Ήβη Αδάμου: Λες και δεν έγινε ποτέ μαμά! Με μίνι φόρεμα στην Κηφισιά τράβηξε όλα τα βλέμματα...

Έχει κορμάρα!

Ήβη Αδάμου: Λες και δεν έγινε ποτέ μαμά! Με μίνι φόρεμα στην Κηφισιά τράβηξε όλα τα βλέμματα...

Με μίνι φόρεμα στην Κηφισιά η Ήβη Αδάμου, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Με αυτή την εμφάνιση είναι λες και δεν έγινε ποτέ μαμά.

Πριν από περίπου ένα χρόνο ήρθε στον κόσμο η κορούλα της, καρπός του έρωτα της με τον σύντροφο της, Μιχάλη Κουϊνέλη και από εκείνη την ημέρα, πλέει σε πελάγη οικογενειακής ευτυχίας.

Τους τελευταίους μήνες έχει γυρίσει δυναμικά στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, έχοντας βγάλει το νέο της τραγούδι σε συνεργασία με την Κόνι Μεταξά, το οποίο δεν άργησε να γίνει επιτυχία, ενώ ξεκινάει στο Fantasia με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον ΣΤΑΝ.

Καλό Μεσημεράκι: "Κάγκελο" η Ήβη Αδάμου με την ατάκα του παρουσιαστή - «Από πού αγοράσατε το παιδί;»! (Βίντεο)

Πριν από λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στην Κηφισιά να κάνει μερικά ψώνια, αλλά και βόλτα. Επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο μίνι φόρεμα το οποίο την έδειχνε λες και δεν είχε γεννήσει ποτέ.

Ήβη Αδάμου μαμά

Ήβη Αδάμου σώμα

Τραγουδίστρια σώμα

Ήβη Αδάμου - Μιχάλης Κουινέλης: Για ψώνια με την κόρη τους! Έχει μεγαλώσει πολύ και είναι ίδια ο μπαμπάς της...

Έχει μεγαλώσει πολύ η κόρη του Μιχάλη Κουινέλη και της Ήβη Αδάμου και είναι ίδια ο μπαμπάς της! Για ψώνια οικογενειακά! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Από τη μέρα που η μόλις 1,5 ετών κόρη τους Ανατολή Νεφέλη ήρθε στη ζωή τους φώτισε τον κόσμο τους και άλλαξε όλες τις προτεραιότητές τους.

Η Ήβη και ο Μιχάλης ζουν και αναπνέουν μόνο για εκείνη, της έχουν μεγάλη λατρεία και την παίρνουν παντού μαζί τους, όταν δεν έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις. Πριν από λίγες μέρες, μάλιστα, σύσσωμη η οικογένεια Κουινέλη βρέθηκε σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων για να κάνει τα ψώνια της και να πάρει ιδέες για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού της.

Μιχάλης Κουινέλης Ήβη Αδάμου

Ήβη Αδάμου: Παντρεύεται με τον Μιχάλη Κουινέλη; Όλη η αλήθεια! (Βίντεο)

Και, φυσικά, όταν αναφερόμαστε στο σπίτι τους εννοούμε εκείνο της Αλεξανδρούπολης, αφού το ζευγάρι έχει ως βάση το σπίτι του Μιχάλη στον νομό του Έβρου, ενώ όποτε έχουν υποχρεώσεις λόγω δουλειάς στην Αθήνα, μετακομίζουν στο διαμέρισμα που έχουν νοικιάσει κοντά στο κέντρο.

Γάμος Αδάμου Κουινέλης

Τους τελευταίους μήνες, βέβαια, δεν έχουν φύγει παρά μόνο κάποιες λιγοστές μέρες για τα βόρεια, καθώς ο μεν Μιχάλης έχει γυρίσματα για το «Final four» στον ΑΝΤ1, η δε Ήβη συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού στη «Φαντασία». Στις δύο ώρες που το ζευγάρι έμεινε για τα ψώνια του η μικρή δεν ξεκόλλησε από την αγκαλιά του μπαμπά της στον οποίο δείχνει μεγάλη αδυναμία, για να μην πούμε για εκείνον, που... λιώνει όταν τον κοιτά.

Αδάμου

«Θα πληρώσω πολλά για χάρη της...»

Κουινέλης παιδί

Ως νεότερος ο Μιχάλης παραδέχεται πως υπήρξε αρκετά... άτακτος. Και τελικά οι δύο γυναίκες που τον... έβαλαν στη θέση του ήταν η Ήβη, με την οποία κλείνουν 8 χρόνια ερωτευμένοι, όχι όμως ακόμη παντρεμένοι, αλλά και η μικρή τους κόρη. Μεταξύ σοβαρού και αστείου ο ίδιος μιλώντας για την κόρη του παραδέχεται πως έχει να πληρώσει πολλά για χάρη της και πως θα είναι ιδιαίτερα προστατευτικός μαζί της. Φυσικά, πάντα ολοκληρώνει τις προτάσεις του λέγοντας πως η Ανατολή Νεφέλη είναι το θείο δώρο στη ζωή του!

Κείμενο από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ για το περιοδικο YOU

Φωτογραφίες: PAPADAKIS PRESS/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΞΙΩΤΗΣ