Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Φόρεσε βυσσινί κοστούμι με ανοιχτό μπούστο! Την είδε ο Snik και έπαθε αμόκ!

Το συνδύασε με παπούτσια στο ίδιο χρώμα!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Φόρεσε βυσσινί κοστούμι με ανοιχτό μπούστο! Την είδε ο Snik και έπαθε αμόκ!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε βυσσινί κοστούμι με ανοιχτό μπούστο και μόλις την είδε ο Snik έπαθε αμόκ. Είναι μια από τις πιο αισθησιακές εμφανίσεις της.

Το μοντέλο και κριτής του GNTM δεν σταματά να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό με τα εντυπωσιακά σύνολα της στο πλατό του ριάλιτι.

Πριν από μερικά επεισόδια επέλεξε να φορέσει ένα chic κοστούμι του οποίο το σακάκι ήταν ανοιχτό στο μπούστο. Το συνδύασε με γόβες στο ίδιο χρώμα από την εταιρία Tsakiris Mallas.

Σίγουρα μόλις την είδε ο Snik θα έπαθε... αμόκ, αφού είναι από τις πιο αισθησιακές εμφανίσεις της! Τώρα ανυπομονούμε τι θα φορέσει στον τελικό!

Ηλιάννα Παπαγεωργίου κοστούμι Snik

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Tο καυτό μίνι φόρεμα προκάλεσε... εγκεφαλικό στον Snik!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz, γι αυτό ότι και να φορέσει της ταιριάζει! Το καυτό μίνι φόρεμα που επέλεξε προκάλεσε... εγκεφαλικό ακόμα και στον αγαπημένο της Snik!

Η Ηλιάνα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία της, να ποζάρει με νάζι στο φακό, με ένα εντυπωσιακό μίνι φόρεμα από παγέτα, συνδυασμένο με ζώνη στη μέση, αλλά και ένα σακάκι...

Το αβυσσαλέο ντεκολτέ, εντυπωσίασε τους followers της και όχι μόνο, αφού τα likes έπεσαν... βροχή! Η ίδια διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, στο πλευρό του τραγουδιστή Snik, αφού οι ίδιοι δεν κρύβουν τον έρωτά τους...

Όμορφη και πάντα στιλάτη, η Ηλιάνα, κάνει τη δική της πρόταση για τις γιορτές! Δοκίμασέ το και εσύ...

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Instagram με μίνι φόρεμα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το καλά κρυμμένο μυστικό της, αποκαλύφθηκε! Το "σημάδι" στο σώμα της που ήξερε μόνο ο Snik!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η μπλούζα της έχει άνοιγμα πιο βαθύ από όσο αντέχεις! Ο Snik έπαθε σίγουρα ταραχή...

Η μπλούζα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έχει άνοιγμα πιο βαθύ από όσο αντέχεις! Ο Snik έπαθε σίγουρα ταραχή μόλις την είδε...

Η κούκλα κριτής του GNTM, έκανε χτες μια εμφάνιση που όμοια της, δεν είχαμε ξαναδει! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έβαλε λευκή μπλούζα με πολύ μεγάλο άνοιγμα και προκάλεσε «σεισμό»!

Η ίδια, χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος δημοσίευσε σχετική φωτογραφία στο Instagram και μέχρι και ο Snik δεν της έκανε καμία αντίδραση. Μάλλον έπεσε ξερός.... Ιδού λοιπόν:

Snik: Ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, με τσάντα 1.900 ευρώ! Πάθαμε σοκ!