Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το κορίτσι του «Τροχού της Τύχης» φόρεσε το μποτάκι που πρέπει όλες να αγοράσετε φέτος το Χειμώνα!

Βρήκαμε που μπορείς να το αγοράσεις!

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το κορίτσι του «Τροχού της Τύχης» φόρεσε το μποτάκι που πρέπει όλες να αγοράσετε φέτος το Χειμώνα!

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου, το κορίτσι που έγινε ευρέως γνωστό μέσα από τον «Τροχό της Τύχης», φόρεσε το μποτάκι που πρέπει όλες να αγοράσετε φέτος.

Η εντυπωσιακή Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι influencer και brand ambassador. με ενεργό και επαγγελματικό λογαριασμό στο Instagram, ενώ ασχολείται κυρίως με τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Στον «Τροχό της Τύχης» αντικατέστησε την Ιωσηφίνα Τζουγανάκη και ήδη έχει κερδίσει την αγάπη των τηλεθεατών με την γλυκύτητα της και την ομορφιά της.

Αν μπεις κανείς στον λογαριασμό της στο Instagram θα δει εντυπωσιακές φωτογραφίες, καθώς ασχολείται όπως είπαμε πολύ με τη μόδα και την ομορφιά.

Σε μια από τις αναρτήσεις της φόρεσε το μποτάκι που πρέπει να αγοράσετε όλες φέτος το Χειμώνα, καθώς το άνοιγμα που έχουν στο πλάι κάνει όλη την διαφορά.

Μάλιστα, τα συγκεκριμένα της Βάλιας, είναι από την εταιρία shoessante.

Βίκυ Καγιά: Αυτό το μποτάκι της λίγες μπορούν να το βάλουν! Με 65 ευρώ το κάνεις δικό σου!

Αυτό το μποτάκι της Βίκυς Καγιά, λίγες μπορούν να το βάλουν αλλά με 65 ευρώ το κάνεις δικό σου! Φόρεσέ το απόψε και θα κλέψεις την παράσταση!

Η Βίκυ Καγιά, ως γνήσια fashionista έκανε για μια ακόμα φορά εμφάνιση που θα συζητηθεί! Η ίδια, έβαλε ένα μποτάκι μόνο για... λίγες αλλά με το άψογο στιλ της το έκανε να φαίνεται τόσο basic που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Βίκυ Καγιά: Αποκάλυψη σοκ! Είχε παίξει σε διαφήμιση για προϊόν που όλοι τρώμε! «Ξεθάψαμε» το βίντεο!

Μιλάμε για ένα snake skin μποτάκι που τελειώνει λίγο πάνω από τον αστράγαλο και σε κάθε άλλη περίπτωση, θα κόνταινε ξαφνικά το πόδι εκείνης που θα το φορούσε! Στην Βίκυ Καγιά βέβαια, ταίριαξε άψογα και έκλεψε τις εντυπώσεις.... Εμείς το εντοπίσαμε στα migato μόνο με 65 ευρώ! Ιδού λοιπόν:

Βίκυ Καγιά: Αυτό το μποτάκι της λίγες μπορούν να το βάλουν! Με 65 ευρώ το κάνεις δικό σου!

Βίκυ Καγιά: Αυτή τη φούστα της, την φόραγε η γιαγιά μας! Αν την έχετε κι εσείς, είναι το νέο trend!

Μοιάζει απίστευτο, αλλά αυτή τη φούστα της Βίκυς Καγιά, την φόραγε η γιαγιά μας! Αν την έχετε κι εσείς, είναι το νέο trend και πρέπει να κάνετε copy the look!

Η fashion expert και παρουσιάστρια του GNTM δημοσίευσε μόλις στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία φοράει έναν συνδυασμό μόνο για τολμηρές! Εμπριμέ τοπ και μίντι φούστα, με διαφορετικά μεταξύ τους μοτίβα, που σε συνδυασμό μεταξύ τους δημιουργούσαν μια εξαιρετικά κομψή εμφάνιση.

Βίκυ Καγιά: Αυτό το παπούτσι δεν βγάζει από τα πόδια της! Είναι σε έκπτωση!

Το σύνολό της το εντοπίσαμε στο e-shop του H&M ενώ τα prints της φούστας θύμισαν πολύ εκείνα που φόραγε η γιαγιά μας κάποτε! Επιλέγοντας το συγκεκριμένο κομμάτι κάνετε fashion statement και αν την έχετε κι εσείς χωμένο στο ντουλάπι σας, φορέστε το χτες!

Δείτε το look της Βίκυς Καγιά:

Βίκυ Καγιά: Αυτή τη φούστα της, την φόραγε η γιαγιά μας! Αν την έχετε κι εσείς, είναι το νέο trend!Βίκυ Καγιά: Αυτή τη φούστα της, την φόραγε η γιαγιά μας! Αν την έχετε κι εσείς, είναι το νέο trend!

Circular skirt, H&M
24,99 €