Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το μαύρο φόρεμα της κοστίζει 130 ευρώ και αφήνει ακάλυπτα τα πόδια της! Τα «έχασε» ο Βασάλος!

Το εκρηκτικό μπούστο της μας «τρέλανε»!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το μαύρο φόρεμα της κοστίζει 130 ευρώ και αφήνει ακάλυπτα τα πόδια της! Τα «έχασε» ο Βασάλος!

Το μαύρο φόρεμα της Ευριδίκης Βαλαβάνη αφήνει ακάλυπτα τα πόδια της και κοστίζει 130 ευρώ! Ο Κωνσταντίνος Βασάλος τα «έχασε» όταν την είδε!

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι μια από την πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz και διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα! Έτσι, ό,τι κι αν βάλει πάνω της φαίνεται υπέροχο!

Αυτό το μαύρο φόρεμα όμως δεν γίνεται να μην το θαυμάσουμε λιγάκι παραπάνω αφού «κόβει» ανάσες με το εκρηκτικό μπούστο που αναδεικνύει τέλεια και τα πόδια που φαίνονται πιο μακριά και λεπτά απ' όσο είναι ήδη! Πως να μην τα «χάσει» λοιπόν ο σύντροφός της μπροστά σε αυτό το θέαμα;

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε αυτό το τέλειο φόρεμα, αλλά και την τιμή του μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram με δυο δημοσιεύσεις!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη φόρεμα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη μαύρο φόρεμα ντεκολτέ Κωνσταντίνος Βασάλος

Επίσης, ποιος μπορεί να ξεχάσει το φλοραλ φόρεμα που έβαλε και «τρέλανε» τον Βασάλο και εμάς;

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το κοντό φόρεμά της κοστίζει μόνο 50 ευρώ! Από αυτό το μαγαζί θα το αγοράσεις...

Από αυτό το μαγαζί θα αγοράσεις το κοντό φόρεμα που φόρεσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη! Κοστίζει μόνο 50 ευρώ και ξέρουμε που θα το βρεις!

Είναι λαμπερή και ανανεωμένη και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία με ένα συγκλονιστικό φόρεμα και εννοείται πως η ομάδα του Youweekly.gr στο βρήκε!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη φόρεμα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αντέγραψε το look της και ανέδειξε το αθλητικό σου στυλ με τον απόλυτο θηλυκό τρόπο!

Το φόρεμα είναι αυτό και κοστίζει 50,00 ευρώ:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη οικονομικό φόρεμα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη ρούχα

Φόρεμα κρουαζέ με ραμμένη μαύρη φόδρα. Βολάν στο V και στο τελείωμα του φορέματος. Στους καρπούς κουμπώνει με κουμπί. Διαθέτει λάστιχο στη μέση . Μπορείτε να το συνδυάσετε με μία μαύρη ζώνη ή ακομα με τη δική του που είναι στο ίδιο ύφασμα και print με το φόρεμα. Ιδανικό φόρεμα για casual chic εμφανίσεις. Διαθέσιμο σε δύο μεγέθη. Θα το λατρέψετε.

Θα το βρεις εδώ