Κατερίνα Καινούργιου: Το μπλε φόρεμα της, την έκανε να μοιάζει με νεράιδα! Ήταν σατέν και "μαγευτικό"!

Ζηλέψαμε!

Κατερίνα Καινούργιου: Το μπλε φόρεμα της, την έκανε να μοιάζει με νεράιδα! Ήταν σατέν και

Το μπλε φόρεμα που φόρεσε η Κατερίνα Καινούργιου, την έκανε να μοιάζει με νεράιδα. Ήταν σατέν και "μαγευτικό" σε συνδυασμό με φόντο την εξωτική παραλία.

Η παρουσιάστρια του Open πέρασε μερικές από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές της εκτός Ελλάδος, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει σε ποια χώρα.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ήταν άκρως εντυπωσιακές και δεν γινόταν να μην τις ζηλέψεις.

Σε μια από τις αναρτήσεις της, την είδαμε να ποζάρει με φόντο την παραλία, φορώντας ένα μπλε σατέν φόρεμα που την έκανε να μοιάζει με νεράιδα.

Την γιαγιά της Κατερίνας Καινούργιου την έχετε δει; Μοιάζουν αρκετά στο πρόσωπο.

Κατερίνα Καινούργιου: Κοίταγαν όλοι το χρυσό της φόρεμα! Έχει ζώνη και κάνει μόνο 109 ευρώ!

Κοίταγαν όλοι το χρυσό φόρεμα της Κατερίνας Καινούργιου! Έχει ζώνη και κάνει μόνο 109 ευρώ, ενώ είναι τέλειο για τις γιορτές!

Η Κατερίνα Καινούργιου, άλλωστε είναι μια από τις πιο στιλάτες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης! Κάθε της εμφάνιση αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις απανταχού fashionistas και η τελευταία δεν αποτέλεσε εξαίρεση...

Η ίδια, εμφανίστηκε στο Instagram με χρυσό και μαύρο φόρεμα όλο παγιέτες από την εταιρία Lynne. Εμείς το εντοπίσαμε στην τιμή των 109 ευρώ και αν θες την γνώμη μας, πάρτο για τις γιορτές και δεν θα χάσεις!

Αν ωστόσο θέλεις κάτι σε πιο ανοιχτό χρώμα, και το λευκό της φόρεμα είναι πραγματικά υπέροχο! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Κατερίνα Καινούργιου: Με αυτό το φόρεμά της θα «κόψεις» 3 κιλά από πάνω σου! Κοστίζει 89,90 ευρώ!

Με αυτό το φόρεμά της Κατερίνας Καινούργιου θα «κόψεις» 3 κιλά από πάνω σου χωρίς ούτε μια μέρα δίαιτα! Κοστίζει 89,90 ευρώ και εννοείται πως το θέλουμε κολασμένα!

Η Κατερίνα Καινούργιου, για μια ακόμη φορά έκανε την καλύτερη επιλογή σε φόρεμα! Αν δε, έχεις να κάνεις κάποια επίσημη εμφάνιση σε γάμο ή βάφτιση, σου το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Κατερίνα Καινούργιου: Έξαλλη με παίκτρια του GNTM! «Να την πιάσω απ' το μαλλί...»!

Η παρουσιάστρια, επέλεξε φόρεμα σε κλος γραμμή που αδυνατίζει και κομψαίνει όλες τις σιλουέτες... Εμείς, το εντοπίσαμε για εσένα και ξετρελαθήκαμε τόσο που μάθαμε και την τιμή! Μόλις 89,90 για το φόρεμα passepartout που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη! Ιδού λοιπόν οι σχετικές φωτογραφίες:

Κατερίνα Καινούργιου: Με αυτό το φόρεμά της θα «κόψεις» 3 κιλά από πάνω σου! Κοστίζει 89,90 ευρώ!