Μελίνα Ασλανίδου: Κάθισε σε κίτρινη πολυθρόνα και ήταν σαν βασίλισσα! Τα sneakers της θα σας «τρελάνουν»!

Από τις πιο στιλάτες εμφανίσεις της!

Μελίνα Ασλανίδου: Κάθισε σε κίτρινη πολυθρόνα και ήταν σαν βασίλισσα! Τα sneakers της θα σας «τρελάνουν»!

Σαν βασίλισσα η Μελίνα Ασλανίδου κάθισε σε μια κίτρινη πολυθρόνα και είδαμε αυτά τα sneakers της που σίγουρα θα σας «τρελάνουν»!

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι γνωστό πως έχει ένα πιο casual style και της αρέσει στην καθημερινότητα της να φοράει πιο αθλητικά και λίγο πιο ροκ συνολάκια!

Έτσι, αυτήν την φορά η Μελίνα Ασλανίδου δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία, όπου κάθεται σε μια κίτρινη πολυθρόνα και φυσικά «βγάζουν» μάτι τα sneakers που φοράει!

Είναι σε μαύρο και άσπρο και «τρελαίνουν» κάθε γυναίκα, αφού μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ! Όσες ώρες κι αν τα φορέσετε θα παραμένετε άνετες αναπαυτικές, αλλά και στιλάτες!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Μάλιστα, η ίδια φόρεσε το τζιν παντελόνι που αγαπάνε όλες οι γυναίκες! Είναι μαύρο με σκισίματα!

Μελίνα Ασλανίδου: Φόρεσε μαύρη τουαλέτα και έμοιαζε με βασίλισσα! Με την γραμμή της θα πάθετε πλάκα!

Με την γραμμή της μαύρης τουαλέτας που φόρεσε η Μελίνα Ασλανίδου θα πάθετε πλάκα, αφού είναι άκρως εντυπωσιακή. Την φόρεσε και έμοιαζε με βασίλισσα.

Η τραγουδίστρια θέλει σε κάθε δημόσια εμφάνιση της να είναι λαμπερή και εκθαμβωτική, για αυτό επιλέγει εντυπωσιακά ρούχα.

Δεν είναι μόνο μια η φορά που έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της. Στο 9ο live ωστόσο το... τερμάτισε.

Επέλεξε να φορέσει μια μαύρη τουαλέτα με τούλι και στρας και έμοιαζε σαν βασίλισσα. Στην φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram τα likes "έπεσαν" βροχή.

Μελίνα Ασλανίδου μαύρο φόρεμα

Μελίνα Ασλανίδου: Φόρεσε το πιο τέλειο αθλητικό μπουφάν! Έχει πάνω του δυο χρώματα!

Η Μελίνα Ασλανίδου φόρεσε το πιο τέλειο και girly αθλητικό μπουφάν. Πάνω του έχει δυο χρώματα και αν θέλεις να είσαι in fashion ακόμη και στο γυμναστήριο τότε πρέπει να το αποκτήσεις.

Η τραγουδίστρια συνεχίζει τις εμφανίσεις της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και μοιράζεται στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σε μια από τις αναρτήσεις της μετά από συναυλία της στην Κύπρο, θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την υπέροχη βραδιά που πέρασε.

Έτσι, πόζαρε στην κάμερα φορώντας ένα απίστευτο αθλητικό μπουφάν σε γκρι και ροζ χρώμα.

Πριν από λίγες ημέρες φόρεσε παντελόνι που ξεπούλησε αμέσως!