Χριστίνα Μπόμπα: Έβαλε μαύρο μαγιό και πόζαρε σε γαλανά νερά! Ο Τανιμανίδης τη "χάζευε"!

Πιο χαρούμενη από ποτέ στις διακοπές της!

Χριστίνα Μπόμπα: Έβαλε μαύρο μαγιό και πόζαρε σε γαλανά νερά! Ο Τανιμανίδης τη

Η Χριστίνα Μπόμπα προκάλεσε και πάλι "εγκεφαλικά" με το μαύρο μαγιό που έβαλε! Πόζαρε σε γαλανά νερά στις Φιλιππίνες και ο Σάκης Τανιμανίδης τη "χάζευε" από μακριά.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια περνάει υπέροχα τις διακοπές της μαζί με τον σύζυγό της και δεν χάνει την ευκαιρία να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους με μπόλικες φωτογραφίες από τον εξωτικό προορισμό που έχουν επισκεφθεί.

Έτσι σήμερα αποφάσισε να βάλει ένα υπέροχο μαύρο μαγιό το οποίο έκανε αντίθεση με τα καταγάλανα νερά της παραλίας την οποία επισκέφθηκε μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη!

Μπορεί σήμερα να μην έκανε καμία εντυπωσιακή βουτιά όπως χθες, κατάφερε ωστόσο να καταπλήξει τα πλήθη με το υπέροχο κορμί της!

Χριστίνα Μπόμπα: Έβαλε κόκκινο φόρεμα και πόζαρε στο σαλόνι! Ο Τανιμανίδης "τρελάθηκε"!

Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε την πιο ανατρεπτική εμφάνιση και έβαλε ένα "καυτό" κόκκινο φόρεμα, κάθισε στον καναπέ της και πόζαρε στο σαλόνι σαν αγιοβασιλίτσα! Ο αγαπημένος της Σάκης Τανιμανίδης την είδε και "τρελάθηκε" κανονικά!

Το κορίτσι αυτό είναι σκέτη "φωτιά" και το δείχνει σε κάθε της εμφάνιση! Η Χριστίνα Μπόμπα μπήκε για τα καλά σε χριστουγεννιάτικο κλίμα και έβαλε τα γιορτινά της.

Συγκεκριμένα ανέβασε φωτογραφία μέσα από το σαλόνι της, φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα ενώ στο κεφάλι της είχε τον σκούφο του Άγιου Βασίλη!

Σας βρήκαμε επίσης το look που έκανε και "έκλεψε" τις εντυπώσεις στη βραδινή της έξοδο!

Χριστίνα Μπόμπα: Με φόρεμα 420 ευρώ στο χρώμα της φωτιάς!

Με φόρεμα 420 ευρώ στο χρώμα της φωτιάς, πόζαρε η Χριστίνα Μπόμπα και κυριολεκτικά το λατρέψαμε, αφού είναι άκρως καλοκαιρινό και ρομαντικό.

Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στα Καμμένα Βούρλα, όπου μένει η οικογένεια της και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, ενώ στο μυαλό της έρχονται αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια

Μάλιστα, θέλησε μια από αυτές να τις μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Μας έδειξε το μέρος που πήγαινε συνέχεια με τον παππού της. Ποιο είναι αυτό; Το λούνα παρκ.

Μάλιστα, θέλησε να ποζάρει με θέα τα παιχνίδι, φορώντας ένα maxi φόρεμα στο χρώμα της φωτιάς που λατρέψαμε. Κάνοντας μια έρευνα, βρήκαμε επίσης πόσο κοστίζει και ποιας εταιρίας είναι.

Χριστίνα Μπόμπα φόρεμα

Πρόκειται για το Vegas Dress της Vassias Kostara το οποίο κοστίζει 420 ευρώ.