Βίκυ Καγιά: Με αυτό το μποτάκι της, θα τις «πατήσεις» όλες κάτω! Βγήκε σε έκπτωση...

Θα το βρεις 13 ευρώ κάτω!

Βίκυ Καγιά: Με αυτό το μποτάκι της, θα τις «πατήσεις» όλες κάτω! Βγήκε σε έκπτωση...

Με αυτό το μποτάκι της Βίκυς Καγιά, θα τις «πατήσεις» όλες κάτω! Βγήκε σε έκπτωση και πρέπει να το αποκτήσεις!

Ειδικά, αυτή τη σεζόν, οι μπότες παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις μας, μιας και οι τάσεις έχουν πολύ ενδιαφέρον. Η Βίκυ Καγιά, ως γνήσια fashionista παίζει τις τάσεις στα δάχτυλα και αυτά τα μποτάκια της είναι έρωτας!

Μάλιστα η ίδια, τα συνδύασε με ένα σούπερ φόρεμα και έκανε ένα εξαιρετικά ανατρεπτικό look! Μόλις τα είδαμε τα ερωτευτήκαμε και ξεκινήσαμε να τα αναζητάμε! Φυσικά, τα εντοπίσαμε στα migato και παρατηρήσαμε ότι βγήκαν σε έκπτωση! Από 85 ευρώ, έχουν πλέον 72 ευρώ και κοντεύουν να εξαντληθούν! Ιδού και οι σχετικές φωτογραφίες:

Βίκυ Καγιά: Το μποτάκι της έχει κορδόνια και είναι τέλειο! Θα το βρεις σε προσφορά 10 ευρώ κάτω....

Βίκυ Καγιά τι μποτάκι φόρεσε

Βίκυ Καγιά: Αυτό το μποτάκι της λίγες μπορούν να το βάλουν! Με 65 ευρώ το κάνεις δικό σου!

Αυτό το μποτάκι της Βίκυς Καγιά, λίγες μπορούν να το βάλουν αλλά με 65 ευρώ το κάνεις δικό σου! Φόρεσέ το απόψε και θα κλέψεις την παράσταση!

Η Βίκυ Καγιά, ως γνήσια fashionista έκανε για μια ακόμα φορά εμφάνιση που θα συζητηθεί! Η ίδια, έβαλε ένα μποτάκι μόνο για... λίγες αλλά με το άψογο στιλ της το έκανε να φαίνεται τόσο basic που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Βίκυ Καγιά: Αποκάλυψη σοκ! Είχε παίξει σε διαφήμιση για προϊόν που όλοι τρώμε! «Ξεθάψαμε» το βίντεο!

Μιλάμε για ένα snake skin μποτάκι που τελειώνει λίγο πάνω από τον αστράγαλο και σε κάθε άλλη περίπτωση, θα κόνταινε ξαφνικά το πόδι εκείνης που θα το φορούσε! Στην Βίκυ Καγιά βέβαια, ταίριαξε άψογα και έκλεψε τις εντυπώσεις.... Εμείς το εντοπίσαμε στα migato μόνο με 65 ευρώ! Ιδού λοιπόν:

Βίκυ Καγιά: Αυτό το μποτάκι της λίγες μπορούν να το βάλουν! Με 65 ευρώ το κάνεις δικό σου!

Βίκυ Καγιά: Αυτό το παπούτσι της, δεν τολμά να το φορέσει καμία! Κοστίζει 45 ευρώ και είναι για λίγες...

Αυτό το παπούτσι της Βίκυς Καγιά, δεν τολμά να το φορέσει καμία, αφού κοστίζει 45 ευρώ και είναι για λίγες...

Η Βίκυ, σαν γνήσια πρωτοπόρος της μόδας έκανε την διαφορά και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Αν και το συγκεκριμένο παπούτσι της δεν τολμά να το φορέσει καμία, η Βίκυ Καγιά όχι μόνο το φόρεσε αλλά έκλεψε τις εντυπώσεις!

Εμείς ψάξαμε μανιωδώς και βρήκαμε το λευκό της mule με την αλυσίδα! Η Βίκυ Καγιά, φόρεσε το εν λόγω παπούτσι στην τελευταία της καλοκαιρινή εξόρμηση και εννοείται πως έκλεψε τις εντυπώσεις! Το παπούτσι της Βίκυς Καγιά είναι από τα Migato και κοστίζει 45 ευρώ! Ωστόσο, επειδή το σχέδιο αυτό έχει εξαντληθεί, εντοπίσαμε την χειμωνιάτικη εκδοχή του με λεοπάρ φιόγκο! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Απίστευτη ατάκα από πασίγνωστο Έλληνα - «Η Βίκυ Καγιά είναι η εγγονή της Τασσώς Καββαδία»!

Βίκυ Καγιά: Αυτό το παπούτσι της, δεν τολμά να το φορέσει καμία! Κοστίζει 45 ευρώ και είναι μόνο για τολμηρές!