Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με αυτό το φόρεμα που φόρεσε όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω της! Άστραφτε από μακριά!

Εμείς, το λατρέψαμε!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με αυτό το φόρεμα που φόρεσε όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω της! Άστραφτε από μακριά!

Με αυτό το φόρεμα που φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω της. Άστραφτε από μακριά με τις πούλιες που είχε πάνω του.

Η παρουσιάστρια η οποία αγαπάει την μόδα και το έχει αποδείξει πολλές φορές με τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει, έλαβε τα καλύτερα σχόλια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, βρέθηκε στην Σχολή Καλών Τεχνών - "26η AXDW" όπου και παρακολούθησε την επίδειξη Mi-Ro.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μπορεί να κάνει 500 ευρώ αλλά κοντεύει να εξαντληθεί! Φούξια το φόρεμα που κάνει θραύση!

Ήταν από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες που έδωσαν το παρών και αυτό γιατί επέλεξε να φορέσει ένα απίστευτο μαύρο φόρεμα, το οποίο ήταν γεμάτο με πούλιες και πούπουλα. Το σκίσιμο στο πόδι της, έδινε ένα πιο sεxy ύφος. Το σύνολο της, ολοκλήρωσε με ασημί - πράσινα πέδιλα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεμα επίδειξη μόδας

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έδωσε 12 ευρώ για αυτή τη μπλούζα και προκάλεσε πανικό! Αν δεν την έχεις είσαι εκτός μόδας!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε 12 ευρώ για αυτή τη μπλούζα και προκάλεσε πανικό στα καταστήματα. Αν δεν την έχεις είσαι εκτός μόδας.

Φέτος είναι η χρονιά της, αφού το «Happy Day» είναι πιο ανανεωμένο από ποτέ και κατακτάει σταθερές πρωτιές στη ζώνη του.

Η παρουσιάστρια του ALPHA, ωστόσο, ταυτόχρονα τρέχει να τα προλάβει όλα, αφού εκτός των άλλων είναι σύζυγος, νοικοκυρά και μητέρα τριών παιδιών.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μυστική βάπτιση για τον γιο της!

Το YOU τη συνάντησε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας στο Golden Hall να αφιερώνει λίγο χρόνο στον εαυτό της, από τις σπάνιες φορές που μπορεί πλέον να βγαίνει χωρίς να... συνοδεύεται από την οικογένεια της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την βόλτα της στα μαγαζιά επέλεξε να φορέσει ένα λευκό top που πρέπει να έχουμε όλες στη ντουλάπα μας - καθώς είναι το βασικό ρούχο κάθε γυναίκας - το οποίο κοστίζει 12,95 ευρώ. Το συνδύασε με μίνι φούστα τύπου Channel και τσάντα Louis Vuitton.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Έδωσε 12 ευρώ για αυτή τη μπλούζα και προκάλεσε πανικό