Βίκυ Καγιά: Φόρεσε πορτοκαλί πέδιλα, σχεδιασμένα μόνο για εκείνη! Πάθαμε έρωτα με την πρώτη ματιά...

Πού μπορείς να τα βρεις;

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε πορτοκαλί πέδιλα, σχεδιασμένα μόνο για εκείνη! Πάθαμε έρωτα με την πρώτη ματιά...

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε πορτοκαλί πέδιλα, σχεδιασμένα μόνο για εκείνη! Πάθαμε έρωτα με την πρώτη ματιά και το καλύτερο είναι πως ξέρουμε πού μπορείς να τα βρεις...

Η λαμπερή Βίκυ, εχτές, στον τελικό του GNTM έβαλε μια υπέροχη τουαλέτα. Η παρουσιάστρια, ξεχώρισε από όλες και για εμάς, έγραψαν ιστορία τα πέδιλά της.

Εμείς, ψάξαμε να τα εντοπίσουμε και τα βρήκαμε στην Migato, με την οποία συνεργάζεται. Η εταιρία, τα είχε σχεδιάσει ειδικά για εκείνη αλλά το καλοκαίρι, θα κυκλοφορήσουν για όλες! Δείτε τα και πείτε μας, δεν τα θέλετε και εσείς;

Αλήθεια, έχετε δει και τα highlights του τελικού;

Βίκυ Καγιά: Το πέδιλό της σε κάνει Ελληνίδα θεά και είναι σε έκπτωση! Μόνο με 10 ευρώ!

Το πέδιλο της Βίκυς Καγιά σε κάνει Ελληνίδα θεά και είναι σε έκπτωση! Βρείτε το μόνο με 10 ευρώ σε όλα τα καταστήματα!

Το απόλυτο fashion icon έκανε για μια ακόμα φορά μια εμφάνιση - κόλαφο! Η καλλονή Βίκυ, επέλεξε gladiator πέδιλα σε μαύρο χρώμα, που φοριούνται όλη μέρα και έχουν έμπνευση την αρχαία Ελλάδα!

Βίκυ Καγιά: Το μαύρο παπούτσι της έρχεται από το παρελθόν και σαρώνει! Κοστίζει 29 ευρώ!

Εμείς τα εντοπίσαμε στα migato με έκπτωση σε τιμή σοκ! Από 57 ευρώ τα βρίσκεις πλέον στα 10 σε περιορισμένα κομμάτια. Κοινώς... ίσα που τα προλαβαίνεις! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Βίκυ Καγιά: Το πέδιλό της σε κάνει Ελληνίδα θεά και είναι σε έκπτωση! Μόνο με 10 ευρώ!Βίκυ Καγιά: Το πέδιλό της σε κάνει Ελληνίδα θεά και είναι σε έκπτωση! Μόνο με 10 ευρώ!

Βίκυ Καγιά: Το φιδίσιο πέδιλό της έχει τρελάνει κόσμο! Κοστίζει 29 ευρώ!

Το φιδίσιο πέδιλο της Βίκυς Καγιά έχει τρελάνει κόσμο και όχι άδικα! Κοστίζει 29 ευρώ και το έχουμε ερωτευτεί!

Ως γνήσια fashionista, η Βίκυ δεν φοβάται να πειραματιστεί και να θέσει νέα trends στην μόδα! Η ίδια, πόζαρε όλο χάρη με πέδιλα σε snakeskin print, τα οποία πραγματικά είναι για εμάς το απόλυτο 10άρι!

Μετά τις μπαλαρίνες της που σας αναφέραμε χτες, αυτό είναι ένα ακόμα ζευγάρι παπούτσια που για εμάς δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή σας! Συνδυάζεται άψογα με τα πρώτα μαύρα φορέματα του Φθινοπώρου, αλλά και με τελείως λευκά outfits! Θα τα βρεις στην εταιρία migato...