Eurovision: Αποκάλυψη για την συμμετοχή της Τερζή - «Στον κρυφό ημιτελικό...»!

Το είπε για πρώτη φορά!

Eurovision: Αποκάλυψη για την συμμετοχή της Τερζή - «Στον κρυφό ημιτελικό...»!

Μια αποκάλυψη για την συμμετοχή της Γιάννας Τερζή στην Eurovision, έγινε από την ίδια την τραγουδίστρια. «Στον κρυφό ημιτελικό...».

Στο ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό έδωσε συνέντευξη και αποκάλυψε για πρώτη φορά πως παραλίγο να τραυματιστεί επί σκηνής.

«Ένα τέλος που με πλήγωσε ήταν του ημιτελικού της Eurovision. Ήταν ένα τέλος πολύ ξαφνικό για εμένα. Νόμιζα ότι θα πηγαίναμε στον τελικό. Με στεναχώρησε πάρα πολύ. Ήθελα να είχα την ευκαιρία μου τουλάχιστον να διαγωνιστώ!

Το «όνειρο μου» ήταν μια αρχή που με στιγμάτισε. Ήταν ένας τρόπος να μπω γρήγορα στα πράγματα. Στην αρχή ήθελα να το πει άλλη κοπέλα το τραγούδι της Eurovision. Το γράψαμε για άλλη κοπέλα, αλλά τελικά το είπα εγώ. Δεν είναι γνωστή τραγουδίστρια! Αν είχα πληρώσει εγώ τα πράγματα θα γινόντουσαν διαφορετικά. Αν έχει βγει προς τα έξω ότι στη Eurovision γινόταν ότι έλεγα εγώ είναι πάρα πολύ μεγάλο λάθος που κάθε ένας δεν έχει πάρει την ευθύνη του.

Ο Πασχάλης Τερζής μου είχε πει από την αρχή της Eurovision ότι όταν μπλέκεσαι με πράγματα που δεν έχεις τον πλήρη έλεγχο είναι λογικό να γίνεις και έρμαιο κάποιον πραγμάτων. Θέλεις αυτό να το υποστείς ή δεν θέλεις; Αυτό ήταν το τίμημα που πλήρωσα τελικά. Δεν μπόρεσα να ελέγξω πέντε πράγματα τα οποία δεν ήταν στα χέρια μου για να τα σώσω. Η οικογένεια μου και εγώ αντιμετωπίσαμε κάποιες λεπτομέρειες που δεν έγιναν γνωστές στον κόσμο οι οποίες ήταν πάρα πολύ αρνητικές.

Ήταν άδικο όταν έσκασαν τα πυροτεχνήματα τη λάθος στιγμή, δεν μου έδωσαν την ευκαιρία να το ξανά τραγουδήσω. Στον ημιτελικό τον οποίο δεν βλέπετε εσείς, είναι δύο ημιτελικοί. Αυτόν που βλέπετε εσείς ο κόσμος και ένας άλλος που πηγαίνει στις κριτικές επιτροπές. Σε αυτόν τον κρυφό λοιπόν που δεν βλέπει ο κόσμος εκεί έσκασαν τα πυροτεχνήματα σε άσχετη στιγμή που θα μπορούσα να είχα πάθει και ατύχημα.

Δεν έγιναν σωστά και έσκασαν σε λάθος στιγμή. Όταν ζητήσαμε να το ξανά πούμε δεν μας το επέτρεψαν και οι κριτικές επιτροπές με βαθμολόγησαν την ώρα που τρομάζω. Εκεί ήταν η αδικία! Αυτό το πράγμα που έγινε στον κρυφό ημιτελικό ήταν αδικία. Το λέω τώρα γιατί τώρα μπορώ να το πω. Θα μπορούσα να είχα χτυπήσει», είπε η Γιάννα Τερζή.

Eurovision 2020: Κατέθεσαν υποψηφιότητα Ελλάδα και Κύπρος! Ποια ονόματα ακούγονται;

Η Ελλάδα και η Κύπρος κατέθεσαν υποψηφιότητα για την Eurovision 2020! Ποια ονόματα ακούγονται για την εκπροσώπηση της χώρας;

Στην σημερινή εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» αποκαλύφθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για την συμμετοχή της Ελλάδας και της Κύπρου, στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision το 2020.

H ιστορία του περσινού νικητή!

Είπε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ:

«Και η Ελλάδα και η Κύπρος θα είναι παρούσες στην Eurovision… Καταρχήν για την Ελλάδα μπορεί να δούμε, εθνικό τελικό και όχι απευθείας ανάθεση κάτι που στην Ελλάδα είχε να γίνει από το 2015. Αυτό θα το γνωρίζουμε σίγουρα περί τα τέλη Οκτωβρίου.

Στην Κύπρο, υπάρχουν ήδη 70 υποψήφια τραγούδια που αναζητούν τον κατάλληλο ερμηνευτή. Όταν επιλεγεί το τραγούδι τότε θα επιλέξουν και τον τραγουδιστή… Να δούμε όμως και μερικά ονόματα… Ίαν Στρατής και Βαγγέλης Κακουριώτης».