Μαρία Σολωμού: Χόρευε στα μπουζούκια και φάνηκαν οι κοιλιακοί της κάτω από την μπλούζα! Φωτογραφίες ντοκουμέντο...

Διασκέδασε μετά τον χωρισμό της!

Μαρία Σολωμού: Χόρευε στα μπουζούκια και φάνηκαν οι κοιλιακοί της κάτω από την μπλούζα! Φωτογραφίες ντοκουμέντο...

Η Μαρία Σολωμού χόρευε στα μπουζούκια και φάνηκαν οι κοιλιακοί της κάτω από την μπλούζα. Δείτε φωτογραφίες ντοκουμέντο..

Η ηθοποιός βρέθηκε με την παρέα της στο νυχτερινό κέντρο που θα τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή με τον Νίνο και τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Την ώρα που διασκέδαζε η ηθοποιός και χόρευε σηκώθηκε κατά λάθος το μπλουζάκι της και είδαμε τους κοιλιακούς της. Η Μαρία Σολωμού ανέκαθεν διατηρούσε ένα πολύ ωραίο και γυμνασμένο κορμί.

Στην παρέα της ήταν επίσης ο Νίκος Μουτσινάς, η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Πριν λίγο καιρό η ηθοποιός «έδωσε» στεγνά το Νίκο Μουτσινά! «Για αυτό έφυγα από την Βερβερίτσα»!

Μαρία Σολωμού: «Έτσι είμαι ακριβώς! Τρελή!» - Ξέσπασε δημόσια βάζοντας φίλτρο στο πρόσωπο!

Ξέσπασε δημόσια η Μαρία Σολωμού, βάζοντας φίλτρο στο πρόσωπο της. «Έτσι είμαι ακριβώς! Τρελή!», είπε μεταξύ άλλων στο βίντεο της.

Η ηθοποιός είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα περιστατικά που ζει.

Πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Σολωμού, θέλησε να ευχηθεί στις Κατερίνες που γιόρταζαν μέσα από τα instastories της.

Χρησιμοποίησε ένα ξεκαρδιστικό φίλτρο κι αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά, τους είπε ότι δεν μπορεί να ασχοληθεί μαζί τους, φυσικά με χιούμορ, στα πλαίσια προώθησης της πρεμιέρας της παράστασης όπου πρωταγωνιστεί.

Μαρία Σολωμού: Απίστευτο περιστατικό με πρώην ηθοποιό του "Τατουάζ"! Βίντεο ντοκουμέντο...

Κυκλοφορεί βίντεο ντοκουμέντο με την Μαρία Σολωμού και πρώην ηθοποιό του "Τατουάζ" να είναι μαζί! Συνέβη απίστευτο περιστατικό!

Συγκεκριμένα, εχθές το βράδυ καταγράφηκε και ανέβηκε στα instastories της ηθοποιού!

Λόγω κακοκαιρίας, κοντά στο Θέατρο Βρετάνια, όπου συμπρωταγωνιστούν η Μαρία Σολωμού και ο Νίκος Πολυδερόπουλος, στην παράσταση «Βρε καλώς τους»! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από τη αρχή… Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο, το δέντρο έπεσε και εκγλώβισε ένα ταξί και ο …Σούπερμαν Νίκος Πολυδερόπουλος έσπευσε να τα σηκώσει… και να το τραβήξει προκειμένου να απεγκλωβιστεί το ταξί!

Θα παγώσετε! Αυτός ο κούκλος μελαχρινός είναι αδερφός ηθοποιού από το "Τατουάζ"! Μοιάζουν πολύ...

Βέβαια όλα αυτά κατέγραψε στην κάμερα του κινητού της η Μαρία Σολωμού κάνοντας και μια απίστευτη δημοσιογραφική περιγραφή όσων συνέβαιναν εκείνη την ώρα μπροστά στα μάτια της!