Μελίνα Ασλανίδου: Το ρούχο της, είναι γεμάτο αστέρια! Μόνο για τολμηρές...

Εσύ θα τολμούσες να το βάλεις;

Μελίνα Ασλανίδου: Το ρούχο της, είναι γεμάτο αστέρια! Μόνο για τολμηρές...

Το ρούχο της Μελίνας Ασλανίδου, είναι γεμάτο αστέρια! Μόνο για τολμηρές και αναρωτιόμαστε αν εσύ θα τολμούσες να το βάλεις!

Η τραγουδίστρια, έχει το δικό της, προσωπικό στιλ το οποίο και κατά τη γνώμη μας, είναι ασύγκριτο! Η Μελίνα Ασλανίδου μάλιστα, στην πιο πρόσφατη εμφάνισή της, παρέδωσε μαθήματα!

Πιο συγκεκριμένα, έβαλε ένα ρούχο γεμάτο αστέρια και με το 2 piece set της, μας έκλεψε την καρδιά. Αν θες για τις γιορτές που έρχονται, κάτι ιδιαίτερο που να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, copy the look και δεν θα χάσεις! Δείτε και την σχετική φωτογραφία:

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε παντελόνι από δέρμα και μπλούζα με άνοιγμα! Έριξε μπροστά τα μαλλιά και έγινε «χαμός»!

Μελίνα Ασλανίδου: Φόρεσε χρυσό στα ρούχα της και την κοιτούσαν όλοι! Δεν το έβγαλε από πάνω της!

Η Μελίνα Ασλανίδου στα ρούχα της φόρεσε χρυσό και την κοιτούσαν όλο το βράδυ. Η τραγουδίστρια δεν το έβγαλε από πάνω της κατά την διάρκεια του live.

Χθες, πραγματοποιήθηκε το 6ο live show του X-factor και ένας παίκτης μετά την ψηφοφορία, αποχώρησε από το παιχνίδι.

Η Μελίνα Ασλανίδου, για ακόμη μια φορά έκλεψε τα βλέμματα με τα ρούχα της. Ωστόσο, αυτό που τράβηξε όλη την προσοχή, ήταν το χρυσό σακάκι της.

Το συνδύασε με μαύρα και έκανε όλη την διαφορά.

Μελίνα Ασλανίδου: Τα «μαζεύει» μετά τον «θόρυβο» για τις πλαστικές! «Δεν τραβάω κανένα...»

Μελίνα Ασλανίδου ρούχα

Μελίνα Ασλανίδου: Φόρεσε ρούχα πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή και βγήκε έξω! Αντέχετε να δείτε;

Η Μελίνα Ασλανίδου φόρεσε ρούχα πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή και βγήκε έξω, κάνοντας μια απίστευτη δημόσια εμφάνιση. Αντέχετε να δείτε;

Η τραγουδίστρια έκανε μια από πιο ανατρεπτικές εμφανίσεις της και είχε γίνει talk of the town. Καθώς όπως είπαμε τα ρούχα της ήταν ανδρικά.

Η Υβόννη Μπόσνιακ συγκέντρωσε παλιά τζιν του Αντώνη Ρέμου και τα μεταποίησε σε φόρεμα και το αποτέλεσμα που θα δείτε στις φωτογραφίες είναι εντυπωσιακό.

undefined

Με αυτό το look η τραγουδίστρια βρέθηκε στα MAD το 2018 και η Υβόννη Μπόσνιακ είχε γράψει στο Instagram της;

«Νομίζεις πως είναι μόνο ένα φόρεμα. Για εμένα όμως ήταν πολύ περισσότερο.... Φτιαγμένο με πολύ αγάπη (Όπως εννοείται το κάθε κομμάτι μας) .... Απλά σε αυτό το κομμάτι υπάρχουν πολλοί παραπάνω λόγοι να το αγαπώ.... Είναι για την Μελίνα μου.... Αυτό είναι το πρώτο -πρώτο κομμάτι που είναι φτιαγμένο όλο με το χέρι μου, δεν χρησιμοποιήθηκε πατρόν ή μηχανή... απλά κάποια παλιά τζιν, μια κούκλα ραπτικής, κλωστή και βελόνα.... Μην φανταστείτε ότι κάθομαι και ράβω όλη μέρα εδώ, έχω τους ειδικούς στο ατελιέ μου, την καλύτερη ομάδα που κάνουν εξαιρετική δουλειά.... Και ποιος περίμενε ποτέ ότι η Μελίνα θα φορούσε παλιά ρούχα του Αντώνη μου;! ? Σε ευχαριστώ @lilamari1 και @officialaslanidoumelina για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε!!!!».

Μελίνα Ασλανίδού: Φόρεσε ρούχα πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή και βγήκε έξω