Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε κολάν όλο δέρμα αλλά όλοι κοίταγαν το πανωφόρι της! Ήταν ροζ και μεταλλιζέ!

Τόσο girlie και παραμυθένιο!

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε κολάν όλο δέρμα αλλά όλοι κοίταγαν το πανωφόρι της! Ήταν ροζ και μεταλλιζέ!

Η Μελίνα Ασλανίδου έβαλε κολάν όλο δέρμα αλλά όλοι κοίταγαν το πανωφόρι της! Ήταν ροζ και μεταλλιζέ, αν δεν έχεις παρόμοιο μεταξύ μας... χάνεις!

Η τραγουδίστρια, περνάει φέτος την καλύτερή της φάση στιλιστικά. Η Μελίνα Ασλανίδου άφησε εποχή με τις εμφανίσεις της στο X-Factor αλλά και τώρα που τελείωσε συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα!

Πρόσφατα, βρέθηκε στην Κύπρο για συναυλία και το αθλητικό της look μας ξετρέλανε! Η Μελίνα Ασλανίδου ταξίδεψε με κολάν όλο δέρμα και ροζ μεταλλιζέ μπουφάν. Αν πας κι εσύ εκτός Αθηνών, το εν λόγω look θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Nα σας θυμίσουμε και μια ακόμα εμφάνιση της Μελίνας Ασλανίδου που είχε πάρει 10άρι!

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε παντελόνι από δέρμα και μπλούζα με άνοιγμα! Έριξε μπροστά τα μαλλιά και έγινε «χαμός»!

Η Μελίνα Ασλανίδου έβαλε παντελόνι από δέρμα και μπλούζα με άνοιγμα, ενώ έριξε μπροστά τα μαλλιά και έγινε «χαμός»!

Η τραγουδίστρια, έκανε μια εμφάνιση που θα συζητηθεί και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Η Μελίνα Ασλανίδου, έβαλε παντελόνι από μαύρο δέρμα και λευκό πουκάμισο, το οποίο είχε άνοιγμα και λεπτομέρεια με φτερά.

Η Μελίνα Ασλανίδου σε φωτογραφία της στο Instagram έριξε μπροστά τα μαλλιά της και έγινε «χαμός» από likes και σχόλια από κάτω! Μάλιστα στην λεζάντα, έγραψε και ένα μήνυμα ενότητας!

Μελίνα Ασλανίδου: Φόρεσε τζιν σαλοπέτα και πάθαμε πλάκα! Βρήκαμε 2 ίδιες στα H&M και είναι και σε προσφορά!

«Μ ένα μικρόφωνο στο χέρι και μια ψυχή να πεταααα όσο πιο ψηλά όσο πιο κοντά στην ουσία... Καλημέρα συμπαράσταση σε όλους τους Έλληνες με όσα ζουν σήμερα.. Ας είναι μια ευχή όλα να επανέλθουν άμεσα, φυσικά, και ήρεμα photo by talented @mariamarkezi» ανέφερε χαρακτηριστικά! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε ροζ και "έλαμψε" ολόκληρη! Το look που τους "μαγνήτισε" όλους!

Η Μελίνα Ασλανίδου βρήκε για μία ακόμη φορά τον τρόπο για να τους "μαγνητίσει" όλους! Έβαλε την πιο στιλάτη ροζ γούνα και με μία κίνηση "έλαμψε" ολόκληρη με το υπέροχο look της!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει τον τρόπο της με τη μόδα και αυτό φαίνεται με κάθε της εμφάνιση! Έτσι αποφάσισε να αφήσει τα μαύρα και να βάλει λίγο χρώμα στο χειμώνα, φορώντας την πιο στιλάτη ροζ γούνα.

Σας βρήκαμε επίσης το μοναδικό look που φόρεσε η τραγουδίστρια στο τελευταίο live του X-factor!

Το look της μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, με τη φωτογραφία να μαζεύει μέσα σε λίγα λεπτά χιλιάδες like!