Ελένη Χατζίδου: Έκανε την απόλυτη sport chic εμφάνιση! Οι πράσινες γόβες της «ζάλισαν» τον Ετεοκλή Παύλου!

Της «πάτησε» όλες κάτω!

Ελένη Χατζίδου: Έκανε την απόλυτη sport chic εμφάνιση! Οι πράσινες γόβες της «ζάλισαν» τον Ετεοκλή Παύλου!

Την απόλυτη sport chic εμφάνιση έκανε η Ελένη Χατζίδου και «ζάλισαν» τον Ετεοκλή Παύλου οι πράσινες γόβες που φόρεσε και όποιον άλλον την είδε!

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της ελληνικής showbiz και ξέρει να υποστηρίζει και να υιοθετεί κάθε στιλ που της αρέσει!

Φαίνεται πως της αρέσουν μάλιστα τα έντονα χρώματα, αφού σε μια προηγούμενη εμφάνιση επέλεξε φούξια παλτό! Έτσι κι αυτήν την φορά η Ελένη Χατζίδου μας «τρέλανε» με μια εμφάνιση που έκανε, που μάλιστα είναι τάση για αυτήν την σεζόν! Φυσικά και μιλάμε για το sport chic look! Συνδυάζεις αθλητικά ρούχα με τέτοιον τρόπο που τα κάνεις να φαίνονται σικ!

Η Ελένη Χατζίδου φόρεσε ένα σετ μαύρη φόρμας με λευκές ρίγες στο πλάι και συνδυάστηκαν με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο... με γόβες! Και μάλιστα σε πράσινο χρώμα!

Αυτή η αντίθεση προκάλεσε παραμιλητό και ο σύζυγός της «ζαλίστηκε» με την ομορφιά της και το άψογο στιλ της! Έτσι ακριβώς εντυπωσιαστήκαμε και εμείς.

Αν είστε από τις γυναίκες που δεν φοβούνται το τολμηρό και ανατρεπτικό σας προτείνουμε να το κάνετε, ακριβώς όπως και η Ελένη Χατζίδου!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Ελένη Χατζίδου τραγουδίστρια στιλ Ετεοκλής Παύλου γόβες

Ελένη Χατζίδου: Δεν φαντάζεστε πόσο της κόστισε αυτό το ζευγάρι μπότες! Που θα το βρεις κι εσύ;

Δεν φαντάζεστε πόσο κόστισε της Ελένης Χατζίδου αυτό το ζευγάρι μπότες! Που θα μπορέσεις να το βρεις κι εσύ;

Η καλλονή τραγουδίστρια βιώνει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, αφού μαζί με τον αγαπημένο της Ετεοκλή Πάυλου απολαμβάνουν στιγμές με τη νεογέννητη κορούλα τους.

Ωστόσο, η Ελένη Χατζίδου προσέχει τον εαυτό της και καταφέρνει πάντα να είναι μοδάτη και στυλάτη.

Έτσι κι αυτήν την φορά η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από αυτές τις εκπληκτικές μπότες που φορούσε.

Ελένη Χατζίδου: Δεν φαντάζεστε πόσο της κόστισε αυτό το ζευγάρι μπότες! Που θα το βρεις κι εσύ;

Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε που μπορείτε να τις βρείτε και εσείς για να τις κάνετε δικές σας!

Μπορείτε να το βρείτε στο site artepiedi.gr στην συγκλονιστική τιμή των 69,00 €!