Έλενα Παπαρίζου: Σκέτη κόλαση! Με αυτό το μαύρο στενό φόρεμα θα έπρεπε να είχε εμφανιστεί στην Eurovision!

Το αβυσσαλέο ντεκολτέ της έκλεψε την παράσταση!

Έλενα Παπαρίζου: Σκέτη κόλαση! Με αυτό το μαύρο στενό φόρεμα θα έπρεπε να είχε εμφανιστεί στην Eurovision!

Σκέτη κόλαση σε αυτή την εμφάνιση η Έλενα Παπαρίζου. Με αυτό το μαύρο στενό φόρεμα θα έπρεπε να είχε εμφανιστεί στην Eurovision!

H τραγουδίστρια εμφανίστηκε στον τελικό του The Voice με μια εκρηκτική εμφάνιση. Ένα μαύρο στενό φόρεμα που θα έκλεβε σίγουρα τις εντυπώσεις.

Το αβυσσαλέο του ντεκολτέ μαγνήτισε όλα τα βλέμματα και όχι αδίκως, ενώ ήταν στενό και τόνιζε την υπέροχη σιλουέτα της.

Για ακόμη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις με την άψογη εμφάνιση της,

Έλενα Παπαρίζου The Voice

Να θυμίσουμε ωστόσο, ότι η Έλενα είχε κάνει επίσης μια σούπερ εμφάνιση με μαύρο φόρεμα.

Έλενα Παπαρίζου: Το φόρεμά της, είχε αέρα Eurovision! Γεμάτο πούπουλα, έκανε τα πόδια της να μοιάζουν....

Το φόρεμα της 'Ελενας Παπαρίζου, είχε αέρα Eurovision! Γεμάτο πούπουλα, έκανε τα πόδια της να μοιάζουν.... όχι απλά δύο, αλλά τρία μέτρα!

Η τραγουδίστρια, εμφανίστηκε στο X-Factor και παρέδωσε μαθήματα στιλ! Η Έλενα Παπαρίζου, έβαλε ένα φόρεμα με ανοιχτό ντεκολτέ και φτερά.

Έδωσε έμφαση στα πόδια της και μας τρέλανε κανονικά, όπως είχε κάνει άλλωστε στην Eurovision το 2004, όπου και πήρε την πρώτη θέση! Επειδή όμως όταν μιλάμε για τέτοιες εμφανίσεις, τα λόγια είναι περιττά, δείτε το απόλυτο look που πήρε το απόλυτο 10άρι! Να σας θυμίσουμε ωστόσο, και μια ακόμα εμφάνισή της με φόρεμα - όνειρο....

Ελένα Παπαρίζου: Έκανε εμφάνιση με αέρα Eurovision! Τις «πάτησε» όλες κάτω με το σακάκι της...

Η Ελένα Παπαρίζου έκανε εμφάνιση με αέρα Eurovision! Τις «πάτησε» όλες κάτω με το σακάκι της και ξέρουμε πού θα το βρεις!

Η ίδια, αγαπάει πολύ το λευκό και είναι χρώμα το οποίο επιλέγει πολύ συχνά. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι και στην Eurovision, όταν είχε τραγουδήσει το θρυλικό πλέον Die for you, είχε φορέσει μια ολόλευκη ολόσωμη φόρμα.

Η Έλενα Παπαρίζου λοιπόν, πήγε να ανάψει το δέντρο της Αθήνας και τις πάτησε ξεκάθαρα όλες... κάτω με το λευκό σακάκι και το παντελόνι της! Ψάξαμε με μανία και τα βρήκαμε ACCESS Fashion! Μάλιστα, το σακάκι κάνει 139 ευρώ και το παντελόνι μόλις 79.

Ιδού η σχετική φωτογραφία με το λευκό της σύνολο: