Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ντύθηκε "φωτιά" στα κόκκινα και άφησε τον Snik "ξερό"! Η φούστα της είναι σε άλλο επίπεδο!

Η πιο τέλεια εμφάνιση!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ντύθηκε

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για μία ακόμη φορά εντυπωσίασε με την εμφάνιση της! Έβαλε μία φούστα σκέτη "φωτιά" και ντύθηκε στα κόκκινα! Το μοντέλο άφησε το Snik "ξερό", μιας και αυτό το look της είναι χωρίς αμφιβολία σε άλλο επίπεδο!

Το πανέμορφο μοντέλο καταφέρνει να "κλέβει" τις εντυπώσεις ό,τι και να φορέσει και έτσι σε μία πρόσφατη εμφάνιση αποφάσισε να βάλει "φωτιά" στη νύχτα με την φούστα της.

Φόρεσε μία μάξι κόκκινη φούστα και τους έκανε όλους να παραμιλάνε, ποζάροντας μπροστά από το λευκό αμάξι της! Τη συνδύασε με λευκό πουκάμισο και λευκές γόβες, δημιουργώντας τον πιο ιδανικό γιορτινό συνδυασμό!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Tο καυτό μίνι φόρεμα προκάλεσε... εγκεφαλικό στον Snik!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz, γι αυτό ότι και να φορέσει της ταιριάζει! Το καυτό μίνι φόρεμα που επέλεξε προκάλεσε... εγκεφαλικό ακόμα και στον αγαπημένο της Snik!

Η Ηλιάνα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία της, να ποζάρει με νάζι στο φακό, με ένα εντυπωσιακό μίνι φόρεμα από παγέτα, συνδυασμένο με ζώνη στη μέση, αλλά και ένα σακάκι...

Το αβυσσαλέο ντεκολτέ, εντυπωσίασε τους followers της και όχι μόνο, αφού τα likes έπεσαν... βροχή! Η ίδια διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, στο πλευρό του τραγουδιστή Snik, αφού οι ίδιοι δεν κρύβουν τον έρωτά τους...

Όμορφη και πάντα στιλάτη, η Ηλιάνα, κάνει τη δική της πρόταση για τις γιορτές! Δοκίμασέ το και εσύ...

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Instagram με μίνι φόρεμα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το καλά κρυμμένο μυστικό της, αποκαλύφθηκε! Το "σημάδι" στο σώμα της που ήξερε μόνο ο Snik!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με αυτή την φωτογραφία έκανε τον Snik να αντιδράσει! Συνέβη για πρώτη φορά μετά την σχέση τους...

Με αυτή την φωτογραφία η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε τον Snik να αντιδράσει. Συνέβη για πρώτη φορά όπως φαίνεται μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους.

Το ζευγάρι μετράει περίπου τέσσερις μήνες μαζί και παρόλο που κρατάει την σχέση του μακριά από την δημοσιότητα, πολλές είναι οι φωτογραφίες από έξοδο τους που έχουν δει το φως.

Είναι πολύ ερωτευμένοι και πήραν την απόφαση να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους, η οποία πάει από το καλό στο καλύτερο.

Στην πρόσφατη φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, στην οποία ποζάρει πολύ αισθησιακά, ο Snik της αντέδρασε με like μετά από πολύ καιρό.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχέση Snik