Χρήστος Μάστορας: Φόρεσε σακάκι στο πιο «χτυπητό» ροζ! Ο άντρας σου, θα το τολμούσε;

Το magenda pink φοριέται παντού!

Χρήστος Μάστορας: Φόρεσε σακάκι στο πιο «χτυπητό» ροζ! Ο άντρας σου, θα το τολμούσε;

Ο Χρήστος Μάστορας φόρεσε σακάκι στο πιο «χτυπητό» ροζ! Ο άντρας σου, θα το τολμούσε; Πάντως το εν λόγω χρώμα, είναι το νούμερο ένα trend της σεζόν!

Μιλάμε φυσικά για το magenda pink, το οποίο φοριέται από άντρες και γυναίκες σε όλο το πλανήτη! Είναι η πιο ιδιαίτερη απόχρωση του ροζ και κολακεύει μελαχρινές αλλά και ξανθές, γυναίκες αλλά και άντρες!

Ο Χρήστος Μάστορας, με το δικό του μοναδικό στιλ ανέδειξε το trend με τον καλύτερο τρόπο και αν θες την γνώμη μας, σε περίπτωση που ο άντρας σου είναι γενικά μοντέρνος, ένα τετοιο σακάκι είναι top ιδέα για δώρο! Δείτε την σχετική φωτογραφία αλλά να σας θυμίσουμε ότι ο ίδιος το είχε φορέσει, όταν έκανε δηλώσεις για τις φήμες που θέλουν τις Μέλισσες να διαλύονται!

Χρήστος Μάστορας: Ξανά μαζί με την Χριστίνα Παπαδέλλη; Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Είναι ξανά μαζί ο Χρήστος Μάστορας με την Χριστίνα Παπαδέλλη; Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε.

Μπορεί οι φήμες και τα διάφορα δημοσιεύματα να τους ήθελαν να χωρίζουν, αυτές όμως οι φωτογραφίες έρχονται για να γεμίσουν ερωτηματικά.

Συγκεκριμένα, η είδηση πως ο Χρήστος Μάστορας και η Χριστίνα Παπαδέλλη έχουν χωρίσει «έσκασε» πριν από αρκετούς μήνες. Tο vandas blog είχε αποκλειστικές πληροφορίες για τον χωρισμό τους, ο οποίος ήταν επεισοδιακός.

Μάλιστα, ο Χρήστος Μάστορας μετά τον χωρισμό είχαμε δει πως δεν την ακολουθεί στο Instagram.

Ωστόσο, ερωτηματικά όπως είπαμε γέμισε η εμφάνιση της πρώην παίκτριας του «My style rocks» στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Χρήστος Μάστορας. Μπορεί να μην πόζαραν μαζί, ωστόσο αυτό δεν έχει καμία σημασία, αφού και οι δυο είναι πρόσωπα που θέλουν να κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Χριστίνα Παπαδέλλη

Χρήστος Μάστορας

Αθήνα Box