Κατερίνα Καινούργιου: Την τσάντα της θα την ήθελαν πολλές! Κοστίζει 1690 ευρώ και είναι πολύ βολική!

Εσύ θα την κρατούσες;

Κατερίνα Καινούργιου: Την τσάντα της θα την ήθελαν πολλές! Κοστίζει 1690 ευρώ και είναι πολύ βολική!

Την τσάντα της Κατερίνας Καινούργιου θα την ήθελαν πολλές. Κοστίζει 1960 ευρώ ανήκει σε εταιρία κορυφαίου σχεδιαστή και είναι πολύ βολική.

Η παρουσιάστρια του Open tv, λατρεύει την μόδα και το έχει αποδείξει πολλές φορές κάνοντας νέους συνδυασμούς και φορώντας hot trend κομμάτια.

Στο τελευταίο της ταξίδι που πραγματοποίησε στο Παρίσι, κράτησε την τσάντα που θα ήθελαν όλες οι γυναίκες. Την Niki Baby Bag ήδη την έχουν αποκτήσει πολλές fashionistas.

Την συγκεκριμένη τσάντα μπορείς να την βρεις σε 9 διαφορετικά χρώματα είναι από τον οίκο Saint Laurent και κοστίζει 1690 ευρώ.

Μάλιστα είναι πολύ βολική, καθώς μπορείς να την κρατήσει και χιαστή!

Κατερίνα Καινούργιου: Την τσάντα της θα την ήθελαν πολλές! Κοστίζει 1690 ευρώ και είναι πολύ βολική

Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε μαύρες γόβες με λουριά και δεν μπορούσαμε να πάρουμε το βλέμμα μας από πάνω τους!

Η Κατερίνα Καινούργιου, φόρεσε μαύρες γόβες με λουριά και δεν μπορούσαμε να πάρουμε το βλέμμα μας από πάνω τους. Είναι τέλειες!

Η παρουσιάστρια λατρεύει την μόδα και στον λογαριασμό της στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους όλες τις εμφανίσεις της.

Σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις της δεν μπορούσαμε να πάρουμε το βλέμμα μας από τις μαύρες λούστρινες γόβες που φόρεσε. Τα πέντε λουράκια που έχουν κάνουν όλη την διαφορά.

Μάλιστα είναι από την εταιρία GLAMAZONS!

Κατερίνα Καινούργιου: Με αυτό το φόρεμά της σίγουρα θα λάμψεις μες στη νύχτα! Κοστίζει 169 ευρώ!

Με αυτό το φόρεμά της Κατερίνας Καινούργιου σίγουρα θα λάμψεις μες στη νύχτα! Κοστίζει 169 ευρώ και είναι ήδη sold out! Εσύ ακόμα να το αγοράσεις;

Η Κατερίνα Καινούργιου, είναι γνωστή για το στιλ της αλλά και για τις εμφανίσεις της! Κάθε της look γίνεται αντικείμενο συζήτησης αφού η ίδια αγαπά πολύ την μόδα και τους πειραματισμούς!

Αυτό της το φόρεμα φυσικά, δεν αποτέλεσε εξαίρεση μιας και η Κατερίνα παρέδωσε μαθήματα στιλ! Το μίντι φόρεμά της, είναι σούπερ τέλειο για τις βραδινές σου εξόδους, αφού με την παγιέτα του σε πάει για φαγητό μέχρι και στα μπουζούκια! Κοστίζει 169 ευρώ! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Κατερίνα Καινούργιου: Με αυτό το φόρεμά της σίγουρα θα λάμψεις μες στη νύχτα! Κοστίζει 169 ευρώ!

Κατερίνα Καινούργιου: Πιο chic από ποτέ σε παρουσίαση σειράς! Το πουκάμισο που λατρέψαμε!

Πιο chic από ποτέ σε παρουσίαση πρεμιέρας εμφανίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου. Το πουκάμισο που φορούσε το λατρέψαμε.

Η παρουσιάστρια του Open tv έδωσε το παρών στην παρουσίαση της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι», όπου έλαβε χώρα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Λαμπερή και ευδιάθετη, πόζαρε στους φωτογράφους και "έκλεψε" τις εντυπώσεις. Η Κατερίνα Καινούργιου λατρεύει τα κοστούμια και για την συγκεκριμένη βραδιά επέλεξε ένα μαύρο.

Μάλιστα, το συνδύασε με τον πιο chic τρόπο. Από μέσα πρόσθεσε ένα λεοπάρ πουκάμισο, το οποίο είχε στο λαιμό κορδέλα.

Η Κατερίνα Καινούργιου, διανύει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της, αφού τόσο στην προσωπική της ζωή είναι πολύ ευτυχισμένη, ενώ και στην εκπομπή σημειώνει απίστευτα νούμερα στην τηλεθέαση.

Κατερίνα Καινούργιου εμφάνιση

Κατερίνα Καινούργιου: Πήγε καλεσμένη σε γάμο και εντυπωσίασε με το μαύρο φόρεμα της!

Η Κατερίνα Καινούργιου πήγε καλεσμένη σε γάμο και τους εντυπωσίασε όλους με το μαύρο maxi φόρεμα που επέλεξε να φορέσει.

Η παρουσιάστρια λατρεύει την μόδα και τα ρούχα που την κολακεύουν και το έχει αποδείξει και μέσα από την εκπομπή της.

Σήμερα, παντρεύεται η καλή της φίλη pr manager Δήμητρα Λαζαράτου τον αγαπημένο της Μιχάλη Σταθάτου και έγραψε και το όνομα της στο νυφικό παπούτσι.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες τους και έγραψε στην λεζάντα:

«Δεν υπάρχει κάτι στη ζωή που να είναι έστω και κατά το ήμισυ τόσο γλυκό, όσο το νέο όνειρο της αγάπης…” και η αγάπη σου για τον Μιχάλη είναι τεράστια !Να μας ζήσεις Δημητρούλα μου … @dimi_choo λατρεμένη μου φιλη !!!Διπλα σου στην πιο σημαντική μέρα της ζωής σου …χρόνια την ονειρεύομασταν και είναι καλύτερη απ ο,τι φανταζόμασταν».

Κατερίνα Καινούργιου καλεσμένη γάμος φόρεμα

Κατερίνα Καινούργιου καλεσμένη γάμος φόρεμα

Κατερίνα Καινούργιου καλεσμένη γάμος φόρεμα