Ελένη Χατζίδου: Πέταξε τα τακούνια της και έβαλε στα πόδια της την απόλυτη τάση! Ο Ετεοκλής τα "έχασε" όταν την είδε!

Της πάει και αυτό το στιλ!

Ελένη Χατζίδου: Πέταξε τα τακούνια της και έβαλε στα πόδια της την απόλυτη τάση! Ο Ετεοκλής τα

Η Ελένη Χατζίδου πέταξε τα τακούνια της και έκανε την πιο ανατρεπτική εμφάνιση! Έβαλε στα πόδια της την απόλυτη τάση και όπως ήταν φυσικό, ο Ετεοκλής Παύλου όταν την είδε τα "έχασε"!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μας έχει συνηθίσει σε πιο επίσημες εμφανίσεις, ωστόσο αποφάσισε να κάνει την ανατροπή και να φορέσει κάτι πιο casual.

Σας βρήκαμε επίσης το υπέροχο μαύρο φόρεμα που επέλεξε, με φουσκωτά μανίκια!

Έτσι φόρεσε ένα μαύρο βελούδινο φόρεμα και το συνδύασε με λευκά αθλητικά, δημιουργώντας το ιδανικό casual chic look που έχουν λατρέψει όλοι!

Ελένη Χατζίδου: Έκατσε στον καναπέ και όλοι χάζευαν τα πόδια της με το καλσόν που έβαλε! Δεν έπαιρνε τα μάτια του ο Ετεοκλής!

Στον καναπέ του σπιτιού της έκατσε η Ελένη Χατζίδου και όλοι χάζευαν τα πόδια της με το καλσόν που έβαλε! Ο Ετεοκλής Παύλου δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της!

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι βιώνει την καλύτερη περίοδο της ζωής της με τον σύζυγό της και τον καρπό του έρωτά τους, που ήρθε πρόσφατα στον κόσμο!

Η Ελένη Χατζίδου είναι μια από τις πιο καλοντυμένες και στιλάτες γυναίκες της ελληνικής showbiz και το αποδεικνύει πιστά κάθε φορά!

Αυτήν την φορά επέλεξε να βάλει ένα πουά καλσόν και έκατσε στον καναπέ του σπιτιού της για να δώσει μια συνέντευξη όπως η ίδια αποκάλυψε! Ωστόσο όλοι κοίταζαν τα καλλίγραμμα πόδια της και φυσικά ο Ετεοκλής δεν μπορούσε να στρέψει το βλέμμα του αλλού, παρά μόνο στην αγαπημένη του!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Επίσης η Ελένη Χατζίδου άπλωσε όλες τις τσάντες της πάνω στον καναπέ του σπιτιού! Είναι αμέτρητες!

Ελένη Χατζίδου: Τα πόδια της έχουν μείνει...μισά! Έχει χάσει πολλά κιλά μετά την γέννηση της κόρης της!

Τα πόδια της Ελένης Χατζίδου έχουν μείνει... μισά. Η τραγουδίστρια έχει χάσει πολλά κιλά μετά την γέννηση της κόρης της, με συστηματική γυμναστική.

Έχοντας στο πλευρό της, τον Ετεοκλή Παύλου, ο οποίος είναι και ο προσωπικός της γυμναστής. κάνει καθημερινά ασκήσεις.

Πριν από λίγους μήνες η Ελένη Χατζίδου, υποδέχτηκε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτα της, με τον σύζυγο της και από εκείνη την ημέρα πλέι σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας.

Όπως είδαμε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, μπορεί να είναι πλέον μια full time μαμά, ωστόσο βρίσκει και λίγο χρόνο για τον εαυτό της, για να κάνει την γυμναστική της και όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες της, έχει χάσει όλα τα κιλά και έχει μείνει μισή.

Ελένη Χατζίδου σώμα

Ελένη Χατζίδου μετά την γέννα