Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε τοπ με φουσκωτά μανίκια αλλά όλοι κοίταγαν το τζιν της! Ήταν γκρι και ροκ!

Τις «πάτησε» όλες κάτω η Μελίνα!

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε τοπ με φουσκωτά μανίκια αλλά όλοι κοίταγαν το τζιν της! Ήταν γκρι και ροκ!

Η Μελίνα Ασλανίδου έβαλε τοπ με φουσκωτά μανίκια αλλά όλοι κοίταγαν το τζιν της! Ήταν γκρι και ροκ και ξεκάθαρα η Μελίνα, τις «πάτησε» όλες κάτω!

Η ίδια άλλωστε, έχει το δικό της, προσωπικό στιλ και κάθε της εμφάνιση είναι και μια έκπληξη για εμάς.

Η Μελίνα Ασλανίδου λοιπόν, έβαλε ένα τοπ με φουσκωτά μανίκια σε μαύρο, που είναι από τα top trends της σεζόν! Το συνδύασε με ένα τζιν σε γκρι, με φουλ σκισίματα και από girlie έκανε το look της τελείως ροκ και εναλλακτικό!

Να σημειώσουμε ότι πριν λίγες μέρες, την ίδια μπλούζα σε λευκό είχε βάλει και η Φαίη Σκορδά! Δείτε την σχετική φωτογραφία με το look της Μελίνας:

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε αυτό το τζιν και «έκλεψε» τις παραστάσεις! Μπορείς να το βρεις με λιγότερο από 30 ευρώ!

Η Μελίνα Ασλανίδου έβαλε αυτό το τζιν και «έκλεψε» τις παραστάσεις! Μπορείς να το βρεις με λιγότερο από 30 ευρώ!

Η γνωστή τραγουδίστρια το τελευταία διάστημα έχει ανανεωθεί αρκετά και το βλέμμα όλο και περισσότερο κάθε Πέμπτη στο X-Factor και την θαυμάζουμε στη θέση του κριτή!

Η Μελίνα Ασλανίδου έχει πιο ροκ στιλ και το υποστηρίζει με κάθε άποψη! Ωστόσο ξέρει να αναδεικνύει ιδιαίτερα τα δυνατά της σημεία και δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει εντυπωσιάζει με λαμπερές εμφανίσεις.

Αυτήν την φορά όμως τις παραστάσεις «έκλεψε» με ένα απλό και casual look, φόρεσε ένα καρό κόκκινο πουκάμισο που είναι πολύ στη μόδα και ένα μαύρο τζιν που το ζηλέψαμε!

Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε το τζιν που λατρέψαμε πάνω της και το βρήκαμε στα καταστήματα των Zara!

Είναι ένα ψηλόμεσο τζιν με μπροστινές τσέπες και πίσω τσέπες με διπλό ρέλι. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί και κοστίζει 29.99 ευρώ!

Δείτε την εμφάνιση της Μελίνας Ασλανίδου:

Δείτε το τζιν στο online store στα zara:

Zara