζουν 16.710 ευρώ! Δείτε τα!

Η συνάντηση δεν κράτησε για πολλή ώρα και βγήκε λίγο αργότερα συνοδευόμενη από άνθρωπο της εταιρείας», μεταφέρουν στο Youweekly.gr αυτόπτες μάρτυρες από εκείνη τη μέρα, με την παρουσιάστρια να αποχωρεί λίγο αργότερα και να επιστρέφει στο σπίτι της...

Η Ελένη επέλεξε blazer (παρόμοιο θα βρεις στα Lauren Ralph Lauren με 329 ευρώ στο notos.gr), τοπ και τζιν παντελόνι Marks and Spencer (από 29,95). Η ζώνη (350) και τα γυαλιά ηλίου είναι Gucci και η τσάντα Hermes (5.600 ευρώ)

Θα ζαλιστείτε.... Αυτά τα λεφτά δηλώνει η Ελένη Μενεγάκη! Κρατηθείτε....

Εδώ είμαστε να σας κάνουμε μια αποκάλυψη που θα σας ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι!

Φυσικά θα την διαβάσετε Vanda's blog αποκλειστικά από το youweekly.gr!

Πόσα αληθινά χρήματα έχει βγάλει η Ελένη Μενεγάκη από όλη την δουλειά της σύμφωνα με αυτά που η ίδια δηλώνει; Χρηματικές αμοιβές που έχει λάβει από τις δουλειές της από το 2002 και μετά...

Ομολογουμένως, όπως γνωρίζουμε όλοι, το όνομα "Ελένη Μενεγάκη", είναι ότι πιο ακριβό κυκλοφορεί πλέον στην αγορά. Η παρουσιάστρια είναι εγγύηση και χρυσωρυχείο για τους επιχειρηματίες!

Ελένη Μενεγάκη: Πόσα χρήματα παίρνει η παρουσιάστρια για το κάθε post που κάνει στο instagram;

Και τώρα κρατηθείτε γιατί θα ζαλιστείτε από τα νούμερα που θα διαβάσετε! Ούτε λίγο ούτε πολύ η Ελένη Μενεγάκη από το 2002 εώς και το 2013 έχει βγάλει σε καθαρά χρήματα 9.794.000 ευρώ.

Από το 2013 εως και το 2016 η Ελένη Μενεγάκη έχει βγάλει σε καθαρά χρήματα 4.500.000 ευρώ, έξτρα από τα 9.794.000 ευρώ σύνολο δηλαδή…14.294.000 ευρώ.

Για το δεύτερο νούμερο διατηρώ μια επιφύλαξη γιατί είναι από... κάποιον μαρτυριάρη και δεν το έχω επιβεβαιώσει όμως δεν μπορούσα να μην σας το αναφέρω! Τα 9.794.000 ευρώ η πηγή είναι η ίδια η Ελένη Μενεγάκη, καθώς τα ποσά αυτά αναφέρονται ως καθαρά κέρδη της παρουσιάστριας στην δικαστική διαμάχη που είχε με τον σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο!

Τα χρήματα αυτά προέρχονται από την εταιρεία της Ελένης Μενεγάκη, «Ελένη Μενεγάκη Α.Ε» που λειτουργεί με κύρια μετοχική σύνθεση, την παρουσιάστρια με 60% και την μητέρα της Ζέτα, με το υπόλοιπο ποσοστό, δηλαδή 40%. Πρόκειται ίσως για μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες με το προϊόν «Ελένη Μενεγάκη» να μοσχοπουλιέται σαν χρυσός!