Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτό το ροζ μεταξωτό φόρεμα της κοστίζει όσο ένας μισθός! Δείτε πόσα λεφτά έδωσε ακριβώς...

Δεν σας πάει το μυαλό!

Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτό το ροζ μεταξωτό φόρεμα της κοστίζει όσο ένας μισθός! Δείτε πόσα λεφτά έδωσε ακριβώς...

Αυτό το ροζ μεταξωτό φόρεμα της παρουσιάστριας, Τατιάνας Στεφανίδου κοστίζει όσο ένας μισθός! Δείτε πόσα λεφτά έδωσε ακριβώς...

Η λαμπερή αυτή γυναικεία παρουσία της ελληνικής Showbiz πριν από λίγες ημέρες είχε πρεμιέρα στο ΣΚΑΙ και θέλησε να κλέψει τις εντυπώσεις αφού επέλεξε να φορέσει ένα πολύ έντονο ροζ φόρεμα! Εμείς βρήκαμε όλες τις λεπτομέρειες για το φόρεμα αυτό!

Συγκεκριμένα, το φόρεμα είναι μια εκπληκτική δημιουργία της Μαρέβας Μητσοτάκη και ανήκει στην εταιρεία "Zeus & Dione"!

Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτό το ροζ φόρεμα της κοστίζει όσο ένα μισθός! Δείτε πόσα λεφτά έδωσε ακριβώς...

Το φόρεμα ονομάζεται Hera και είναι μεταξωτό. Κοστίζει 690,00 € και λατρεύουμε το ζωηρό του χρώμα.

Τατιάνα Στεφανίδου: Έδωσε 569 ευρώ για το φόρεμα - φάκελο! Εσύ θα το αγόραζες;

Η Τατιάνα Στεφανίδου έδωσε 569 ευρώ για το φόρεμα - φάκελο! Εσύ θα το αγόραζες; Εμείς πάντως ψηφίζουμε «ναι»!

Η Τατιάνα Στεφανίδου, παρέδωσε για μια ακόμα φορά μαθήματα κοψότητας με μια μόνο εμφάνισή της! Δημιουργία του οίκου Max Mara, το εν λόγω φόρεμα κοστίζει 569 ευρώ και αν το budget σου το επιτρέπει η αγορά του για εμάς είναι... μονόδρομος!

Είναι ένα κομμάτι που μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ και σίγουρα δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο! Δείτε το και πείτε μας... δεν είναι έρωτας από την πρώτη ματιά;

Τατιάνα Στεφανίδου: Μπήκε σε αίθουσα και κοίταγαν όλοι το φόρεμά της! Ήταν όλο από...

Τατιάνα Στεφανίδου: Έδωσε 569 ευρώ για το φόρεμα - φάκελο! Εσύ θα το αγόραζες;

Τατιάνα Στεφανίδου: Φόρεσε το πιο περίεργο χρώμα και έκανε ανεπανάληπτη εμφάνιση! Το φόρεμα κόστιζε 259 ευρώ!

Η Τατιάνα Σετφανίδου φόρεσε το πιο περίεργο χρώμα και έκανε την πιο ανεπανάληπτη εμφάνιση. Το φόρεμα, κόστιζε 259 ευρώ. Εσείς θα το φορούσατε;

Μέχρι σήμερα, συζητιέται το φόρεμα της παρουσιάστριας στην παρουσίαση του προγράμματος του ΣΚΑΙ, αφού ήταν ίδιο με αυτό της Σίας Κοσιώνη.

Μπορεί να το είχαν συνδυάσει διαφορετικά. Με άλλη παπούτσια και αξεσουάρ, ωστόσο ήταν ακριβώς το ίδιο με αποτέλεσμα να είναι σαν "διδυμάκια". Μάλιστα, το συμβάν, σχολίασαν όλες οι εκπομπές, λέγοντας πως ήταν λες και το είχαν κανονισμένο.

Τατιάνα Στεφανίδου φόρεμα

Ποιας εταιρίας όμως είναι το φόρεμα;

Κοστίζει όπως είπαμε 259 ευρώ και είναι από την νέα κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας της Simona Corsellini και είναι στο πιο περίεργο χρώμα καμηλό - ταμπά.

Μάλιστα, το ίδιο φόρεμα είχε φορέσει πρώτη η Ελεονώρα Μελέτη.

Τατιάνα Στεφανίδου φόρεμα

Τατιάνα Στεφανίδου: Μπήκε σε αίθουσα και κοίταγαν όλοι το φόρεμά της! Ήταν όλο από...

Η Τατιάνα Στεφανίδου μπήκε σε αίθουσα και κοίταγαν όλοι το φόρεμα της! Δεν φαντάζεστε από τι ήταν όλο...

Η κούκλα παρουσιάστρια, εμφανίστηκε στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΙ και μαγνήτισε τα βλέμματα! Αν και όπως ήδη έχουμε γράψει, φόρεσε το ίδιο φόρεμα με τη Σία Κοσιώνη, η Τατιάνα επέλεξε διαφορετικά αξεσουάρ και φόρεσε το ίδιο look με εντελώς διαφορετικό τρόπο!

Το δερμάτινο φόρεμά της συζητήθηκε πολύ όλη την βραδιά, καθώς «έγλειφε» την άψογη σιλουέτα της! Δείτε τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες με το φόρεμα - αποκάλυψη:

Τατιάνα Στεφανίδου: Μπήκε σε αίθουσα και κοίταγαν όλοι το φόρεμά της! Ήταν όλο από...Τατιάνα Στεφανίδου: Μπήκε σε αίθουσα και κοίταγαν όλοι το φόρεμά της! Ήταν όλο από...

Τατιάνα Στεφανίδου: Το ένα "χτύπημα" μετά το άλλο! Βρίσκεται σε σοκ η παρουσιάστρια! Ραγδαίες εξελίξεις!

Το ένα "χτύπημα" μετά το άλλο δέχεται η Τατιάνα Στεφανίδου και σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr βρίσκεται σε σοκ η παρουσιάστρια! Ραγδαίες εξελίξεις!

Τι ακριβώς συνέβη θα σας αποκαλύψω πρώτη μέσα από το Vanda's blog! Δεν το έχει γράψει κανείς ακόμα μόλις ήρθαν φρέσκες και καυτές οι πληροφορίες στα χέρια μου!

Το ρεπορτάζ μου αφορά το ΣΚΑΙ και οι καταστάσεις, όπως φαίνεται, αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη! Αφού έκλεισε τελικά στο κανάλι η παρουσιάστρια για εκπομπή Σαββατοκύριακου, με το που υπέγραψε το συμβόλαιο οι ιθύνοντες απέλυσαν όλους τους συνεργάτες της και σας αποκάλυψα τον λόγο σε προηγούμενο ρεπορτάζ!

Μετά από αυτό, που ήταν και το πρώτο χτύπημα για την Τατιάνα, οι υπεύθυνοι της ανακοίνωσαν πως θα υπάρξουν αλλαγές όχι μόνο στον μισθό της αλλά και στο πλατό και στο καμαρίνι της και τώρα έρχεται το τρίτο και τελευταίο χτύπημα για την παρουσιάστρια!

Σύμφωνα με νέες μου πληροφορίες μέσα από το κανάλι του Φαλήρου, εκεί που η Τατιάνα ήταν ήρεμη γιατί γνώριζε μετά από επικοινωνία που είχε με κάποιους από τους συνεργάτες της που απολύθηκαν πως θα ανανεώσουν τη σύμβασή τους από Σεπτέμβρη, δυο συγκεκριμένοι συνεργάτες της, οι οποίοι διατηρούσαν πολύ καλή σχέση μαζί της και εκείνη τους εμπιστευόταν τυφλά, της ανακοίνωσαν πως ο ΣΚΑΙ θέλει να τους κάνει της συμβάσεις ορισμένου χρόνου κι όχι αορίστου όπως ήταν παλιότερα.

Για τον λόγο αυτό, δεν ξέρουν αν θα επιστρέψουν στο κανάλι και η παρουσιάστρια όπως μου μετέφερε άνθρωπος που βρίσκεται στο περιβάλλον της δουλειάς της έχει φρικάρει γιατί δεν ξέρει τι να κάνει... τα χέρια της είναι η αλήθεια είναι δεμένα και θα πρέπει να πάει με αυτό...