Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Συνδύασε φόρεμα με κορδέλα στα μαλλιά και το σύνολο της το αγαπήσαμε!

Μπράβο Ηλιάνα!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Συνδύασε φόρεμα με κορδέλα στα μαλλιά και το σύνολο της το αγαπήσαμε!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνδύασε φόρεμα με κορδέλα στα μαλλιά και το σύνολο της το αγαπήσαμε, αφού είναι στο hot χρώμα του φθινοπώρου.

Μια από τις τάσεις που έχουν επιστρέψει στην μόδα είναι και ένα girly χρώμα που επιλέγουν σχεδόν όλες οι γυναίκες. Ποιο είναι αυτό; Το μωβ!

Φέτος θα το δούμε να φοριέται σε όλες τις αποχρώσεις σε όλα τα κομμάτια που μπορείς να σκεφτείς.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, επέλεξε να το φορέσει σε ένα ένα midi φόρεμα με pussy bow δέσιμο, στην απόχρωση magenta. Μάλιστα το συνδύασε με κορδέλα στα μαλλιά στην ίδια απόχρωση, ενώ ολοκλήρωσε το σύνολο της με knee high boots, οι οποίες έχουν επιστρέψει και πάλι στην μόδα.

Από εμάς η εμφάνιση της παίρνει το απόλυτο 10αρι!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεμα εμφάνιση

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πήγε στο Φεστιβάλ Βενετίας και όλοι κοιτούσαν το φόρεμά της! Hot or not;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πήγε στο Φεστιβάλ Βενετίας και όλοι κοιτούσαν το φόρεμά της! Hot or not; Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε!

Λίγο πριν την τηλεοπτική της πρεμιέρα με το GNTM, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε στο Φεστιβάλ της Βενετίας και μάλιστα έδωσε το παρών σε επίσημη πρεμιέρα.

Το μοντέλο που έχει ρόλο κριτή στο δημοφιλές ριάλιτι Greece's Next Top Model ταξίδεψε ως την Βενετία και βρέθηκε στο κόκκινο χαλί της προβολής του "Lan Xin Da Ju Yuan" (Saturday Fiction) του Kινέζου σκηνοθέτη Lou Ye! Όσο για το look; Η Ηλιάνα φόρεσε ένα ιδιαίτερο φόρεμα με κεντημένες χάντρες στο πάνω μέρος, σε κόκκινες και μαύρες αποχρώσεις. Το όλο look της το συμπλήρωσε με μποτάκια σε μαύρο χρώμα, κόκκινο κραγιόν και αλογοουρά! Εσάς, σας άρεσε; Δείτε την σχετική φωτογραφία και... τα συμπεράσματα δικά σας:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πήγε στο Φεστιβάλ Βενετίας και όλοι κοιτούσαν το φόρεμά της! Hot or not;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκανε την αλλαγή στα μαλλιά που θα κάνουμε όλες το φθινόπωρο!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε την αλλαγή στα μαλλιά που θα κάνουμε όλες φέτος το Φθινόπωρο.

Το μοντέλο λίγο πριν την πρεμιέρα του GNTM πήρε την απόφαση να ανανεωθεί και έκανε την πιο τέλεια επιλογή την οποία εγκρίνουμε και εμείς.

Την αλλαγή έκανε γνωστή η ίδια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας στην κάμερα με το νέο hair look της.

Το μοντέλο έκανε αφέλειες και της πάνε πολύ! Το συγκεκριμένο στιλ στα μαλλιά τον τελευταίο καιρό έχει ξεκινήσει να κάνει δειλά δειλά και πάλι την εμφάνιση του.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαλλιά

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Συλλεκτική φωτογραφία! Δείτε πως ήταν στα 16 της!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε μια συλλεκτική φωτογραφία που βλέπει πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας! Δείτε πως ήταν στα 16 της!

Το γνωστό μοντέλο έγινε ευρέως γνωστή και αγαπητή μέσα από την συμμετοχή της, ως κριτής, στο ριάλιτι μόδας του Star, το GNTM!

Η ίδια είναι καταξιωμένη στον χώρο της μόδας κυρίως στο εξωτερικό και στην Ελλάδα και πριν την δούμε στις μικρές μας οθόνες δεν την γνώριζαν πολλοί!

Πριν από μερικές ημέρες είχε συζητηθεί πολύ η... μύτη της, με την ίδια να απαντάει μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram απαντώντας στις φήμες που την ήθελαν να έχει κάνει πλαστική.

Έτσι λοιπόν σήμερα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε μέσα από ένα Instastory την φωτογραφία αυτή κάνοντας πλάκα για το θέμα της μύτης της και γράφοντας «Sweet 16», αποδεικνύοντας πως είχε φυσική ομορφιά απ' όταν ήταν ακόμη έφηβη!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Συλλεκτική φωτογραφία! Δείτε πως ήταν στα 16 της!