Κατερίνα Στικούδη: Τα μποτάκια της έχουν το χρώμα του χιονιού! Μόλις τα δεις δεν θα τα βγάζεις από τα πόδια σου!

Ξέρουμε που θα τα βρεις!

Κατερίνα Στικούδη: Τα μποτάκια της έχουν το χρώμα του χιονιού! Μόλις τα δεις δεν θα τα βγάζεις από τα πόδια σου!

Τα μποτάκια της Κατερίνας Στικούδη έχουν το χρώμα του χιονιού και μόλις τα δεις δεν θα τα βγάζεις από τα πόδια σου!

Φοριούνται όλη μέρα, αφού το τακούνι τους είναι εξαιρετικά άνετο! Το λευκό, είναι το χρώμα της σεζόν και κυριαρχεί από παπούτσια μέχρι και σε αξεσουάρ! Η Κατερίνα Στικούδη, ξέρει καλά το παιχνίδι της μόδας και οι εμφανίσεις της είναι η μία, καλύτερη από την άλλη!

Η τραγουδίστρια, ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram και με το look της, τις πάτησε όλες κάτω! Παντελόνι με ιδιαίτερο δέσιμο, τζάκετ με γούνα αλλά και κόκκινο κραγιόν συμπλήρωσαν το look με τον καλύτερο τρόπο. Τα μποτάκια της είναι από την εταιρία xti shoes! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Κατερίνα Στικούδη: Το κόκκινο φόρεμά της, είχε άνοιγμα μέχρι πάνω! Την κοίταγαν όλοι σαν «μαγνήτη»!

Κατερίνα Στικούδη: Κρέμασε πάνω της μωβ τσάντα και έβαλε κόκκινο παπούτσι! Ο συνδυασμός θα σας «τελειώσει»!

Η Κατερίνα Στικούδη κρέμασε πάνω της μωβ τσάντα και έβαλε κόκκινο παπούτσι! Ο συνδυασμός θα σας «τελειώσει» και σίγουρα μόνο λίγες μπορούν να τον υποστηρίξουν!

Η Κατερίνα όχι μόνο το τόλμησε αλλά το υποστήριξε μέχρι τέλους! Για εμάς, πήρε το απόλυτο 10άρι και είναι μια εμφάνιση που αν το «έχεις» πρέπει να την αντιγράψεις!

Το color blocking είναι τάση και η Κατερίνα Στικούδη μας έδωσε top ιδέα. Συνδύασε την μωβ τσάντα της με κόκκινα μποτάκια και ολοκλήρωσε το look με σκούρο τζιν φόρεμα. Το όλο σύνολο «έκατσε» τόσο καλά που αν και παράτολμο, φαινόταν άψογο! Δείτε το και κάντε το copy... χθες:

Κατερίνα Στικούδη - δίαιτα: Αυτά είναι τα "πρέπει" και τα "μη" αυτής της κορμάρας!