Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε μπλούζα από δέρμα και όλοι κοίταγαν το παντελόνι της! Ήταν κόκκινο και...

Copy the look και δεν θα χάσεις!

Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε μπλούζα από δέρμα και όλοι κοίταγαν το παντελόνι της! Ήταν κόκκινο και...

Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε μπλούζα από δέρμα και όλοι κοίταγαν το παντελόνι της! Ήταν κόκκινο και... άναψε φωτιές! Λογικό θα μας πείτε, αφού η τραγουδίστρια έχει αναλογίες που κολάζουν!

Η Ελένη Φουρέιρα, έχει γράψει ιστορία με το στιλ της και αυτή της η εμφάνιση, δεν αποτέλεσε εξαίρεση!

Μπορεί το ροζ να της πάει πολύ, με το τούλινο φόρεμά της να είναι από τα αγαπημένα μας αλλά και το δερμάτινο τοπ που φόρεσε, δεν πάει πίσω! Η ίδια, εμφανίστηκε σε συναυλία της με φαρδύ παντελόνι και για να ισορροπήσει το look της ολοκλήρωσε το σύνολο με κοντό μπουστάκι από δέρμα! Kάντο copy και δεν θα χάσεις! Ιδού η σχετική φωτογραφια:

Ελένη Φουρέιρα: Φόρεσε πορτοκαλί από πάνω μέχρι κάτω! Η μπλούζα που άφησε την κοιλιά της έξω!

H Ελένη Φουρέιρα φόρεσε πορτοκαλί από πάνω μέχρι κάτω! Η μπλούζα που άφησε την κοιλιά της έξω και «έκοψε» ανάσες, συζητιέται ακόμα!

Η τραγουδίστρια, σε ένα από τα τελευταία επεισόδια του The Final Four στον ΑΝΤ1, φρόντισε να δώσει ρέστα! Η Ελένη Φουρέιρα, φόρεσε ένα outfit όλο πορτοκαλί και μας τρέλανε κανονικά!

Μάλιστα, το total look της αποτελούνταν από crop top που άφηνε την κοιλιά της έξω και έδειξε τους κοιλιακούς της... Φυσικά, μετά από την εμφάνισή της με το ροζ τούλι, αυτή είναι ξεκάθαρα η αγαπημένη μας... Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Ελένη Φουρέιρα: Φόρεσε ροζ φόρεμα και έμοιαζε με "σύννεφο"! Μέχρι και ο Μποτία θα "έπεφτε" στα πόδια της!

Φόρεσε ροζ φόρεμα και έμοιαζε με "σύννεφο" η Ελένη Φουρέιρα. Μέχρι και ο Αλμπέρτο Μποτία θα "έπεφτε" στα πόδια της αν την έβλεπε από κοντά με αυτή την εμφάνιση.

Η τραγουδίστρια για ακόμη μια φορά τα έδωσε όλα και δημιούργησε ένα φαντασμαγορικό look στο «The final four».

Η Ελένη Φουρέιρα επέλεξε να φορέσει ένα ροζ φόρεμα από τούλι που θυμίζει "σύννεφο" και του πρόσθεσε έναν δερμάτινο μαύρο κορσέ.

Ελένη Φουρέιρα: Με τις αδερφές της είναι σαν τρίδυμες! Τις είδαμε με τουαλέτες και "έπεσαν" όλα τα φλας πάνω τους!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε την εμφάνιση της και επικράτησε χαμός!