Χριστίνα Μπόμπα: Έβαλε κόκκινο φόρεμα και πόζαρε στο σαλόνι! Ο Τανιμανίδης "τρελάθηκε"!

Ντύθηκε αγιοβασιλίτσα!

Χριστίνα Μπόμπα: Έβαλε κόκκινο φόρεμα και πόζαρε στο σαλόνι! Ο Τανιμανίδης

Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε την πιο ανατρεπτική εμφάνιση και έβαλε ένα "καυτό" κόκκινο φόρεμα, κάθισε στον καναπέ της και πόζαρε στο σαλόνι σαν αγιοβασιλίτσα! Ο αγαπημένος της Σάκης Τανιμανίδης την είδε και "τρελάθηκε" κανονικά!

Το κορίτσι αυτό είναι σκέτη "φωτιά" και το δείχνει σε κάθε της εμφάνιση! Η Χριστίνα Μπόμπα μπήκε για τα καλά σε χριστουγεννιάτικο κλίμα και έβαλε τα γιορτινά της.

Συγκεκριμένα ανέβασε φωτογραφία μέσα από το σαλόνι της, φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα ενώ στο κεφάλι της είχε τον σκούφο του Άγιου Βασίλη!

Σας βρήκαμε επίσης το look που έκανε και "έκλεψε" τις εντυπώσεις στη βραδινή της έξοδο!

Χριστίνα Μπόμπα: Με φόρεμα 420 ευρώ στο χρώμα της φωτιάς!

Με φόρεμα 420 ευρώ στο χρώμα της φωτιάς, πόζαρε η Χριστίνα Μπόμπα και κυριολεκτικά το λατρέψαμε, αφού είναι άκρως καλοκαιρινό και ρομαντικό.

Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στα Καμμένα Βούρλα, όπου μένει η οικογένεια της και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, ενώ στο μυαλό της έρχονται αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια

Μάλιστα, θέλησε μια από αυτές να τις μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Μας έδειξε το μέρος που πήγαινε συνέχεια με τον παππού της. Ποιο είναι αυτό; Το λούνα παρκ.

Μάλιστα, θέλησε να ποζάρει με θέα τα παιχνίδι, φορώντας ένα maxi φόρεμα στο χρώμα της φωτιάς που λατρέψαμε. Κάνοντας μια έρευνα, βρήκαμε επίσης πόσο κοστίζει και ποιας εταιρίας είναι.

Χριστίνα Μπόμπα φόρεμα

Πρόκειται για το Vegas Dress της Vassias Kostara το οποίο κοστίζει 420 ευρώ.

Χριστίνα Μπόμπα: Στο πλευρό του Τανιμανίδη με 187 ευρώ "φορεμένα" πάνω της! Το κολάν που κοιτούσαν όλοι...

Στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη στάθηκε σε πρόσφατη εμφάνισή τους η Χριστίνα Μπόμπα με 187 ευρώ "φορεμένα" πάνω της! Το κολάν που κοιτούσαν όλοι...

Είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz κι εκείνη πιο εκθαμβωτική από ποτέ κλέβει σε κάθε τους εμφάνιση την παράσταση. Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr πέτυχε το ζευγάρι στο αεροδρόμιο και η Μπόμπα αν και απλά ντυμένη κατάφερε ξανά να την κοιτάνε όλοι...

Εμείς, βέβαια, ξετρελαθήκαμε με τα ρούχα της και ψάξαμε και βρήκαμε όλα τα κομμάτια για εσάς που θέλετε να αντιγράψετε το look της!

Χριστίνα Μπόμπα: Στο πλευρό του Τανιμανίδη με 185 ευρώ

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Έξω από το αεροδρόμιο! Στην αγκαλιά της μαμάς του πριν το... αντίο!

Η Χριστίνα επέλεξε τοπ 22,95 ευρώ, κολάν 49,95 ευρώ, sneakers 79,95, όλα Reebok και καπέλο Under Armour, 33,63!