Φαίη Σκορδά: Το ροζ μπλουζάκι της έχει ψηλό λαιμό και θα το λατρέψεις! Κοστίζει 29 ευρώ!

Το θέλουμε και εμείς!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Το ροζ μπλουζάκι της έχει ψηλό λαιμό και θα το λατρέψεις! Κοστίζει 29 ευρώ!

Το ροζ μπλουζάκι της Φαίης Σκορδά κοστίζει 29 ευρώ, έχει ψηλό λαιμό και θα το λατρέψεις. Το χρώμα του είναι το πιο girly που θα δεις.

Η παρουσιάστρια του Πρωινού λατρεύει να δοκιμάζει νέους συνδυασμούς και φοράει τις τελευταίες λέξεις της μόδας, οι οποίες κιόλας αναδεικνύουν την άψογη σιλουέτα της.

Σε μια από τις εμφανίσεις της στο Πρωινό επέλεξε να φορέσει ροζ ζιβάγκο το οποίο έχει είναι ένα κλασικό ρούχο με χρηστική αξία. Το συνδύασε με μια μπορντοκόκκινη βελούδινη μίνι φούστα όλα από Desiree Fashion. Το σύνολο της , ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι κόκκινα σουέντ μποτάκια, Haralas.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, ακόμη ένας συνδυασμός - αυτή την φορά total jean - και είχε προκαλέσει τα πιο τέλεια σχόλια.

Εσύ θα "ρίσκαρες" να συνδυάσεις ροζ με κόκκινο;

Φαίη Σκορδά: Φόρεσε μαύρη μπλούζα με ιδιαίτερο σκίσιμο! Η λεπτομέρεια δημιουργεί... αναστάτωση!

Η Φαίη Σκορδά φόρεσε μαύρη μπλούζα με ιδιαίτερο σκίσιμο. Η λεπτομέρεια που έχω στον έναν ώμο της παρουσιάστριας, δημιουργεί... αναστάτωση.

Όπως βλέπουμε καθημερινά από τις αναρτήσεις της, της ταιριάζουν σχεδόν τα πάντα από ότι φοράει, μιας και επιλέγει ρούχα που κολακεύουν την σιλουέτα της.

Πριν από λίγες ημέρες, επέλεξε να φορέσει μια μπλούζα που έχει «σπάσει» ταμία. Το σκίσιμο που έχει είναι αυτό που την κάνει μοναδική.

Φαίη Σκορδά: Πιο καυτή από ποτέ με το μπλε σορτσάκι της! Βίντεο ντοκουμέντο πίσω από τις κάμερες του ΑΝΤ1!

Πρόκειται για την μπλούζα με το σκίσιμο άνοιγμα στον ένα ώμο της κάτι που φαίνεται πως αγαπούν οι γυναίκες και παντού είναι sold out.

Φαίη Σκορδά μπλούζα

Φαίη Σκορδά: Το λευκό της top, έχει φουσκωτά μανίκια! Δεν θα το βγάζεις από πάνω σου...

Το λευκό top της Φαίης Σκορδά, έχει φουσκωτά μανίκια και σίγουρα δεν θα το βγάζεις από πάνω σου! Η εμφάνιση που πρέπει να αντιγράψεις!

Η ίδια, έβαλε το εν λόγω top στο Πρωινό και προκάλεσε φρενίτιδα! Είναι statement, φοριέται και με τζινάκι, αλλά και με αυστηρή φούστα όπως το έβαλε η Φαίη! Μάλιστα, το κομμάτι αυτό κοντεύει ήδη να εξαντληθεί!

Λογικό, θα μας πείτε, αφού κοστίζει κάτω από 100 ευρώ και για την ακρίβεια μόλις 89! Εμείς το εντοπίσαμε στα Zini και σίγουρα αν το πάρεις κι εσύ, δεν θα το βγάζεις από πάνω σου! Copy the look και δεν θα χάσεις! Ιδού το απόλυτο κομμάτι: