Βίκυ Καγιά: Αυτό το λευκό μαγιό της προκαλεί φρενίτιδα! Κοστίζει μόλις 50 ευρώ!

Πάει σε όλες τις σιλουέτες!

Βίκυ Καγιά: Αυτό το λευκό μαγιό της προκαλεί φρενίτιδα! Κοστίζει μόλις 50 ευρώ!

Αυτό το λευκό μαγιό της Βίκυς Καγιά προκαλεί φρενίτιδα και κοστίζει μόλις 50 ευρώ! Πού μπορείς να το βρεις; Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Μετά το χτεσινό της μαύρο μαγιό, η Βίκυ επιστρέφει με.... κατάλευκο! Η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο χαλαρώνει και τρελαίνει με το στιλ της!

Η ίδια, επέλεξε να συνδυάσει το μαγιό της με κιμονό στα χρώματα του ελληνικού καλοκαιριού (μπλε - λευκό) και πήρε για εμάς το απόλυτο 10άρι στο beach look! Όσο για το πού θα το βρεις; Είναι από την εταιρία raw swimwear και κοστίζει περίπου 50 ευρώ! Βιάσου, γιατί είναι σχεδόν sold out.... Λογικό, δε νομίζεις;

Βίκυ Καγιά: Αυτό το λευκό μαγιό της προκαλεί φρενίτιδα! Κοστίζει μόλις 50 ευρώ!

Βίκυ Καγιά: Έδωσε 9.316 ευρώ για αυτήν την τσάντα! Θα την κρατάγατε ή όχι;

Η Βίκυ Καγιά, έδωσε 9.000 ευρώ για αυτήν την τσάντα αλλά εσείς θα την κρατάγατε ή όχι;

Η Hermes Birkin 30 togo bag είναι το όνειρο κάθε fashionistas που... σέβεται τον εαυτό της. Η Βίκυ Καγιά έχει στην κατοχή της μια κόκκινη αξίας $10,900.00 ή αλλιώς 9,316 ευρώ.

Σίγουρα δεν πρόκειται για μια αγορά που απευθύνεται σε όλες αλλά επίσης σίγουρα, είναι διαχρονική αξία! Έχει κρατηθεί από πάρα πολλά fashion icons και για πολλές θεωρείται η τέλεια τσάντα. Εσάς, σας αρέσει; Εμείς πάντως, θα σας προτείναμε αν έχετε σκοπό να πάρετε Birkin να ξεκινήσετε με πιο basic χρώματα, όπως το μαύρο και το καφέ!

Βίκυ Καγιά: Προκάλεσε "ατυχήματα" με αυτό πράσινο φόρεμα! Η απόχρωση που θα φορέσεις φέτος!

Βίκυ Καγιά: Έδωσε 9,316 ευρώ για αυτήν την τσάντα! Θα την κρατάγατε ή όχι;

Βίκυ Καγιά: Με μαγιό 370 ευρώ η παρουσιάστρια! Που θα το βρείτε;

Που θα βρείτε το μαγιό της Βίκυς Καγιά που κοστίζει 370 ευρώ; Εμείς εδώ στο Youweekly.gr εντοπίσαμε το μαγαζί που ψωνίζει η παρουσιάστρια και θα σας δώσουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Είναι μια έντονη γυναίκεια παρουσία και πολλές γυναίκες εμπνέονται από το στυλ και τους συνδυασμούς της!

Αυτή τη φορά προκλήθηκε φρενίτιδα με κάποιες φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με ένα μπλε ηλεκτρίκ ολόσωμο μαγιό!

Βίκυ Καγιά: Με μαγιό 370 ευρώ η παρουσιάστρια! Που θα το βρείτε;

Βίκυ Καγιά: Με μαγιό 370 ευρώ η παρουσιάστρια! Που θα το βρείτε;

Βίκυ Καγιά: Με μαγιό 370 ευρώ η παρουσιάστρια! Που θα το βρείτε;

Το μαγιό ανήκει στην εταιρεία "Eres". Βίκυ Καγιά: Πώς είναι το δέρμα της μετά τον σταφυλόκοκκο; Η αλήθεια... κατάματα!

Βίκυ Καγιά: Διαφάνισε το μαγιό και φάνηκε η πίσω όψη της! Έντρομος ο Κρασσάς!

Διαφάνισε το μαγιό που φορούσε η Βίκυ Καγιά και φάνηκε η πίσω όψη της! Έντρομος ο Ηλίας Κρασσάς πήγε να τη μαζέψει αλλά... δεν!

Επιστροφή στην Μύκονο για την Βίκυ Καγιά, που έκανε εμφάνιση «μπόμπα» με λευκό μαγιό, το οποίο διέθετε αποκαλυπτικό ντεκολτέ και όχι μόνο.

Η παρουσιάστρια, εμφανίσθηκε στην παραλία με ολόσωμο και κανθό καρέ μαλλί συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά, την καλή της φίλη Μαρίνα Βερνίκου και τον άνδρα της Μίλτο Καμπουρίδη.
Εκεί ήταν και η κάμερα του Mykonos Live TV και κατέγραψε ένα αποκαλυπτικό ατύχημα αφού το μαγιό της διαφάνισε και διακρίναμε την πίσω όψη της! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Βίκυ Καγιά: Αν θες να μοιάζεις με μικρή, γλυκιά Γαλλιδούλα αυτός είναι ο απόλυτος συνδυασμός!

Θες να μοιάζεις με μικρή, γλυκιά Γαλλιδούλα; Αυτός είναι ο απόλυτος συνδυασμός και τον έκανε η παρουσιάστρια, Βίκυ Καγιά!

Αν προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μία λίστα με τους λόγους για τους οποίους αγαπάμε το στιλ των γαλλίδων fashionistas είναι σίγουρο πως θα ήτα αρκετά μεγάλη. Οι Γαλλίδες είναι αγαπούν τον μινιμαλισμό, επενδύουν συνεχώς σε κάποια basic κομμάτια, ενώ γνωρίζουν πολύ καλά πώς να υιοθετήσουν όσες τάσεις της μόδαςταιριάζουν με το στιλ τους.

Ένα από τα πιο hot trends μάλιστα του χειμώνα που μας πέρασε, το οποίο συνεχίζει να είναι top και το καλοκαίρι είναι τα animal printed μοτίβα. Πώς θα φορούσε αυτή την τάση όμως μια fashionista; Την απάντηση σε αυτή την ερώτηση μας δίνει μία γυναίκα με ξεχωριστό στιλ. Η Βίκυ Καγιά.

Η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στην οποία φορά ένα ψηλόμεσο λευκό παντελόνι με μία μαρινιέρα, το αγαπημένο look δηλαδή των Γαλλίδων για το καλοκαίρι. Μεγάλο ενδιαφέρον όμως έχει και η επιλογή του παπουτσιού που έκανε η Βίκυ Καγιά, καθώς επέλεξε να ολοκληρώσει το σύνολο της με ένα ζευγάρι super θηλυκά animal printed ψηλοτάκουνα πέδιλα. Το look της είναι ιδανικό για αυτή την εποχή. Εκτός του ότι μπορούμε να το φορέσουμε στις casual chic βόλτες με τις φίλες μας, είναι ιδανικό ακόμα και για το γραφείο.

Βίκυ Καγιά: Αν θες να μοιάζεις με μικρή, γλυκιά Γαλλιδούλα αυτός είναι ο απόλυτος συνδυασμός!

Πηγή: instyle.gr

Αυτό είναι το αγαπημένο κραγιόν της Βίκυς Καγιά και κοστίζει κάτω από €15

Αν υπάρχει ένα κραγιόν που κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει στη συλλογή του μακιγιάζ της, αυτό είναι χωρίς αμφιβολία το κόκκινο. Συνδυασμένο με λίγη μάσκαρα το πρωί ή με μία γατίσια γραμμή eyeliner το βράδυ, το κόκκινο κραγιόν θα δώσει κάτι το ξεχωριστό στην εμφάνισή σας.

Το ίδιο πιστεύει μάλιστα και η Βίκυ Καγιά, η οποία μας αποκάλυψε ποιο είναι το δικό της αγαπημένο κόκκινο κραγιόν. «Αυτή η κόκκινη απόχρωση είναι πολύ ευκολοφόρετη. Ιδανική για να ολοκληρώσει βραδινά σύνολα, αλλά και να αναβαθμίσει τις καθημερινές εμφανίσεις», μας εξήγησε η ίδια, αναφερόμενη στοMatt Lasting Lip Color της Radiant, στην απόχρωση 08 (€13,60).

matt-lasting-lip-color-08

Εμείς πάντως που έχουμε δοκιμάσει πολλά κραγιόν από την συγκεκριμένη σειρά, να προσθέσουμε πως είναι τέλεια γιατί ενώ είναι ματ, έχει πλούσια κρεμώδη υφή που ενυδατώνει τα χείλη σε βάθος αντί να τα ξηραίνει. Plus: έχει δείκτη προστασίας SPF 15 από τον ήλιο για να προστατεύονται τα χείλη σας κάθε στιγμή!