Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε το κατάλληλο φόρεμα για το ρεβεγιόν! Γυαλίζει από μακριά και θα σε κοιτάνε όλοι!

Η λεπτομέρεια με το σκίσιμο κάνει όλη την διαφορά!

Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε το κατάλληλο φόρεμα για το ρεβεγιόν! Γυαλίζει από μακριά και θα σε κοιτάνε όλοι!

Το φόρεμα της Κατερίνας Καινούργιου γυαλίζει από μακριά και είναι το κατάλληλο για το ρεβεγιόν. Φόρεσε το και θα σε κοιτάνε όλοι.

Η παρουσιάστρια λατρεύει την μόδα αλλά και να δίνει συμβουλές τόσο στις διαδικτυακές της φίλες, όσο και στις τηλεθεάτριες της.

Πριν λίγες ημέρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε μια ανάρτηση που λατρέψαμε. Συγκεκριμένα, μας έδωσε την κατάλληλη επιλογή φορέματος για το ρεβεγιόν.

Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε στα χείλη της κόκκινο κραγιόν, και έβαλε παλτό στο πιο φωτεινό χρώμα! Μας «μάγεψε...»!

Πρόκειται για το παρακάτω... Είναι από την αλυσίδα Lynne και θα το αγαπήσεις και εσύ! Τόσο για την ανοιχτή πλάτη, αλλά και για το απίστευτο χρώμα του.

Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε φόρεμα φάκελο, και τα πόδια της ήταν 2 μέτρα! Το πέδιλο έκανε την διαφορά...

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε φόρεμα φάκελο, και τα πόδια της ήταν 2 μέτρα! Το πέδιλο έκανε την διαφορά και αυτό το look πρέπει να το αντιγράψεις!

Η παρουσιάστρια, είναι γνωστή για το άψογο στιλ της και η τελευταία της εμφάνιση δεν αποτέλεσε εξαίρεση! Η Κατερίνα Καινούργιου, φόρεσε φόρεμα σε μπλε χρώμα γεμάτο παγιέτες και ολοκλήρωσε το look της με ένα μαύρο πέδιλο!

Το σχέδιο - φάκελος αλλά και τα suede πέδιλά της, έκαναν τα πόδια της να φαίνονται δύο μέτρα και καθώς στάθηκε δίπλα στο στολισμένο δέντρο της ήταν απλά... θεά! Δείτε την σχετική φωτογραφία και αν θέλετε την γνώμη μας, αυτό το look πρέπει να το αντιγράψετε για τις γιορτές:

Κατερίνα Καινούργιου: Το φόρεμα με τα λουλούδια που έβαλε κάνει μόνο 29,99! Το έριξαν από 36,99!

Αυτό είναι το φόρεμα με τα λουλούδια που έβαλε η Κατερίνα Καινούργιου κάνει μόνο 29,99! Το έριξαν στην τιμή από 36,99!

Η ομάδα του Youweekly.gr βρήκε από πια εταιρεία θα αγοράσεις το υπέροχο φόρεμα που φόρεσε πρόσφατα η λαμπερή παρουσιάστρια του OPEN και προκάλεσε θύελλα likes με την φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό instagram!

Κατερίνα Καινούργιου: Αν δεν έχεις το σακάκι της, δεν πας πουθενά! Είναι μαύρο και βελούδινο...

Κατερίνα Καινούργιου

Το βρήκαμε στην εταιρεία Inloveboutique!

Φόρεμα Κατερίνας Καινούργιου

Θα το βρεις εδώ