Φεστιβάλ Βενετίας: Όλες ήταν κιτς εκτός από τρεις! Τι σκέφτηκαν όταν τα φόρεσαν;

Ποιες εμφανίσεις που με βαθμό έως το 10, παίρνουν κάτω από 5;

Φεστιβάλ Βενετίας: Όλες ήταν κιτς εκτός από τρεις! Τι σκέφτηκαν όταν τα φόρεσαν;

Όλες ήταν κιτς στο Φεστιβάλ Βενετίας, εκτός από τρεις. Μα καλά τι σκέφτηκαν όταν τα φόρεσαν οι συγκεκριμένες γυναίκες;

Ποιες πήραν το απόλυτο 10αρι και ποιες κάτω από 5;

Η ταινία «Joker», όπως και η ταινία «Seberg» και «J’Accuse» έκαναν πρεμιέρα στο φεστιβάλ και όπως ήταν αναμενόμενο παρευρέθηκαν μερικές από τις εντυπωσιακές γυναίκες της showbiz.

Golden Globes: Οι πιο κακοντυμένες celebrities

Η Tina Kunakey, η Cate Blanchett, αλλά και η Catherine Deneuve επέλεξαν να φορέσουν Armani δημιουργίες, κάνοντας όλα τα φλας να αστράψουν. Η Chanel δημιουργία που επέλεξε η Kristen Stewart, αλλά και το Ralph & Russo φόρεμα της Penélope Cruz.

Βέβαια, ακόμα και αν τα φορέματα τους ήταν κορυφαίων οίκων, δεν ήταν και η καλύτερες επιλογές, τουλάχιστον για την συγκεκριμένε βραδιά.

Εμείς σίγουρα ξεχωρίσαμε την Sara Sampaio, την Nicole Warne, αλλά και την Adele Exarchopoulos. Ωστόσο, τις πιο κακοντυμένες τις αφήνουμε να τις επιλέξετε εσείς. Είναι φανερό, ποιες έκαναν λάθος επιλογές.

Κάννες 2019: Τα πιο εντυπωσιακά κοσμήματα που είδαμε στο κόκκινο χαλί!

Αν υπάρχει κάτι που να μας έρχεται στο μυαλό κάθε φορά που σκεφτόμαστε τη λέξη glam, αυτό είναι το φεστιβάλ Καννών που γίνεται στη Γαλλία. Εκτός από τις grande δημιουργίες, που φορούν οι celebrities, υπάρχει κάτι που κλέβει πραγματικά τις εντυπώσεις και δεν είναι άλλο από τα κοσμήματα. Κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια, διακοσμημένα με τα πιο λαμπερά διαμάντια κάνουν τις celebrities να λάμπουν ακόμα περισσότερο και εμάς να τα θαυμάζουμε.. Κάθε χρόνο μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της σκηνοθεσίας, της ηθοποιίας, αλλά και της μουσικής σκηνής συγκεντρώνονται στις Κάννες και περπατούν στο κόκκινο χαλί δημιουργώντας τα πιο εντυπωσιακά looks.

Ποια κοσμήματα ξεχώρισαν όμως φέτος στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ;

undefined

undefined

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined