Σία Κοσιώνη: Το σακάκι της δεν έχει μανίκια και κοστίζει κάτω από 200 ευρώ! Ξέρουμε πού θα το βρεις!

Πιο σικάτη από ποτέ!

Σία Κοσιώνη: Το σακάκι της δεν έχει μανίκια και κοστίζει κάτω από 200 ευρώ! Ξέρουμε πού θα το βρεις!

Η Σία Κοσιώνη φόρεσε το πιο στιλάτο σακάκι και έκανε την βόλτα της στην Αθήνα! Είναι γκρι και δεν έχει μανίκια αλλά το καλύτερο είναι ότι κοστίζει κάτω από 200 ευρώ και εμείς ξέρουμε ακριβώς πού θα το βρεις!

Η γνωστή δημοσιογράφος συνηθίζει να εντυπωσιάζει με το smart casual στιλ της, και έτσι στην τελευταία της εμφάνιση στην Αθήνα δεν μας απογοήτευσε.

Η Σία Κοσιώνη φόρεσε ένα γκρι αμάνικο σακάκι και το συνδύασε με δερμάτινα κομμάτια, παντελόνι και παλτό. Το σακάκι της κοστίζει 129 ευρώ και είναι από τα καταστήματα Massimo Dutti.

Πριν από λίγες μέρες σας βρήκαμε και την εκπληκτική τσάντα που κράτησε στην συγκεκριμένη έξοδο, και σίγουρα θα σας πέσουν τα "μαλλιά" με την τιμή της!

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τη "συνέλαβε" και σας την παρουσιάζει!

Σία Κοσιώνη εμφάνιση

Σία Κοσιώνη σακάκι

Σία Κοσιώνη: Φωτογραφίες με ροκ διάθεση! Ψώνια ντυμένη στα μαύρα! Όλοι κοιτούσαν την τσάντα της...

Όλοι κοιτούσαν την τσάντα της Σίας Κοσιώνη και αυτή θα προσέξετε σίγουρα κι εσείς στις αποκλειστικές φωτογραφίες που ακολουθούν! Με ροκ διάθεση και ντυμένη από πάνω μέχρι κάτω στα μαύρα βγήκε για ψώνια...

Πάντα chic! Μπορεί κάθε απόγευμα να φοράει το ταγέρ της και να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με μεγάλη επιτυχία, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, ωστόσο και στην καθημερινότητά της μακριά από τις κάμερες φροντίζει να διατηρεί το στυλ και τη φινέτσα, χαρακτηριστικά με τα οποία έχει εντυπωθεί στη συνείδηση του κοινού.

Σία Κοσιώνη

Ο φακός του YOU συνάντησε τη δημοσιογράφο και ανκοργούμαν στο Κολωνάκι σε μία από τις σπάνιες στιγμές της, χωρίς τον σύζυγό της και δήμαρχο της Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη αλλά και χωρίς τον 2 ετών γιο της Δήμο, με τον οποίο συνήθως είναι αχώριστοι. Η Σία Κοσιώνη δεν έχει κρύψει την αδυναμία που του τρέφει, ανεβάζοντας συχνά διάφορα «δικά τους» στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ σπάνια τη βλέπουμε μόνη της στις δημόσιες εμφανίσεις της, αφού δεν θέλει να χάνει στιγμή μαζί του.

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης

Τα πάντα για τον Δήμο

Σία Κοσιώνη ΣΚΑΙ

Ο μικρός Δήμος μπορεί να μην τη συνόδευε, αλλά ήταν στη σκέψη της μητέρας του, αφού στα αποκλειστικά στιγμιότυπα που εξασφάλισε το YOU η Σία Κοσιώνη μπαίνει σε κατάστημα με παιδικά είδη διαλέγοντας πράγματα για εκείνον. Ακόμα δεν πηγαίνει σχολείο, σίγουρα όμως όταν έρθει εκείνη η ώρα η παρουσιάστρια του δελτίου του ΣΚΑΪ θα είναι έτοιμη.

Η τσάντα της είναι Hermes Birkin και κοστίζει 10.000 ευρώ!

Κάπου εδώ να σας πούμε πως αξίζει να δείτε και το επικό βίντεο με την αντίδραση του Νίκου Μουτσινά όταν αντίκρισε το νέο μαλλί της Σίας! Θα κλάψετε από τα γέλια...