Τατιάνα Στεφανίδου: Η λεπτομέρεια στην μπλούζα της προκαλεί "σεισμό"! Εσύ θα την φορούσες;

Εμείς ναι!

Τατιάνα Στεφανίδου: Η λεπτομέρεια στην μπλούζα της προκαλεί

Η λεπτομέρεια στην μπλούζα της Τατιάνας Στεφανίδου προκαλεί "σεισμό". Εσύ θα την φορούσες, όπως έκανε και η παρουσιάστρια;

Λατρεύει την μόδα και το έχει αποδείξει μέσα από τις αναρτήσεις, αλλά και την εκπομπή της, καθώς επιλέγει trend κομμάτια, τα οποία επίσης κολακεύουν την σιλουέτα της.

Πρόσφατα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια εμφάνιση που κάνουν πολλές. Συγκεκριμένα, η μπλούζα της έχει προκαλέσει φρενίτιδα.

Τα tops με τους "σκισμένους" ώμους έχει προκαλέσει πανικό με όλο και περισσότερες κοπέλες να την επιλέγουν.

Τατιάνα Στεφανίδου μπλούζα

Τατιάνα Στεφανίδου: Βγήκε με σατέν τοπ και ο Ευαγγελάτος δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της! Πού βρέθηκε το ζευγάρι;

Βγήκε με σατέν τοπ η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της! Μάθετε εδώ που βρέθηκε το ζευγάρι;

Οι δύο δημοσιογράφοι εμφανίστηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης «Η Παριζιάνα» στο θέατρο Broadway και όπως ήταν επόμενο τράβηξαν πάνω τους τα φλας των φωτογράφων!

Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτό είναι το δεύτερο "σπίτι" της παρουσιάστριας! Είναι σχεδόν άδειο...

Ο φακός του YouWeekly.gr "συνέλαβε" το λαμπερό ζευγάρι και σας τους παρουσιάζει στη βραδινή τους εμφάνιση. Η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν εντυπωσιακή με ένα μαύρο κοστούμι με χρυσές λεπτομέρειες και μπεζ τοπ, ενώ το σύνολό της συμπλήρωνε η μπεζ καπιτονέ τσάντα της!

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, σικάτος κι αυτός όπως πάντα έκανε εμφάνιση με ένα μπλε κοστούμι και λευκό πουκάμισο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

στεφανίδου, ευαγγελάτος έξοδοςΤατιάνα- ΕυαγγελάτοςΤατιάνα παράσταση

Τατιάνα Στεφανίδου: Συγκλονισμένη στην εκπομπή η παρουσιάστρια - «Οι ελπίδες να ζήσω ήταν ελάχιστες»!

Συγκλονισμένη στην εκπομπή ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου με την εξομολόγηση που έκανε καλεσμένος της. «Οι ελπίδες να ζήσω ήταν ελάχιστες», είπε μεταξύ άλλων για το τροχαίο που είχε.

Ο άντρας, που σώθηκε από θαύμα μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του, μίλησε στο «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» για τις δύσκολες ώρες που πέρασε.

«Δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρει», έλεγαν στον πατέρα μου για 455 μέρες, αποκαλύπτει ο Χρήστος που μετά τη σύγκρουση υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. «Το κεφάλι μου έγινε θρύμματα. Οι ελπίδες να ζήσω ήταν ελάχιστες», αποκάλυψε ο 23χρονος.

Τατιάνα Στεφανίδου: Της ανακοινώθηκε η άσχημη είδηση! Τι συνέβη;

«Τις πρώτες 15 μέρες πήγαιναν συγκεκριμένα άτομα στον πατέρα και την αδελφή μου και να τους λένε πως εφόσον το παιδί δεν την βγάζει να δώσουν τα όργανά μου», εξομολογήθηκε.