H Victoria Beckham έκανε κάτι που δεν περιμέναμε! Φόρεσε αυτό το φόρεμα στο σκάφος, αλλά και στο... κόκκινο χαλί!

Πάει το μυαλό σας πόσο κοστίζει;

H Victoria Beckham έκανε κάτι που δεν περιμέναμε! Φόρεσε αυτό το φόρεμα στο σκάφος, αλλά και στο... κόκκινο χαλί!

H Victoria Beckham έκανε κάτι που δεν περιμέναμε από την ίδια! Φόρεσε αυτό το φόρεμα στο σκάφος, αλλά και στο... κόκκινο χαλί.

Από την ιέρεια της μόδας - όπως πολλοί την αποκαλούν - αυτό δεν το περιμέναμε, αφού είναι πολύ "περίεργη" στις στιλιστικές της επιλογές.

Victoria Beckham φόρεμα

Όπως φαίνεται είναι λάτρης του συγκεκριμένου φορέματος αφού όχι μόνο το έχει φορέσει δυο φορές, αλλά το έχει και σε λευκό εκτός από μαύρο.

Victoria Beckham: Φόρεσε το απόλυτο παντελόνι που θα σε κάνει να δείχνεις πανύψηλη!

Victoria Beckham φόρεμα

Και πως το καταλάβαμε ότι είναι το ίδιο φόρεμα; Δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες από το σκάφος που έκανε τις διακοπές της και όχι μόνο το φόρεσε και εκεί, αλλά έκανε και αλλαγή δοκιμάζοντας το λευκό.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο φόρεμα είναι από τη συλλογή της και κοστίζει 1300 ευρώ.

Victoria Beckham φόρεμα

Chic&Extreme! Η Victoria Beckham σου δείχνει τον απόλυτο τρόπο να συνδυάσεις την neon τάση!

Η Victoria Beckham σου δείχνει τον απόλυτο τρόπο να συνδυάσεις την neon τάση και να φαίνεσαι chic & extreme και πάντα μέσα στη μόδα.

Κορίτσια, πάρτε ιδέες από την ιέρεια της μόδας.

Μία από τις τάσεις που κυριαρχούν φέτος το καλοκαίρι στον κόσμο της μόδας είναι οι neon αποχρώσεις. Εάν θέλετε να εντάξετε αυτές τις αποχρώσεις στα looks σας αλλά δεν είστε σίγουρες πως για να μην δίχνετεκιτς, η Victoria Beckham δείχνει τον τρόπο.

Συνδύασε ένα ψηλόμεσο denim παντελόνι με ένα κλασικό λευκό t-shirt και ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα ζευγάρι λαχανί neon γόβες. Μας απέδειξε έτσι πως μπορούμε να φορέσουμε αυτές τις αποχρώσεις και να είμαστε πολύ chic με extreme λεπτομέρειες.

undefined