Ελένη Μενεγάκη: Το φοράει συνέχεια πάνω της αλλά δεν το παρατηρεί σχεδόν κανείς! Της κόστισε 320 ευρώ!

Εσύ το είχες παρατηρήσει ποτέ;

Ελένη Μενεγάκη: Το φοράει συνέχεια πάνω της αλλά δεν το παρατηρεί σχεδόν κανείς! Της κόστισε 320 ευρώ!

Αυτό είναι το αξεσουάρ που φοράει σχεδόν συνέχεια πάνω της η Ελένη Μενεγάκη και δεν το έχει παρατηρήσει κανείς! Της κόστισε, το συγκεκριμένο, 320 ευρώ!

Όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω στην παρουσιάστρια του ALPHA σε κάθε έξοδό της και όλοι την... αναλύουν από πάνω μέχρι κάτω κοιτώντας κάθε λεπτομέρεια! Πολλές είναι οι γυναίκες που προσπαθούν να την αντιγράψουν αφού φημίζεται για το στιλ και την κομψότητά της κι εμείς πρώτοι στο Youweekly.gr σας έχουμε αποκαλύψει κατά καιρούς από που μπορείτε να προμηθευτείτε μπλούζες, παντελόνια και τσάντες που φοράει!

Αυτή τη φορά θα επικεντρωθούμε σε κάτι πιο... μικρό που όμως ακόμα και σε αυτό η παρουσιάστρια δεν δίστασε να δώσει αρκετά λεφτά για να το αποκτήσει - και καλά έκανε δηλαδή γιατί είναι εξαιρετικό κομμάτι!

Αναφερόμαστε, φυσικά, σε μια ζώνη που φορούσε σε πρόσφατη εμφάνισή της, όταν οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την τραγωδία που "χτύπησε" τον άντρα της, Μάκη Παντζόπουλο.

Ελένη Μενεγάκη: Το φοράει συνέχεια πάνω της αλλά δεν το παρατηρεί σχεδόν κανείς! Τις κόστισε 320 ευρώ!

Απλή, μαύρη με μια χρυσή λεπτομέρεια μπροστά που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ανήκει στην εταιρεία Gucci και κοστίζει 320 ευρώ...

Ελένη Μενεγάκη: Το φοράει συνέχεια πάνω της αλλά δεν το παρατηρεί σχεδόν κανείς! Τις κόστισε 320 ευρώ!

Την έχει φορέσει ουκ ολίγες φορές αλλά κανείς δεν την έχει παρατηρήσει τόσο γιατί όλοι δίνουμε έμφαση στην όλη παρουσία της, όμως είναι ένα αξεσουάρ που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα γιατί προσθέτει στυλ!

Ελένη Μενεγάκη: Με αυτό το ρούχο της, πας παντού! Κοστίζει μόνο 50 ευρώ!

Με αυτό το ρούχο της Ελένης Μενεγάκη, πας παντού και είσαι στιλάτη! Κοστίζει μόνο 50 ευρώ και ίσα που το προλαβαίνεις!

Μην μας πεις ότι δεν έχεις έστω μια φορά αναρωτηθεί τι να βάλεις στην καθημερινότητα ή σε μια έξοδό του! Η Ελένη Μενεγάκη, με μόλις 50 ευρώ πήρε το κομμάτι passepartout που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Μαύρο, απλό μπλουζάκι με κοντό μανίκι, που μπορείς να το βάλεις χειμώνα - καλοκαίρι και όλες τις ώρες! Η ίδια, πήγε για ψώνια φορώντας μαύρο παντελόνι και σούπερ σικ ζώνη, αλλά εσύ μπορείς να το συνδυάσεις είτε με τζιν για πρωινή έξοδο, είτε με φούστα στενή για ένα ποτό το βράδυ! Το μπλουζάκι της θα το βρεις στα Amercan Vintage! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Ελένη Μενεγάκη: Με αυτό το ρούχο της, πας παντού! Κοστίζει μόνο 50 ευρώ!

Ελένη Μενεγάκη: Έδωσε 590 ευρώ για μια και μόνο ζώνη! Έχει ήδη εξαντληθεί...

Κι όμως η Ελένη Μενεγάκη έδωσε 590 ευρώ για μια και μόνο ζώνη και μάλιστα έχει ήδη εξαντληθεί! Η παρουσιάστρια, φημίζεται για το στιλ της και αυτή της η εμφάνιση δεν αποτέλεσε εξαίρεση!

Εμείς, την τσακώσαμε να δοκιμάζει ρούχα αλλά εστιάσαμε στην ζώνη της! Με 590 ευρώ κόστος άλλωστε, δεν μπορούσαμε να μην την παρατηρήσουμε!

Ελένη Μενεγάκη: Τραγωδία! Παραλίγο να καεί το σπίτι της!

Η Ελένη Μενεγάκη, επέλεξε ένα ολόμαυρο λουκ και το μόνο που έκανε την διαφορά ήταν η κατάλευκη τσάντα αλλά και η ζώνη της! Μαύρη και αυτή, αλλά με ασημένια λεπτομέρεια που μαγνητίζει το βλέμμα....

Έτσι λοιπόν, με την εν λόγω μαύρη Hermes ζώνη, αναβαθμίζει το απλό ντύσιμο της η Βασίλισσα της τηλεόρασης, αφού η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο αξεσουάρ πολλές θα το θέλαμε! Ψάξαμε και βρήκαμε ότι κοστίζει 590 ευρώ αλλά η είδηση δεν είναι αυτή. Η ζώνη του διάσημου Οίκου έχει εξαντληθεί από διαδικτυακά μαγαζιά και πρέπει να την παραγγείλετε αν θέλετε να την αποκτήσετε! Δείτε την και πείτε μας, δεν είναι τέλεια;

Ελένη Μενεγάκη: Ολική ανανέωση! Μπήκε στο δοκιμαστήριο και οι φωτογράφοι την

Ελένη Μενεγάκη: Ολική ανανέωση! Μπήκε στο δοκιμαστήριο και οι φωτογράφοι την

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το λευκό τζιν που δεν αποχωρίζεται με τίποτα! Κοστίζει μόνο 56 ευρώ!

Κοστίζει μόνο 56 ευρώ το λευκό τζιν που η Ελένη Μενεγάκη δεν αποχωρίζεται με τίποτα! Αυτό είναι κι έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το που θα το βρεις!

Σε μια πρόσφατη εμφάνισή της με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο, για ψώνια, η παρουσιάστρια του ALPHA έκλεψε τις εντυπώσεις με το casual αλλά και ταυτόχρονα σικάτο σύνολο που επέλεξε! Γι αυτό τον λόγο η ομάδα του Youweekly.gr, όπως κάθε φορά, σας βρήκε από που το πήρε και πόσο κοστίζει, όχι μόνο αυτό αλλά και η μπλούζα με την οποία το συνδύασε!

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το λευκό τζιν που δεν αποχωρίζεται με τίποτα! Κοστίζει μόνο 56 ευρώ!

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε στα πόδια της γόβες των 750 ευρώ! Ήταν πράσινες και μιλούσαν όλοι γι αυτές...

Η Ελένη επέλεξε τοπ American Vintage 50 ευρώ, λευκό τζιν παντελόνι American Eagle 56 ευρώ, vintage τσάντα Fendi και γυαλιά ηλίου Burberry.

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το λευκό τζιν που δεν αποχωρίζεται με τίποτα! Κοστίζει μόνο 56 ευρώ!

Ελένη Μενεγάκη: Θα σας "πέσουν" τα μαλλιά όταν μάθετε πόσα έδωσε γι αυτό το σακάκι! Δεν μπορείτε να μαντέψετε σίγουρα...

Δεν μπορείτε να μαντέψετε σίγουρα το πόσα έδωσε η Ελένη Μενεγάκη γι αυτό το συγκεκριμένο σακάκι! Θα σας "πέσουν" τα μαλλιά όταν μάθετε!

Έχει ακριβό γούστο και το γνωρίζουμε όλοι! Ένα κομμάτι που θα φορέσει μπορεί να βγει sold out σε ένα δευτερόλεπτο! Είναι ένας από τους λόγους άλλωστε που της έχουν δώσει τον τίτλο της "βασίλισσας".

Η παρουσιάστρια του ALPHA, όπως πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει, πριν από λίγο καιρό βρέθηκε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Παρίσι, στα πλαίσια μιας επαγγελματικής συνεργασίας! Εκεί έβγαλε τις φωτογραφίες της και τις ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στο οποίο τα τελευταία σχεδόν δυο χρόνια είναι αρκετά ενεργή σαν χρήστης.

Ελένη Μενεγάκη: Θα σας

Εμείς εννοείται πως ερωτευτήκαμε το look της και... ψάξαμε και βρήκαμε αναλυτικά όλες τις τιμές!

Συγκεκριμένα η λαμπερή ξανθιά παρουσιάστρια φορούσε συνολικά πάνω της 679 ευρώ σε... ρούχα!

Ελένη Μενεγάκη: Θα σας

Η Ελένη επέλεξε πουκάμισο (195 ευρώ), και blazer - σακάκι (425 ευρώ), όλα από Zadig & Voltaire και τζιν American Eagle (59 ευρώ)...