Zara: Αυτό το φόρεμα από τη νέα συλλογή μοιάζει με «νυχτικό» και ξυπνά άγρια ένστικτα!

Συνδύασέ το σωστά και κλέψε την παράσταση!

Zara: Αυτό το φόρεμα από τη νέα συλλογή μοιάζει με «νυχτικό» και ξυπνά άγρια ένστικτα!

Αυτό το φόρεμα από τη νέα συλλογή των Zara μοιάζει με «νυχτικό» και ξυπνά άγρια ένστικτα! Εσύ, ακόμα να το αποκτήσεις;

Τα ρούχα σε στιλ lingerie είναι η τελευταία τάση της μόδας! Το σατέν επέστρεψε από το παρελθόν και αν το συνδυάσεις σωστά, μπορείς να γίνεις η βασίλισσα της βραδιάς!

Εμείς, κάναμε μια βόλτα στη νέα συλλογή του Zara και εντοπίσαμε το απόλυτο φόρεμα για βραδινές εξόδους! Μάλιστα, έχει και σούπερ ζώνη που τονίζει τη μέση...

Zara: Ξεχάστε τα βαρετά παντελόνια! Αυτό από την νέα συλλογή θα το φορέσουν μόνο οι τολμηρές!

ΦΟΡΕΜΑ ΣΕ ΣΤΥΛ LINGERIE ΜΕ ΤΙΡΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
39,95 EUR
ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΟΥΡΟ - 0387/206

Φόρεμα με V ντεκολτέ και λεπτές τιράντες με στρας. Λεπτομέρεια λάστιχο στη μέση. Απλικέ ζώνη από το ίδιο ύφασμα.

Zara φόρεμα νέα συλλογή
Zara νέα συλλογή ρούχα
Zara φόρεμα
Zara lingerie φόρεμα

Βρείτε το εδώ

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το χρυσό φόρεμα όλες οι γυναίκες θέλουν να το αγοράσουν, λίγες όμως να το φορέσουν!

Αυτό το χρυσό φόρεμα από την νέα συλλογή των Zara όλες οι γυναίκες θέλουν να το αγοράσουν, λίγες όμως να το φορέσουν, αφού είναι πολύ εκκεντρικό.

Σίγουρα, σου έχει τύχει και εσένα, να δεις ένα κομμάτι σε κάποια βιτρίνα και να το θες πάρα πολύ, ωστόσο όταν το αγοράσει δεν το φοράς και αυτό γιατί μπορεί να το βρίσκει ωραίο, όμως δεν ταιριάζει με το στιλ σου.

Zara: Από τη νέα συλλογή θέλουν όλες αυτό το παπούτσι! Είναι γόβα με μυτερή μύτη...

Αυτό συμβαίνει και με το συγκεκριμένο φόρεμα από τα Zara. Είναι χρυσό και οι λεπτομέρειες του το κάνουν πολύ εκκεντρικό με αποτέλεσμα να φοριέται μόνο σε πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις, ενώ λίγες είναι οι τολμηρές που θα το επέλεγαν σε βραδινή έξοδο.

Πρόκειται για το φόρεμα με ίσιο ντεκολτέ και μακρύ φουσκωτό μανίκι. Λεπτομέρεια απλικέ πούλιες. Κλείσιμο μπροστά με ασορτί φερμουάρ σε συνδυασμό. Κοστίζει 59,95 EUR.

Zara  νέα συλλογή

Zara φόρεμα

Zara χρυσό φόρεμα


Zara: Αυτό το φόρεμα δεν είναι σε πρόσφορα αλλά κοντεύει να εξαντληθεί! Θα το αγαπήσετε όλες...

Αυτό το φόρεμα από τα Zara δεν είναι σε πρόσφορα αλλά κοντεύει να εξαντληθεί! Θα το αγαπήσετε όλες αφού είναι διαχρονικό και φοριέται παντού....

Με τις γιορτές να πλησιάζουν, σίγουρα θα έχετε να πάτε σε αρκετά καλέσματα και τραπέζια. Αν δεν ξέρετε τι να βάλετε ή σας αρέσει να ψωνίζετε νωρίς, τα Zara σας έχουν την λύση!

Κυκλοφόρησαν το απόλυτο φόρεμα σε μαύρο, το οποίο τραβάει τα βλέμματα και σε χρίζει αμέσως Βασίλισσα της νύχτας. Κοστίζει 39,95 ευρώ και αξίζει τα λεφτά του αφού έχει φοβερή λεπτομέρεια και είναι όλο με κεντημένες πούλιες και κρόσσια. Συγκεκριμένα, το site αναφέρει για το εν λόγω φόρεμα:

Zara: Ποια είναι τόσο τολμηρή γυναίκα για να φορέσει αυτή την φορεματάρα της νέας συλλογής;

Κοντό φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη και κοντό μανίκι. Λεπτομέρεια φόδρα. Απλικέ κρόσσια με συνδυασμό με ασορτί πούλιες. Άνοιγμα στην πλάτη που κλείνει με κουμπί.

ΚΟΝΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΚΡΟΣΣΙΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
39,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 8725/861

Δείτε το και σίγουρα θα το ερωτευτείτε και εσείς:

Zara: Αυτό το φόρεμα δεν είναι σε πρόσφορα αλλά κοντεύει να εξαντληθεί! Θα το αγαπήσετε όλες...Zara: Αυτό το φόρεμα δεν είναι σε πρόσφορα αλλά κοντεύει να εξαντληθεί! Θα το αγαπήσετε όλες...Zara: Αυτό το φόρεμα δεν είναι σε πρόσφορα αλλά κοντεύει να εξαντληθεί! Θα το αγαπήσετε όλες...Zara: Αυτό το φόρεμα δεν είναι σε πρόσφορα αλλά κοντεύει να εξαντληθεί! Θα το αγαπήσετε όλες...Zara: Αυτό το φόρεμα δεν είναι σε πρόσφορα αλλά κοντεύει να εξαντληθεί! Θα το αγαπήσετε όλες...Zara: Αυτό το φόρεμα δεν είναι σε πρόσφορα αλλά κοντεύει να εξαντληθεί! Θα το αγαπήσετε όλες...

Βρείτε το εδώ