Ελένη Φουρέιρα: Φόρεσε το αξεσουάρ που θέλουν όλες! Λάμπει ολόκληρο!

Απογείωσε την εμφάνισή της αμέσως!

Ελένη Φουρέιρα: Φόρεσε το αξεσουάρ που θέλουν όλες! Λάμπει ολόκληρο!

Η Ελένη Φουρέιρα τόλμησε και φόρεσε το απόλυτο αξεσουάρ που φυσικά θέλουν όλες, μιας και κάνει την εμφάνιση πιο στιλάτη από ποτέ! Λάμπει ολόκληρο και δίνει μία φινέτσα!

Η γνωστή τραγουδίστρια ξέρει να εντυπωσιάζει τόσο με τα ρούχα που επιλέγει όσο και με τα αξεσουάρ της και αυτό φαίνεται σε κάθε της εμφάνιση.

Έτσι σε μία πρόσφατη εμφάνισή της, επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο ζευγάρι ασημένια σκουλαρίκια τα οποία ήταν τόσο εντυπωσιακά που από μόνα τους, έδιναν άλλο αέρα στο ντύσιμο της!

Τα συνδύασε με κόκκινη σκιά και μπεζ ρούχα, για ένα look που ζήλεψαν όλες!

Σας βρήκαμε επίσης την υπέροχη σκιά που χρησιμοποίησε και έδωσε άλλο αέρα στο βλέμμα της!

Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε στα νύχια της την απόλυτη τάση! Αυτό είναι το χρώμα που θέλουν όλες!

Η Ελένη Φουρέιρα έφερε και πάλι στην χώρα την απόλυτη τάση! Έβαλε στα νύχια αυτό το χρώμα που το θέλουν σίγουρα όλες και έχει προκαλέσει φρενίτιδα!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ένα από τα θέματα που απασχολεί πολλές γυναίκες, είναι το σχέδιο και το χρώμα που θα κάνουν στα γιορτινά τους νύχια!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, που είναι μάστερ στο στιλ και τις τάσεις προτείνει την πιο ωραία απόχρωση την οποία σίγουρα δεν πρέπει να χάσει καμία!

Σου βρήκαμε επίσης τον τέλειο συνδυασμό που έκανε με τα πιο "άσχημα" παπούτσια!

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται σε φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Φουρέιρα επιλέγει ένα πιο λαμπερό κόκκινο για τα νύχια της, το οποίο πάει προς πορτοκαλί!

Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε μπότες σε ασημί και τα πόδια της έμοιαζαν 2 μέτρα! Πάθανε όλοι «έρωτα» μαζί της!

Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε μπότες σε ασημί και τα πόδια της έμοιαζαν 2 μέτρα! Πάθανε όλοι «έρωτα» μαζί της και δεν τους αδικούμε!

Η τραγουδίστρια, εμφανίστηκε στην Ολλανδία μαζί με άλλες συμμετοχές από την Eurovision και έκανε πάταγο!

Η Ελένη, για μια ακόμα φορά, όπως ήταν αναμενόμενο, παρέδωσε μαθήματα στιλ! Η ίδια, έβαλε ασημί μπότες πάνω από το γόνατο και τόνισε τα ήδη ψηλά της πόδια! Με έναν πολύ έξυπνο τρόπο, τα έκανε να μοιάζουν 2 μέτρα και ξέφυγε και από τα συνηθισμένα μαύρα παπούτσια που σχεδόν όλες φοράμε....

Να τονίσουμε, βέβαια και ότι η τσάντα με την οποία εμφανίστηκε πρόσφατα μας άρεσε επίσης πολύ! Δείτε την σχετική φωτογραφία: