Φαίη Σκορδά: Φόρεσε μαύρη μπλούζα με ιδιαίτερο σκίσιμο! Η λεπτομέρεια δημιουργεί... αναστάτωση!

Θα την θέλετε και εσείς στην ντουλάπα σας!

Φαίη Σκορδά: Φόρεσε μαύρη μπλούζα με ιδιαίτερο σκίσιμο! Η λεπτομέρεια δημιουργεί... αναστάτωση!

Η Φαίη Σκορδά φόρεσε μαύρη μπλούζα με ιδιαίτερο σκίσιμο. Η λεπτομέρεια που έχω στον έναν ώμο της παρουσιάστριας, δημιουργεί... αναστάτωση.

Όπως βλέπουμε καθημερινά από τις αναρτήσεις της, της ταιριάζουν σχεδόν τα πάντα από ότι φοράει, μιας και επιλέγει ρούχα που κολακεύουν την σιλουέτα της.

Πριν από λίγες ημέρες, επέλεξε να φορέσει μια μπλούζα που έχει «σπάσει» ταμία. Το σκίσιμο που έχει είναι αυτό που την κάνει μοναδική.

Φαίη Σκορδά: Πιο καυτή από ποτέ με το μπλε σορτσάκι της! Βίντεο ντοκουμέντο πίσω από τις κάμερες του ΑΝΤ1!

Πρόκειται για την μπλούζα με το σκίσιμο άνοιγμα στον ένα ώμο της κάτι που φαίνεται πως αγαπούν οι γυναίκες και παντού είναι sold out.

Φαίη Σκορδά μπλούζα

Φαίη Σκορδά: Το λευκό της top, έχει φουσκωτά μανίκια! Δεν θα το βγάζεις από πάνω σου...

Το λευκό top της Φαίης Σκορδά, έχει φουσκωτά μανίκια και σίγουρα δεν θα το βγάζεις από πάνω σου! Η εμφάνιση που πρέπει να αντιγράψεις!

Η ίδια, έβαλε το εν λόγω top στο Πρωινό και προκάλεσε φρενίτιδα! Είναι statement, φοριέται και με τζινάκι, αλλά και με αυστηρή φούστα όπως το έβαλε η Φαίη! Μάλιστα, το κομμάτι αυτό κοντεύει ήδη να εξαντληθεί!

Λογικό, θα μας πείτε, αφού κοστίζει κάτω από 100 ευρώ και για την ακρίβεια μόλις 89! Εμείς το εντοπίσαμε στα Zini και σίγουρα αν το πάρεις κι εσύ, δεν θα το βγάζεις από πάνω σου! Copy the look και δεν θα χάσεις! Ιδού το απόλυτο κομμάτι:

Φαίη Σκορδά: Το πουλόβερ της είναι στο χρώμα που δεν θα θες να βγάλεις από πάνω σου! Έχει κατακλύσει όλες τις βιτρίνες!

Το πουλόβερ που φόρεσε η Φαίη Σκορδά είναι στο χρώμα που δεν θα θες να βγάλεις από πάνω σου. Το συγκεκριμένο έχει κατακλύσει όλες τις βιτρίνες.

Η παρουσιάστρια λατρεύει να δοκιμάζει τις νέες τάσεις που βγαίνουν κατά καιρούς και αυτό το χρώμα δεν γινόταν να μην το φορέσει.

Η Φαίη Σκορδά βρέθηκε για το Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη και έκανε την βόλτα της σε γνωστό εστιατόριο. Στην φωτογραφία που δημοσίευσε έκλεψε τα βλέμματα το πουλόβερ της.

Φαίη Σκορδά: Οι μπότες της έχουν "εξαντληθεί"! Τις θέλουν όλες οι γυναίκες και είναι μόνο για τις πιο τολμηρές!

Ήταν στο χρώμα του κίτρινου, το οποίο βλέπουμε όλο και περισσότερες γυναίκες να το φοράνε!

Φαίη Σκορδά πουλόβερ