Ζέτα Μακρυπούλια: Έβαλε χρυσή μπλούζα και άφησε όλη την πλάτη έξω! Μέχρι και ο Χατζηγιάννης τα "έχασε"!

Άκρως εντυπωσιακή!

Ζέτα Μακρυπούλια: Έβαλε χρυσή μπλούζα και άφησε όλη την πλάτη έξω! Μέχρι και ο Χατζηγιάννης τα

Η Ζέτα Μακρυπούλια έβαλε μια χρυσή μπλούζα και άφησε όλη την πλάτη έξω! Μέχρι και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τα «έχασε»!

Η γνωστή παρουσιάστρια εκτός από το Ρουκ Ζουκ παρουσιάζει και το νέο μουσικό σόου «The Final Four» και με κάθε της εμφάνιση εντυπωσιάζει του πάντες!

Η Ζέτα Μακρυπούλια στην τελευταία της εμφάνιση την είδαμε να φοράει μια χρυσή μπλούζα με όλη την πλάτη έξω και μας «πετάχτηκαν» τα μάτια βλέποντας της!

Ζέτα Μακρυπούλια: Έβαλε πράσινο κολάν από δέρμα και ο Χατζηγιάννης δεν ξεκόλλαγε από δίπλα της!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ζέτα Μακρυπούλια: Το μαύρο παπούτσι της με σούρες έκανε τον Χατζηγιάννη να χάσει τη μιλιά του! Κοστίζει 189 ευρώ!

Το μαύρο παπούτσι της Ζέτας Μακρυπούλια με σούρες έκανε τον Χατζηγιάννη να χάσει τη μιλιά του! Κοστίζει 189 ευρώ και ξέρουμε πού να το βρεις!

Η παρουσιάστρια, έβαλε μαύρες μπότες γεμάτες σούρες και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της! Εμείς τις εντοπίσαμε και τις θέλουμε κολασμένα!

Λογικό θα μας πείτε, αφού φοριούνται άνετα όλη μέρα, με φορέματα ή και midi φούστες. Έχουν τσακίσει κυριολεκτικά ταμία και τα κομμάτια που υπάρχουν, είναι περιορισμένα. Να σημειώσουμε ότι κυκλοφορούν από την εταιρία Tsakiris Mallas! Δείτε την σχετική ανάρτηση από το Instagram της Ζέτας:

Ζέτα Μακρυπούλια: Με αυτή την φωτογραφία της τρομάξαμε! Ούτε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν θα την αναγνώριζε!

Ζέτα Μακρυπούλια: Έβαλε φούστα, παπούτσια και top με λουλούδια! Την είδε «ανθισμένο κήπο» ο Χατζηγιάννης!

Η Ζέτα Μακρυπούλια το τερμάτισε και έβαλε φούστα, παπούτσια και top με λουλούδια! Την είδε «ανθισμένο κήπο» ο Χατζηγιάννης και σίγουρα έμεινε κάγκελο!

Η Ζέτα Μακυρπούλια, έκανε ξεκάθαρα μια εμφάνιση μόνο για τολμηρές! Λίγες μπορούν να υποστηρίξουν το εν λόγω look αφού έβαλε φούστα, παπούτσια και top με λουλούδια και μάλιστα με διαφορετικά prints.

Παρόλα αυτά, το παράτολμο look της μας άρεσε πάρα πολύ, γιατί το κορμί της, της επιτρέπει να φοράει κυριολεκτικά ό,τι θέλει! Αν και πολλοί την χαρακτήρισαν «ανθισμένο κήπο», είμαστε σίγουροι ότι μέχρι και ο Χατζηγιάννης ενέκρινε την όλη εμφάνιση!

Δείτε την και εσείς:

Ζέτα Μακρυπούλια: Η κόκκινη φούστα της γεμάτη δαντέλα «τρέλανε» τον Χατζηγιάννη! Κοντεύει να εξαντληθεί...

Η κόκκινη φούστα της Ζέτας Μακρυπούλια είναι γεμάτη δαντέλα και «τρέλανε» τον Χατζηγιάννη! Κοντεύει να εξαντληθεί και μας φαίνεται απόλυτα λογικό....

Η ίδια, έχει κορμί λαμπάδα και ό,τι και να φορέσει της πάει! Φυσικά, η κόκκινη φούστα της δεν αποτέλεσε εξαίρεση! Η Ζέτα Μακρυπούλια συνδύασε την σούπερ φούστα της με ιδιαίτερο τοπ με τούλι και πήρε από εμάς το απόλυτο 10άρι!

Φυσικά, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, που την έβλεπε από... πολύ κοντά στο Final Four δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της! Ο στιλίστας της, δημοσίευσε όλες τις λεπτομέρειες για το look της και εμείς μάθαμε ότι η φούστα της, κοντεύει να εξαντληθεί... Ιδού η απόλυτη φούστα αλλά και το σύνολό της:

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Από πού είναι η καταγωγή του! Δεν το ξέρει ούτε η Μακρυπούλια!