Ελένη Φουρέιρα: Φόρεσε ολόσωμη φόρμα αλλά το δέρμα στη μέση της τραβούσε την προσοχή! Ο Μποτία θα «τρελάθηκε»!

Έχει κορμάρα...

Ελένη Φουρέιρα: Φόρεσε ολόσωμη φόρμα αλλά το δέρμα στη μέση της τραβούσε την προσοχή! Ο Μποτία θα «τρελάθηκε»!

Ο Μποτία θα «τρελάθηκε» όταν είδε την Ελένη Φουρέιρα, η οποία φόρεσε ολόσωμη ασπρόμαυρη φόρμα. Ωστόσο το δέρμα στη μέση της τραβούσε όλη την προσοχή.

Η τραγουδίστρια λατρεύει τις εκκεντρικές εμφανίσεις, αφού αυτό είναι και το στιλ που την χαρακτηρίζει περισσότερο με τους θαυμαστές της να την αποθεώνουν.

Πριν από λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να ποζάρει με το πιο... αισθησιακό σύνολο σε δημόσια εμφάνιση της όπου και τραγούδησε.

Η Ελένη Φουρέιρα, φόρεσε μια ζεβρέ ολόσωμη φόρμα, την οποία συνδύασε με μαύρα ψηλά μποτάκια, ενώ στη μέση της πρόσθεσε ένα μαύρο κορσέ από δέρμα. Ο Αλμπέρτο Μποτία όταν θα την είδε θα «τρελάθηκε», αφού έχει θεϊκό κορμί. Δείτε, ακόμη μια εκκεντρική εμφάνιση της, και θα πάθετε πλάκα.

Ελένη Φουρέιρα Αλμπέρτο Μποτία

Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε πορτοκαλί φούστα με "επικίνδυνο" άνοιγμα! Ο Μποτία τη βλέπει και παραμιλάει!

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε και πάλι το θαύμα της με την εμφάνισή της! Έβαλε πάνω της την πιο "καυτή" πορτοκαλί φούστα, η οποία είχε μάλιστα "επικίνδυνο" άνοιγμα! Ο Αλμπέρτο Μποτία τη βλέπει και παραμιλάει!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει "θανατηφόρο" σώμα και αυτό φαίνεται μέσα από κάθε της look. Με κάθε της εμφάνιση, η Ελένη Φουρέιρα βάζει "φωτιά" σε όλους!

Έτσι σε μία πρόσφατη εμφάνιση της, η Ελένη Φουρέιρα φόρεσε μία κοντή πορτοκαλί φούστα η οποία είχε μάλιστα και σκίσιμο!

Το look αυτό ήταν κανονικό... fuego!

Σας βρήκαμε επίσης, το "ζεβρέ" ρούχο που φόρεσε στον τελικό της Αλβανίας για τη Eurovision!

Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε μπλούζα από δέρμα και όλοι κοίταγαν το παντελόνι της! Ήταν κόκκινο και...

Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε μπλούζα από δέρμα και όλοι κοίταγαν το παντελόνι της! Ήταν κόκκινο και... άναψε φωτιές! Λογικό θα μας πείτε, αφού η τραγουδίστρια έχει αναλογίες που κολάζουν!

Η Ελένη Φουρέιρα, έχει γράψει ιστορία με το στιλ της και αυτή της η εμφάνιση, δεν αποτέλεσε εξαίρεση!

Μπορεί το ροζ να της πάει πολύ, με το τούλινο φόρεμά της να είναι από τα αγαπημένα μας αλλά και το δερμάτινο τοπ που φόρεσε, δεν πάει πίσω! Η ίδια, εμφανίστηκε σε συναυλία της με φαρδύ παντελόνι και για να ισορροπήσει το look της ολοκλήρωσε το σύνολο με κοντό μπουστάκι από δέρμα! Kάντο copy και δεν θα χάσεις! Ιδού η σχετική φωτογραφια: