Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε στα πόδια της μαύρο καλσόν από δίχτυ! Ο Μποτία την είδε και άρχισε να παραμιλάει!

"Fuego" με τα όλα της!

Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε στα πόδια της μαύρο καλσόν από δίχτυ! Ο Μποτία την είδε και άρχισε να παραμιλάει!

Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε "φωτιά" στον Αλμπέρτο Μποτία ο οποίος, την είδε και άρχισε αμέσως να παραμιλάει! Φόρεσε στα πόδια της το πιο στιλάτο καλσόν το οποίο ήταν από δίχτυ και προκάλεσε πανικό!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι μία από τις γυναίκες που ξέρουν να συναρπάζουν με ό,τι κι αν φορέσουν, κι έτσι έβαλε "φωτιές" με το υπέροχο διχτυωτό καλσόν της!

Η Ελένη Φουρέιρα πόζαρε στον καναπέ του σπιτιού της και φόρεσε ένα μπλε σατέν φόρεμα, ενώ στα πόδια της έβαλε την απόλυτη τάση για φέτος, δηλαδή ένα διχτυωτό μαύρο καλσόν!

Φουρέιρα καλσόν

Σας βρήκαμε επίσης το υπέροχο μπλε σατέν φόρεμα που έβαλε και συνδύασε το διχτυωτό της καλσόν!

Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε καλσόν μέχρι την κοιλιά και «λούστηκε» στα στρας! Η μωβ φόρμα «έκλεψε την παράσταση!

H Ελένη Φουρέιρα έβαλε καλσόν μέχρι την κοιλιά και «λούστηκε» στα στρας! Η μωβ φόρμα «έκλεψε την παράσταση και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Η τραγουδίστρια, πήγε στην Βέροια και όλη η πόλη παραμίλησε με το look της! Για μια ακόμα φορά παρέδωσε μαθήματα στιλ και έβαλε fuego.... με τον χορό της!

Το σύνολό της, αυτή τη φορά αποτελούνταν από φόρμα σε μωβ γυαλιστερό ύφασμα και καλσόν που έφτανε μέχρι την κοιλιά της. Μάλιστα, είχε στην κοιλιά άνοιγμα, η οποία και «διακοσμήθηκε» με κεντημένα στρας! Πάντως για εμάς, σαν την εμφάνιση με ροζ τούλι τίποτα! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε «δίχτυ» στην κοιλιά και η εμφάνισή της «έκλεισε» σπίτια!

H Ελένη Φουρέιρα και η εμφάνισή της «έκλεισαν» σπίτια! Έβαλε «δίχτυ» στην κοιλιά και μας τρέλανε κανονικά!

Η τραγουδίστρια, το τόλμησε και αποθεώθηκε με το λουκ της στο Final Four του ΑΝΤ1! Η Ελένη Φουρέιρα, σαν γνήσια πρωτοπόρος της μόδας, έκανε πρώτη το νέο trend!

Τα καλσόν που αγκαλιάζουν την κοιλιά σε δίχτυ, είναι η νέα τάση της μόδας και της πήγαινε πολύ! Την όλη εμφάνιση συμπλήρωσε ένα κοστούμι σε καφέ γνωστού Οίκου και μπορούμε να πούμε ότι μετά το ροζ φόρεμά της, αυτό είναι ένα ακόμα look που παίρνει 10 με τόνο!

Επειδή όμως τα λόγια είναι περιττά, δείτε την σχετική φωτογραφία: